Saygı kendiliginden mi olusur? Evlenemiyorum!

siz de o zaman sevmiyor muyum diye dusunur muydunuz? sonradan sevdiginizi anladiniz mi?

aynen ozsaygisi yok gibi geliyor, tam olarak bu..peki nasıl bakis acimi degistiricem, eski heyecanimi nasil geri getiricem sonucta evlenirken heyecan duymak istiyorum ben
keşke senin adamla benim kocayı tanıştırsak da azıcık taktik verse seninkine şaka bi yana benim eşimde öyleydi kibar, alttan alan vs.. ben de senin gibi şımardım, totom fena kalktı falan. sonra bi gün bi indirdi kapıya koydu. o gün bugündür gık demem tabi adamı döndürene kadar on takla attım. şimdi evlendik çok şükür.

Allahim insallah ufak bir tokatla kendime getirsin beni..Çünkü böyle arada kalmak cok zormuş

bazen diyorum biraz kendi halime birak beni, bakalim ne olacak diye. yazık rol kesiyor 5 dakka..sonra basliyor bitanemi nereye götüreyim diye, o zaman sunu yapalim o zaman bunu yapalim..biraz cekse kendini..yok!

siz de o zaman sevmiyor muyum diye dusunur muydunuz? sonradan sevdiginizi anladiniz mi?
Yok ben seviyordum.Ama huyum kötüydü. Çabuk sinirlenir, çatardım. Sonra da pişman olurdum. Alttan alırdı ama hep içinde biriktirmiş sanırım.

Saygı her şeyin ötesinde biraz da karakter meselesi bana göre. Bir insana aşık olmasan bile saygını kaybetmez ona göre düşünmeden konuşmaz, kalp kırmaktan korkardın.
Adamın da alttan alma durumuyla birlikte sen de bir gevşemişsin sanki. Ve evet ben de sevmediğini düşünüyorum.

bazen diyorum biraz kendi halime birak beni, bakalim ne olacak diye. yazık rol kesiyor 5 dakka..sonra basliyor bitanemi nereye götüreyim diye, o zaman sunu yapalim o zaman bunu yapalim..biraz cekse kendini..yok!

kıymetini bilçok, zorlama çok ararsın aratırlar.valla bu tiplerin çiftesi hakkaten pek ağır oluyor.tecrübeyle sabit.

Nasıl yaptın desene bi

sevmedigimi size dusunduren nedir? ne bileyim görmeden de yapamiyorum, iki gun görmesem ozluyorum..kendimi mi kandiriyorum acaba?

Demek sana ağzına eden erkek türünden gerek
Valla hiç action arama derim

Kapıya mı koydu

nasıl bir bakis acisiyla yaklasip, gercekten sevdigimi, benim abarttigimi bulabilirim peki? kör kütük aşık olmadığımı biliyorum ama vazgecemiyorum da..nasil dusunmeliyim sizce
Bence zaten körķütük aşık olmayınca hersey daha dogru :)
Nazini çekmesi güzel ama bıkar yani mutlaka ve alistigin o olmadığı için de hüsrana kapilirsin. ..Sivri taraflarını torpule bence ve hakettiği değeri ver...bizi sevdiği için azarlamak veya paylamak hoş değil ...
Ama fazla alttan alıp buna müsaade ettiği için içten içten ona kizdiginizdan da böyle davranıyor olabilirsiniz. ..o kişi saygıyı hakediyor bence asla saygısızligi değil. ..bunu asmaniz gerek yoksa kısa vadede kazanan siz gibi görünse de uzun vadede kaybeden siz olursunuz. ..sevgiler arkadaşım. ..

Demek sana ağzına eden erkek türünden gerek
Valla hiç action arama derim
oylesine aşık oldum yillarim gitti..ama buyuk konusmayim, evlenemem sanirim korkarım maco adamlardan..ama ne bileyim maco görünümlu yani ozguveni yuksek, ama ici vicdanli derler ya..yok mu oylesi acaba

cok tesekkur ederim

2 sene köpek gibi peşinde koştum. Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi Şimdi o şımarttığı dönemlerdeki gibiyiz çok şükür.
E sende sabırlıymışssın vesselam. Ben iki gün uğraşır sinir olur yine çatarım adama. Hopppp sil baştan bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…