Erkek arkadaşınıza ,önceden hoşlandığınız birinden mi bahsettiniz,burayı tam olarak anlayamadım?
bu,ilişki ne kadar samimi ve duru olursa olsun bence her zaman bir çizgi olmalı,geçmiş geçmişte kalmıştır,tekrar gün yüzüne çıkarılması,yaraların kaşınması ve acı anlamına gelir.
O yüzden söylediğimiz her sözde biraz daha özenli davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
Tabi mesafenizi ve yaşadıklarınızı bilemiyorum ama anladığım kadarı ile yorum yapıyorum..
Ayrıca kendinizi en iyi siz bilirsiniz,yaşam biçiminiz ve giyiminiz üzerine yaptığı yorumlarda amacı kalbinizi kırmak değil değildir ,sizi kendince korumaya ve kollamaya çalışmış belli ki..
Ama söylediği kelimeler, ağır ve yaralayıcı ,erkeklerle aynı ortamda bulunmanızı istememesi mantıksız hele ki sosyal ortamlarda,bu en az kendisinin bayanlarla aynı ortamda bulunmaması kadar zor....
Bence burada yerine oturmamış birşeyler var..
Birbirinizi çok iyi tanımanız,kişilik ve hayatınıza saygı duymanız gerekiyor eğer olmayacaksa,zorlamaya gerek yok ..
Aktif bir bayanım diyorsunuz,ama anladığım kadarı ile o bu aktiflikten muzdarip ve istemiyor..
yani uyumsuzluk söz konusu,ya siz değişeceksiniz ya o..:)
Hakkınızda hayırlısı olsun
Daha once sevgilimle arkadastik. O surec icinde onceden hoslandigimiz kisilerden bahsetmistik. Bugun eskiden hoslandigim kisiyle ayni ortamdaydim. Konu bundan ibaret