iste bunun kesinlikle farkindayim..o yüzden ayrildim bir kac kez, bunu dusunerek aradiginda tekrar dönüş yaptim..ama boyle de mutlu sona gitmiyor bi türlü..icim bi tuhaf..anlamadim ki..
kesinlikle bu yoruma katılıyorum. aptal değil sadece sakin yapılı, kibar biri ve de size değer veriyor. yani aptal veya saf olduğundan alttan almıyor. kıymetini bilmezsen seni o çıkardığı göklerden öyle bir indirir ki fena toslarsın ve evet mumla ararsın. sana tavsiyem bu adamın kıymetini bil, kendine çeki düzen ver cnm.Bence bu tarz insanlar
Alttan alır içine atar, son damlaya gelince de terk eder
Senin gibi hergün çemkirmiyo diye aptal sanma
Bende ağzını bozanı sevmem, sabrederim ama bi yere kadarkesinlikle bu yoruma katılıyorum. aptal değil sadece sakin yapılı, kibar bir ve de size değer veriyor. yani aptal veya saf olduğundan alttan almıyor. kıymetini bilmezsen seni o çıkardığı göklerden öyle bir indirir ki fena toslarsın ve evet mumla ararsın. sana tavsiyem bu adamın kıymetini bil, kendine çeki düzen ver cnm.
aynen, sen dualar et böyle bi adam ciksin diye, yas vurmuş 32 ye..simdi de evlenmekten ödün kopsun, cocugu üzacep yalnızlıktan mı hoşlanıyorsun anlamadımki tuhaf böyle olduğun içinde bak iyi adam denk gelmiş, çok isteyene gelmiyor böylesibence kıymet bil mutlu olmaya bak
yani hic mi saygi duymadim ona acaba..o yüzden mi olmuyorevlendikten sonra saygıyı yitirdik kelimesini duydum da ,saygının sonradan kazanıldığını hiç duymamıştım hele ki evlenmeden önce ,
duaya ihtiyacım var..pisman olmak kötü olur eminim..Allahim korusunkesinlikle bu yoruma katılıyorum. aptal değil sadece sakin yapılı, kibar biri ve de size değer veriyor. yani aptal veya saf olduğundan alttan almıyor. kıymetini bilmezsen seni o çıkardığı göklerden öyle bir indirir ki fena toslarsın ve evet mumla ararsın. sana tavsiyem bu adamın kıymetini bil, kendine çeki düzen ver cnm.
Saygı duymasan bir şeyler hissetmesen başında evet demezdin bu adama. Kibar davrandıkça alttan aldıkça sana kolay ve özsaygısı olmayan biri gibi düşündürüyor bence. Aslında şunu atlıyorsun sana değer veriyor o kadar.duaya ihtiyacım var..pisman olmak kötü olur eminim..Allahim korusun
32. bu ozellliklere sahip olmasa evlenmeyi hic dusunmezdim ama cok guveniyorum, cok vicdanli..cok hoş, bakimli biri.bu yüzden evliligi dusundum ama yetmiyor mu anlamadim..Yaşın kaç
Evlenmek için evleneceksen hiç evlenme
Saygı olmadan bir arpa boyu yol alınmaz
Yetmiyomuş işte32. bu ozellliklere sahip olmasa evlenmeyi hic dusunmezdim ama cok guveniyorum, cok vicdanli..cok hoş, bakimli biri.bu yüzden evliligi dusundum ama yetmiyor mu anlamadim..
aynen ozsaygisi yok gibi geliyor, tam olarak bu..peki nasıl bakis acimi degistiricem, eski heyecanimi nasil geri getiricemSaygı duymasan bir şeyler hissetmesen başında evet demezdin bu adama. Kibar davrandıkça alttan aldıkça sana kolay ve özsaygısı olmayan biri gibi düşündürüyor bence. Aslında şunu atlıyorsun sana değer veriyor o kadar.
nasıl bir bakis acisiyla yaklasip, gercekten sevdigimi, benim abarttigimi bulabilirim peki? kör kütük aşık olmadığımı biliyorum ama vazgecemiyorum da..nasil dusunmeliyim sizceNe kadar yüksekten ucarsan o kadar sert dusersin bence.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?