- 25 Kasım 2014
- 83
- 21
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çevremde genelde öyle insanlar saygı görüyor. Bildiğin küfürler yağdırıyor ama ona tapıyor sanki insanlar.İnsanları kırmayı ben de sevmem, sesimi yükseltmem, çirkeflik yapmam ama çevremdekilerden saygı gördüğümü düşünüyorum. Saygının kıstası sizin deyiminizle "fena" olmak değildir ki. İnsanlar tarafından saygıyla anılan kişileri düşünün, onlar çok mu fena, kaba ya da saygısız? Ben duruşunuzla alakalı olduğunu düşünüyorum, akrabalarınız bile ezmeye yelteniyorsa biraz daha dik durmalısınız demek ki. İş arkadaşlarınızla da fazla yüz göz olmayın bence, yüz verince tepenize çıkacak çok insan var çünkü.
Bunu sadece ben düşünmüyorum hatta ben farkında bile değildim =)En kisa yol, kimin ne dedigini takmayacaksin
Gorevinle ilgili bir yanlis yaparsan amirine hesabini verirsin olur biter
He de gec
Bi de insan bazen "herkes benle ugrasiyo" psikolojisine girince fazlaca herseyi ustune aliyo, baskalari cok iyi saniyo, belki siz abartiyorsunuzdur?![]()
Haklısın.
Ben çok şükür öyle büyük hatalar yapmadım .
Ufak tefek oldu tabi ki işe ilk başladığımda . Ben bu işte 9 aydır çalışıyorum bundan sonra bana nasıl duyacaklar ki şimdiye kadar alışmış olmaları gerekirdiBen benim hatalarımı gizlemelerini beklemiyorum . Ben en azından insan içinde laf söylenmesin beni bi kenara çekip uyarabilirler sonuçta ..
İnan bende anlamadım .Normalde nasi brisin cekngen mi yada cok basarilimi seni cekemiyolar
Benim çevremde genelde öyle insanlar saygı görüyor. Bildiğin küfürler yağdırıyor ama ona tapıyor sanki insanlar.
İşe başlamadan önce insanların karakterinden bi habermişim onu farkettim :)
Herkesi çok iyidir sanıyordum . Ne kaoslar dönüyormuş =)
Çok mantıklı bi yorum olmuş .Sistem soyle isliyor.
Siz ne kadar iyi niyetli ve fedakarsaniz bu goreviniz gibi algilanir.
Ve insanlar sizden incelik gormeyi bir hosluk olarak degil vazifeniz olarak degerlendirirler.
Siz ne kadar ciddi, soguk ve mesafeli durursaniz da...
Sizden bir incelik, guler yuz gormek insanlar icin ozel bir durum haline gelir...
Tipki oyunlarda zoru basarmanin bonus kazandirmasi gibi odul olarak algilanir.
Olmasi gereken iyinin iyiliginin takdir edilmesi.
Ama gercekte olan yukarida yazdigim durum maalesef...![]()
Zaten dostumu düşmanımı hala çözemedim =)İşte aslında söylemeleri daha iyi çünkü geçerli sebepleriniz var. Bunları kolaylıkla savuşturabilirseniz bir daha söylemeye gerek duymazlar sizi etkilemesine izin vermeyin sadece. Ama bir kenara çekilmek iyi değil, ondan sonra bu insanın başka bir kenarda bire bin katarak başkasına anlatıp anlatmayacağını bilemezsiniz. Bir de şu laf taşıyan insanlar, bahsi geçene de, lafı getirene de dikkat edin, ne olur ne olmaz. Mantıken sizin iyiliğinizi düşünen birinden onlara gereken cevabı verip, size de denk gelirse bu durumdan bahsetmesibi bekleriz, en azından ideal olan odur ama bu haliyle, onlarla sizin arasında düşmanlık mı yaratmaya çalışıyor, iyiliğinizi mi düşünüyor belli değil.
Ben onlar gibi olamam en başında kendime saygısızlık yapmış olurum . Biraz daha dik durmaya çalışıcam karşılarında umarım bu durum sona erer.Değişik bir çevreniz varmış. Siz yine de bildiğinizden şaşmayın, kimsenin popohlamasına ihtiyacınız yok nasılsa. Hadlerini aşmalarına izin vermeyin yeter.![]()
Evet denemeliyim çünkü her türlü mutsuzum zaten =(Bir kere dene. Bu shanna neymiş böyle uğraşmayalım diyecekler göreceksin.
Maalesef mecbursun..Başka türlü yürümüyor hayat..
ooofffff Allahım bu nasıl bir yorumdur böyle:)Susmayacaksın, tartışmaktan çekinmeyeceksin.
Deliden daha deli, çirkeften daha çirkef ol ki senden çekinsinler.
