• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saydi saydi sonra gitti....

Erkek arkadaşınıza ,önceden hoşlandığınız birinden mi bahsettiniz,burayı tam olarak anlayamadım?
bu,ilişki ne kadar samimi ve duru olursa olsun bence her zaman bir çizgi olmalı,geçmiş geçmişte kalmıştır,tekrar gün yüzüne çıkarılması,yaraların kaşınması ve acı anlamına gelir.
O yüzden söylediğimiz her sözde biraz daha özenli davranmamız gerektiğini düşünüyorum.
Tabi mesafenizi ve yaşadıklarınızı bilemiyorum ama anladığım kadarı ile yorum yapıyorum..

Ayrıca kendinizi en iyi siz bilirsiniz,yaşam biçiminiz ve giyiminiz üzerine yaptığı yorumlarda amacı kalbinizi kırmak değil değildir ,sizi kendince korumaya ve kollamaya çalışmış belli ki..

Ama söylediği kelimeler, ağır ve yaralayıcı ,erkeklerle aynı ortamda bulunmanızı istememesi mantıksız hele ki sosyal ortamlarda,bu en az kendisinin bayanlarla aynı ortamda bulunmaması kadar zor....

Bence burada yerine oturmamış birşeyler var..
Birbirinizi çok iyi tanımanız,kişilik ve hayatınıza saygı duymanız gerekiyor eğer olmayacaksa,zorlamaya gerek yok ..
Aktif bir bayanım diyorsunuz,ama anladığım kadarı ile o bu aktiflikten muzdarip ve istemiyor..
yani uyumsuzluk söz konusu,ya siz değişeceksiniz ya o..:)
Hakkınızda hayırlısı olsun

Daha once sevgilimle arkadastik. O surec icinde onceden hoslandigimiz kisilerden bahsetmistik. Bugun eskiden hoslandigim kisiyle ayni ortamdaydim. Konu bundan ibaret

Evet ilk aklima gelen o oldu zaten benimde..
Kizlar valla delircem yaa. ne zaman kotu bisey olsa iliskimizde hakkini helal et diyor. Olumu dusunuyor. Gecen hafta bu yuzden nerdeyse iliskimiz bitiyordu. Simdi bitirdi ve yine aynisini yapiyor. OOFFF

bence sana blof yapiyor.sen ona soyle de madem dinimizle cok alakalisin dinimizde kendini oldurmekde en buyuk gunahlardan.bunu unutmasin.bu iliski bu sekilde surmez tatlim gunlerine yazik etme.a.s.

Daha once sevgilimle arkadastik. O surec icinde onceden hoslandigimiz kisilerden bahsetmistik. Bugun eskiden hoslandigim kisiyle ayni ortamdaydim. Konu bundan ibaret

yani kıskanmasını anlarım ama onun dakendi içinde bi üslübü vardır.. böyle çirkin ve kırıcı bi şekilde belli ederse olmaz ki..

bence sana blof yapiyor.sen ona soyle de madem dinimizle cok alakalisin dinimizde kendini oldurmekde en buyuk gunahlardan.bunu unutmasin.bu iliski bu sekilde surmez tatlim gunlerine yazik etme.a.s.

ooo isine gelirmi hic.
Blof yaptigini bildigim icin hic ustune gitmiyorum. Daha once bu laflari cok kullandi. Sonradan gercekten yapacagimi mi sandin dedi.

Eevet hatta bunun ustune ondan hoslanan bir kizi arayip yarin bulusma teklifi etti :):)
bana inat..

neeeeeeeeeeee :oklava:kötükedihüso
benim sevgilim bunu değil açıkça söylemek, ima edecek ve ben onu kabak gibi oymicam!
yok yok, mümmmkün diill..!!

ooo isine gelirmi hic.
Blof yaptigini bildigim icin hic ustune gitmiyorum. Daha once bu laflari cok kullandi. Sonradan gercekten yapacagimi mi sandin dedi.

bak iste kendilerine acindirirlar nazlanirlar sayarlar soylerler sonrada oyle mi sanmistin boylemiydi diye diye kenara cekilirler zeytinyagi gibi ustede cikarlar olan sana olur cunku stress yaparsin kendine o sekilde tehditlerini duyunca.

