Sayfayı beğenmekten vaz mı geçsem ?

Sifre istemenin bir ust versiyonu ortak hesap acmak bence.
Toptan kapatin hesabi.Adriana lima filan ulasilmaz biri begenirilir gecilir ama listenizde ekli arkadaslariniz daha buyuk tehlike.Akliniza fitne fesatlik sokmak gibi olmasin da bu isin sonu hesap kapatmakla biter

Sayfayi beğendiğiniz halde isterseniz gonerilerin ana sayfaya gelmesini engelleyebilirsiniz. Begeniyi kaldirmaktan cekiniyorsaniz öyle yapabilirsiniz ;)

Başta beğendiyseniz bu tür resimleri neden garipsiyorsunuz sonuçta bunlar topmodel. Çıplaklık estetik demek bu tarz bi çok fotoda paylaşırlar normal. Asıl bastan bu sayfalarda ne işiniz var ki...

Adriana Lima sayfasında herhalde çarşaflı fotoğraf beklemiyordunuz değil mi:KK53:
Ayrıca kadın gerçekten güzel bir model, adam bakar yani ne diyeyim ki. Ben Emily Ratajkowski'yi kadın halimle inanılmaz beğeniyorum mesela, sevgilim baksa haklı adam yani:KK53:

Ayrıca ortak hesap olayını ben de hiç sevmiyorum, birkaç arkadaşım var silemiyorum ama hiçbir paylaşımını ne beğenirim ne yorum yaparım, ne de mesaj atarım. Karşıma hangisi çıkacak belli değil.

Back
X