Öyle de huzursuzsun böyle de..
Hiç değilse içine atıp hasta olma, hasta et![]()
Çok güzel yazmışsın . Haklısın ben çok sakin kalıyorum ve bunu çok belli ediyorum . Mesafe koysaydım başta en azından bu yönümü bilmeyip benden çekinirlerdi.ooofffff Allahım bu nasıl bir yorumdur böyle:)maşallah size aslında haklısınız, insanlar çirkeflik yapabildiklerine çirkeflik yaparlar. Kişi kendi müsade ettikçe bu duruma maruz kalıyor. Konu sahibi bak sen zannederim ki öyle kavga mavga edemezsin mesafe koy mesafe kendini taşı kimsecikler yaklaşamaz. Sen müsade ettiğin için o kadar kişi senin tepene binmiş. Baştan dişini göstermezsen sonradan ardını alınmıyor onun için bir meclise girmeden önce tedbirini alacaksın bu iş yeri olur, eşin olur, erkek arkadaşın olur, eşinin ailesi olur, komşun olur farketmez her mecliste önce kişi kendini taşımali ki zarar görmesin. İnsanlar gücünün yettiğini yer yer. Kendini taşı kardeşim.
![]()
benzer durumları bende yaşıyorum çoğu işte daha doğrusu insanın olduğu her yerde oluyor benzer şeyler. böyle olmasını istiyorsan hakkını arayacaksın canımMerhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır beni psikolojik olarak çok yoran ve üzen bi konu bu .
İş yerinde , arkadaş çevremde , akrabalar arasında bana insanlar laf söylemeye , küçük düşürmeye , üzmeye hiç çekinmiyorlar .
Şuan bi iş yerinde güzel bi pozisyondayım. İş arkadaşlarım başka bi arkadaş hata yaptığında onun hatasını ört bas ediyorlar , kimseye duyurmuyorlar . Ben bi hata yaptığımda (ki bu hatalar ufak tefek ve benim suçum olmayan şeyler) ortalığı ayağa kaldırıyorlar , insan içinde ben laf yiyorum . Üstelik salak gibiyim cevap bile veremiyorum çünkü tartışmayı sevmiyorum.
Ayrıca kiminle arkadaş olduysam onlarda benimle uğraşıyorlar sürekli .
Arkamdan konuşup yüzüme gülüyorlar üstelik .
Bi kaç kişi bana gelip 'Shanna dikkatli ol şu kız senin ayağını kaydırmaya çalışıyor senin arkandan seni insanlara kötülüyor ' dediler ve ben o insanların yüzünü ondan sonra görmeye başladım iyi insanlar sanıyordum onları hep =(
İşten çıkmak istemiyorum çünkü kolay kolay böyle bi iş bulamam =(
Sabrediyorum , alttan alıyorum ama bu beni çok yormaya başladı .
Bu durumdan biraz olsun kurtulmak için ne yapmam gerek ?
O Zamn iyi nyetlisun cnku boylelernn yeri yok kuyu kazmk gerek8İnan bende anlamadım .
Evet sakin ve naif bi yapım var .
Onun dışında başımdakiler 'Shanna işini çok iyi yapıyor , çok dikkatli ' diye düşünüyolarmış . Ama işinde kötü olan yok bana göre bu konuda çekememezlik olacağını sanmam .
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır beni psikolojik olarak çok yoran ve üzen bi konu bu .
İş yerinde , arkadaş çevremde , akrabalar arasında bana insanlar laf söylemeye , küçük düşürmeye , üzmeye hiç çekinmiyorlar .
Şuan bi iş yerinde güzel bi pozisyondayım. İş arkadaşlarım başka bi arkadaş hata yaptığında onun hatasını ört bas ediyorlar , kimseye duyurmuyorlar . Ben bi hata yaptığımda (ki bu hatalar ufak tefek ve benim suçum olmayan şeyler) ortalığı ayağa kaldırıyorlar , insan içinde ben laf yiyorum . Üstelik salak gibiyim cevap bile veremiyorum çünkü tartışmayı sevmiyorum.
Ayrıca kiminle arkadaş olduysam onlarda benimle uğraşıyorlar sürekli .
Arkamdan konuşup yüzüme gülüyorlar üstelik .
Bi kaç kişi bana gelip 'Shanna dikkatli ol şu kız senin ayağını kaydırmaya çalışıyor senin arkandan seni insanlara kötülüyor ' dediler ve ben o insanların yüzünü ondan sonra görmeye başladım iyi insanlar sanıyordum onları hep =(
İşten çıkmak istemiyorum çünkü kolay kolay böyle bi iş bulamam =(
Sabrediyorum , alttan alıyorum ama bu beni çok yormaya başladı .
Bu durumdan biraz olsun kurtulmak için ne yapmam gerek ?