herkes dengine bence, sen cok aktifsin sosyal hayatin var disa donuksun erkek arkadasin tersi saniyorum ustelikde kiskanc yurumez yuruse bile senden cok seyler goturur:delphin:

bak iste kendilerine acindirirlar nazlanirlar sayarlar soylerler sonrada oyle mi sanmistin boylemiydi diye diye kenara cekilirler zeytinyagi gibi ustede cikarlar olan sana olur cunku stress yaparsin kendine o sekilde tehditlerini duyunca.

herkes dengine bence, sen cok aktifsin sosyal hayatin var disa donuksun erkek arkadasin tersi saniyorum ustelikde kiskanc yurumez yuruse bile senden cok seyler goturur:delphin:

Sanirim haklisin.

Kendi adıma konuşayım,erkek arkadaşım benim yanımda başka bir bayana arkadaşlık teklif etme gafletinde bulunsaydı,anında bitmişti herşey..:delphin:
çocuklaşmış resmen,basit numaralar bunlar
ama siz de seviyor gibisiniz bütün bunlara rağmen hani
ilişkinin en karmaşık dönemi olur ya,gitmeli mi kalmalı mı,bitmeli mi devam mı etmeli,
sorgusunda sınız sanırım..
med cezirlerle geçen dakikalar..

Canim kusura bakma ya.. Taksilat ne demek?:utangac:

yani olenin arkasindan soylenir gunahlari babinda soylenir yani gunahlarini affetsin allah rahmet eylesin gibi yerimseniben

hani seni tehdit ediyor ya ondan diyorum bence o yaptigi seyin uzerine boyle msj yazilir bitirilir bu iliski.dedigim gibi hem suclu hem gucluyu oynuyor.
yuh yani sana inat baska bir kizla bulusma hakötükedihüsoyazik etme kendine canim ya cok daha iyilerine layiksin.

Kendi adıma konuşayım,erkek arkadaşım benim yanımda başka bir bayana arkadaşlık teklif etme gafletinde bulunsaydı,anında bitmişti herşey..:delphin:
çocuklaşmış resmen,basit numaralar bunlar
ama siz de seviyor gibisiniz bütün bunlara rağmen hani
ilişkinin en karmaşık dönemi olur ya,gitmeli mi kalmalı mı,bitmeli mi devam mı etmeli,
sorgusunda sınız sanırım..
med cezirlerle geçen dakikalar..

Gecen hafta galiba yine bi konu acmistim. Yine boyle bitti bitecek gibiydi. Her hafta oluyor boyle bir olay. OYle yoruldumki. Sevgide herseye yetmiyor.

Ilac ictim diyor. Son defa telefonu ac diyor. Blof mu yapiyor gercekmi bilmiyorumki

Haddim olmayarak düzeltmek isterim taksilat değil taksirat arkadaşımızın dediği,bazen olur böyle minik hatalar,günahlar anlamında olan bir kelimedir.
Ayrıca her blofunde ilişkiyi bitirmekten vazgeçip ,kucağınızı açıyorsanız bu yolu deniyordur..
kadınlar duygusal ve hassas varlıklar,en ince noktamızdan canevimizden vurmak istiyor belli ki..

Gecen hafta galiba yine bi konu acmistim. Yine boyle bitti bitecek gibiydi. Her hafta oluyor boyle bir olay. OYle yoruldumki. Sevgide herseye yetmiyor.

Ilac ictim diyor. Son defa telefonu ac diyor. Blof mu yapiyor gercekmi bilmiyorumki

canim bak bu iliski boyle yurumez yine diyorum hem suclu hem guclu ay nasil dayaniyorsun sen buna:oklava:farkindamisin degilmisin bilmem ama psikolojik olarak cok yorar seni bu git geller.erkek arkadasinin kisiligi oturmamis bence.cocuk gibi ne bu ya herkavgada tartismada intihari dusunuyor.

aman ederse etsin hadi etsinde inandirsin tovbe yarabbim.valla cok sabirlisin ben olsam coktan silmistim onu.

Back
X