siz de o zaman sevmiyor muyum diye dusunur muydunuz? sonradan sevdiginizi anladiniz mi?Böyle biri vardı bende de. Geçimsiz biriyimdir.Sabırlıydı,beni kırmamak için kötü bir şey söylemez susardı.
Hatta arkadaşlarıma bana iyi katlanıyor valla falan derdim.
Sonra ne mi oldu? En ufak bir şeyimde eşşekten düşmüşe çevirdi beni. Sanırım intikam aldı.
Hala lafının altından kalkamadım.
Gerisini sen düşün.
keşke senin adamla benim kocayı tanıştırsak da azıcık taktik verse seninkineaynen ozsaygisi yok gibi geliyor, tam olarak bu..peki nasıl bakis acimi degistiricem, eski heyecanimi nasil geri getiricemsonucta evlenirken heyecan duymak istiyorum ben
Allahim insallah ufak bir tokatla kendime getirsin beni..Çünkü böyle arada kalmak cok zormuşBu senin yapın olabilir ve bu çok kötü. Karşında saygılı bi adam var ve bi gün oda eeh yetti diyip duruşunu bozarsa o zaman ben naptım dersin. Bazı şeylerin zamanında kıymetini bilmek güzel. Kimse kendini vazgeçilmez sanmamalı, arkadaşların dediğine katılıyorum havaya girmişsin sen.
Sessiz atın çiftesi sert olur.aynen o kadar alttan alıyor, o kadar sefkatli ki..bazen o bile batiyor..daha hic tepki gosterdigini görmedim
bazen diyorum biraz kendi halime birak beni, bakalim ne olacak diye. yazık rol kesiyor 5 dakka..sonra basliyor bitanemi nereye götüreyim diye, o zaman sunu yapalim o zaman bunu yapalim..biraz cekse kendini..yok!keşke senin adamla benim kocayı tanıştırsak da azıcık taktik verse seninkineşaka bi yana benim eşimde öyleydi kibar, alttan alan vs.. ben de senin gibi şımardım, totom fena kalktı falan. sonra bi gün bi indirdi kapıya koydu. o gün bugündür gık demem
Yok ben seviyordum.Ama huyum kötüydü. Çabuk sinirlenir, çatardım. Sonra da pişman olurdum. Alttan alırdı ama hep içinde biriktirmiş sanırım.siz de o zaman sevmiyor muyum diye dusunur muydunuz? sonradan sevdiginizi anladiniz mi?
aynen o kadar alttan alıyor, o kadar sefkatli ki..bazen o bile batiyor..daha hic tepki gosterdigini görmedim
bazen diyorum biraz kendi halime birak beni, bakalim ne olacak diye. yazık rol kesiyor 5 dakka..sonra basliyor bitanemi nereye götüreyim diye, o zaman sunu yapalim o zaman bunu yapalim..biraz cekse kendini..yok!
Nasıl yaptın desene bikeşke senin adamla benim kocayı tanıştırsak da azıcık taktik verse seninkineşaka bi yana benim eşimde öyleydi kibar, alttan alan vs.. ben de senin gibi şımardım, totom fena kalktı falan. sonra bi gün bi indirdi kapıya koydu. o gün bugündür gık demem tabi adamı döndürene kadar on takla attım. şimdi evlendik çok şükür.
sevmedigimi size dusunduren nedir? ne bileyim görmeden de yapamiyorum, iki gun görmesem ozluyorum..kendimi mi kandiriyorum acaba?Saygı her şeyin ötesinde biraz da karakter meselesi bana göre. Bir insana aşık olmasan bile saygını kaybetmez ona göre düşünmeden konuşmaz, kalp kırmaktan korkardın.
Adamın da alttan alma durumuyla birlikte sen de bir gevşemişsin sanki. Ve evet ben de sevmediğini düşünüyorum.
keşke senin adamla benim kocayı tanıştırsak da azıcık taktik verse seninkineşaka bi yana benim eşimde öyleydi kibar, alttan alan vs.. ben de senin gibi şımardım, totom fena kalktı falan. sonra bi gün bi indirdi kapıya koydu. o gün bugündür gık demem tabi adamı döndürene kadar on takla attım. şimdi evlendik çok şükür.
Bence zaten körķütük aşık olmayınca hersey daha dogru :)nasıl bir bakis acisiyla yaklasip, gercekten sevdigimi, benim abarttigimi bulabilirim peki? kör kütük aşık olmadığımı biliyorum ama vazgecemiyorum da..nasil dusunmeliyim sizce
oylesine aşık oldum yillarim gitti..ama buyuk konusmayim, evlenemem sanirim korkarım maco adamlardan..ama ne bileyim maco görünümlu yani ozguveni yuksek, ama ici vicdanli derler ya..yok mu oylesi acabaDemek sana ağzına eden erkek türünden gerek
Valla hiç action arama derim
cok tesekkur ederimBence zaten körķütük aşık olmayınca hersey daha dogru :)
Nazini çekmesi güzel ama bıkar yani mutlaka ve alistigin o olmadığı için de hüsrana kapilirsin. ..Sivri taraflarını torpule bence ve hakettiği değeri ver...bizi sevdiği için azarlamak veya paylamak hoş değil ...
Ama fazla alttan alıp buna müsaade ettiği için içten içten ona kizdiginizdan da böyle davranıyor olabilirsiniz. ..o kişi saygıyı hakediyor bence asla saygısızligi değil. ..bunu asmaniz gerek yoksa kısa vadede kazanan siz gibi görünse de uzun vadede kaybeden siz olursunuz. ..sevgiler arkadaşım. ..
Nasıl yaptın desene bi
He öyle yaniBekarken yani çıkarken terk etti beni
E sende sabırlıymışssın vesselam. Ben iki gün uğraşır sinir olur yine çatarım adama. Hopppp sil baştan bu sefer2 sene köpek gibi peşinde koştum. Anamdan emdiğim süt burnumdan geldiŞimdi o şımarttığı dönemlerdeki gibiyiz çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?