He öyle yani
İyi yapmış, kusura bakma
Bende sabırlıyımdır ama sabrım sınanırsa da posta koyarım, eşini anlıyorum
Arada ayar vermek lazım böyle işteyok yok haddimi biliyorum artık. eşim itinayla bildirdi
oylesine aşık oldum yillarim gitti..ama buyuk konusmayim, evlenemem sanirim korkarım maco adamlardan..ama ne bileyim maco görünümlu yani ozguveni yuksek, ama ici vicdanli derler ya..yok mu oylesi acaba
aynen o kadar alttan alıyor, o kadar sefkatli ki..bazen o bile batiyor..daha hic tepki gosterdigini görmedim
evet bir ara ona takmistim..hayran degilim ona..sonra arkadasimin biri niye hayran olasin ki dedi..onu unuttum saygiya sardim simdi..aslinda isterdim hayran olmayiÖyleleri dizilerde oluyor ya, fantaziden ibaretler. Gerçek hayatta o maço erkekler en ufak bir şeyde karılarını boğazlayanlar işte.
Bence saygıdan ziyade sen bu adama hayranlık duymuyorsun, gibi geldi.
E sende sabırlıymışssın vesselam. Ben iki gün uğraşır sinir olur yine çatarım adama. Hopppp sil baştan bu sefer
sen boyle adami yerden yere vurmaya devam et ama hasbel kader evlen sonrasinda..ozaman gorursun o sefkatli adami..
evleneceksen kredini tuketme sakin..
bugun yedigin hurmalar yarin gelip gercekten tirmalar benden soylemesi
aynen o kadar alttan alıyor, o kadar sefkatli ki..bazen o bile batiyor..daha hic tepki gosterdigini görmedim
Evlenince görürsün
sevmedigimi size dusunduren nedir? ne bileyim görmeden de yapamiyorum, iki gun görmesem ozluyorum..kendimi mi kandiriyorum acaba?
ben hala onun zamanini aldigim icin vicdanim sizliyor..cok uzdum cok..kaybetme korkum var ama sanirim alışkanlıktan..o olmazsa..yalniz kalicamÇünkü insan sevdiğine kıyamaz diye düşünüyorum. Alışkanlık da olabilir seninki. Kaybetme korkun yok sanki.
evet bir ara ona takmistim..hayran degilim ona..sonra arkadasimin biri niye hayran olasin ki dedi..onu unuttum saygiya sardim simdi..aslinda isterdim hayran olmayiguzel vakit geçiriyoruz sadece bi de ne biliyim bazen içim kaynıyor bakarken, opucuklere boguyorum..ay ne bu yaşadığım??
ne yapti size? karakteri alttan almaya meyilliyse nasil değişti size ders verdi?Bak kendine çeki düzen ver cnm yarın öbür gün adam tekmeyi basar p.çin birine denk gelirsin kafanı vuracak duvar arar durursun. ben sevgiliyken eşimin o kadar çok tepesine çıkmıştım ki gören maymuna çevirmişsin adamı esas duruşta bekliyor yazık adama diye acıyordu. sonra bana saygıyı öyle bir öğretti ki yine insaflıymış eşim benle tekrar barıştı (tabi intikamını fena aldı). senin böyle bir şansında olmayabilir.
ne yapti size? karakteri alttan almaya meyilliyse nasil değişti size ders verdi?
daha farkli hissedeceksem, daha mutlu olacaksam raziyim
sana rahat batıyor.aynen o kadar alttan alıyor, o kadar sefkatli ki..bazen o bile batiyor..daha hic tepki gosterdigini görmedim
inşallah oyledir..inşallahsana rahat batıyor.
tam aksi olsa aşkından ölürdün.
insanoğlu işte çelişkili varlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?