• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygı görmek için illa fena, saygısız mı olmak gerek ?

Canım ben herkese saygısızlık yapmam özellikle en iyi dostlarım var onlara karşı yardım sever iyi sır saklayan dertlerine kendi dertdim gibi ortak olan biriyim onlar için elimden geleni ardıma koymam hee bu yaptıklarıma nankörlük yapan çok oldu bende anında bitirmesi gerektiğini çok iyi öğrendim aslada küsmem öyle huyum yok gördüğümde konuşurum eskisi gibi asla olmam karşı taraf hisseder zaten en önemli sır asla birinden duyduğunu diğerine söyleme bu çok önemli bşrini diğerinin yanında eleştirme çok iyi bir arkadaşım de bak izle nasıl o laf yetişiyo ortalığa bu çok önemli iyi gün kötü gün dosttu ol gör bak hızla genişleyecek arkadaş çevren arkadaşının arkadaşı vardır misali listen zirveye çıkıyor merak etme

Valla onu bunu bılmem kaşınanı kaşıyacaksın...insanlar laf soksun hakaret etsin ezsin kırsın döksün ama biz saflar cemıyetı aman kırılmasın aman uzulmesın dıye laf etmeyelim. Yeeeaaakk yaa varmı öyle bi dünya bende eskıden senın gıbıydım bosver kardeşim kaşı kaşıyabıldıgın kadar hakedene yapıcaksn yoksa herkez kendını bi halt sanıyo. Zaten bıkere yap gerisi gelir:KK11:

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır beni psikolojik olarak çok yoran ve üzen bi konu bu .
İş yerinde , arkadaş çevremde , akrabalar arasında bana insanlar laf söylemeye , küçük düşürmeye , üzmeye hiç çekinmiyorlar .
Şuan bi iş yerinde güzel bi pozisyondayım. İş arkadaşlarım başka bi arkadaş hata yaptığında onun hatasını ört bas ediyorlar , kimseye duyurmuyorlar . Ben bi hata yaptığımda (ki bu hatalar ufak tefek ve benim suçum olmayan şeyler) ortalığı ayağa kaldırıyorlar , insan içinde ben laf yiyorum . Üstelik salak gibiyim cevap bile veremiyorum çünkü tartışmayı sevmiyorum.
Ayrıca kiminle arkadaş olduysam onlarda benimle uğraşıyorlar sürekli .
Arkamdan konuşup yüzüme gülüyorlar üstelik .
Bi kaç kişi bana gelip 'Shanna dikkatli ol şu kız senin ayağını kaydırmaya çalışıyor senin arkandan seni insanlara kötülüyor ' dediler ve ben o insanların yüzünü ondan sonra görmeye başladım iyi insanlar sanıyordum onları hep =(
İşten çıkmak istemiyorum çünkü kolay kolay böyle bi iş bulamam =(
Sabrediyorum , alttan alıyorum ama bu beni çok yormaya başladı .
Bu durumdan biraz olsun kurtulmak için ne yapmam gerek ?
Bunu tecrube etmis biri olduum icin yillar oncesinden gardimi aldim. Insanlara yumusak yuz gosterince hadlerini asiyolar terbiyesizlesiyolar. Bende onun icin herkese karsi mesafeki durmaya calisirim boylece size karsi durmasi gereken yeri biliyolar yemiyo laf soylemek

fena bir insan olma..ama tuttuğunu kopart..çevrendeki insanlar gibi ol..

Sessiz kalmaya devam ederseniz bu sonsuza dek sürer. En azından bir gün sabrınız taşacak. Onlara patlayacaksınız. O zamandan sonra bir daha size laf edemezler.

Kimsenin sizi üzmesine müsama göstermeyin.Madem onlar siizn kırılabileceğinizi düşünmüyor sizde düşünmeyin.

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır beni psikolojik olarak çok yoran ve üzen bi konu bu .
İş yerinde , arkadaş çevremde , akrabalar arasında bana insanlar laf söylemeye , küçük düşürmeye , üzmeye hiç çekinmiyorlar .
Şuan bi iş yerinde güzel bi pozisyondayım. İş arkadaşlarım başka bi arkadaş hata yaptığında onun hatasını ört bas ediyorlar , kimseye duyurmuyorlar . Ben bi hata yaptığımda (ki bu hatalar ufak tefek ve benim suçum olmayan şeyler) ortalığı ayağa kaldırıyorlar , insan içinde ben laf yiyorum . Üstelik salak gibiyim cevap bile veremiyorum çünkü tartışmayı sevmiyorum.
Ayrıca kiminle arkadaş olduysam onlarda benimle uğraşıyorlar sürekli .
Arkamdan konuşup yüzüme gülüyorlar üstelik .
Bi kaç kişi bana gelip 'Shanna dikkatli ol şu kız senin ayağını kaydırmaya çalışıyor senin arkandan seni insanlara kötülüyor ' dediler ve ben o insanların yüzünü ondan sonra görmeye başladım iyi insanlar sanıyordum onları hep =(
İşten çıkmak istemiyorum çünkü kolay kolay böyle bi iş bulamam =(
Sabrediyorum , alttan alıyorum ama bu beni çok yormaya başladı .
Bu durumdan biraz olsun kurtulmak için ne yapmam gerek ?

sende onlar gibi olarak cnm:confused:
bende aynı senin gibiyim iş yerimde. öneceden melek zannettiğim insanlarım benim kuyumu kazmaya çalıştığını geçte olsa anladım. ama şimdi temkinli davranıyorum. biraz taktik biraz strateji yap. yüze gül onlar gibi gerçek niyetlerini anladığını belli etme

ama sende onların bir kusurları olduğunda ifşa et ama dost arkadaş yüzünü bozmadan yani içten pazarlıklı olcan

mesela ben iş yerindekilerin kusurunu patronun yanında ve kendi yanlarında ifşa ediyorum.

arada laf götüren tiplere aldanmayın. doğru söylediklerini nerden biliyorsunuz.insanları kendiniz tanımaya çalışın. ayrıca birilerinin hatalarını örtmek hiç doğru bişey değil. ben en yakın arkadaşım bile olsa iş konusunda hata örtmem aksine yanlışını söylerimki ilerde daha büyük bir hata yapmasın yada onun yanlış olduğunu bilsin.

biraz güçlü olmalısınız.insanlara cevap vermekten çekinmeyin. gerekirse tartışmada çıkabilir.kendinizi ezdirmeyin.

maalesef öyle. insanlar kimseye kendiliğinden durduk yere saygılı olmaz olmuş. ya g.t korkusundan ya yalakalıktan saygılı davranıyorlar. ve edepsiz olmanız lazım o tarz ortamlarda. hanımefendilik kar etmiyor maalesef... ben de sizle aynı durumdayım bu huyumdan nefret ediyorum :((( ama onlar gibi olmak da istemezdim doğrusu!

Back
X