Saygı kendiliginden mi olusur? Evlenemiyorum!

Evlilikten mi korkuyosun ?

Bence uzulmesini istemiyorsun ... ama ne guzel seni seviyor, deger veriyor, kendinden cok seni dusunuyor, en azindan bencil degil .. ksorgulamayi bir sure rafa kaldirmani oneririm yoksa isin icinden hic cikamazsin
evet evlilikten cok korkuyorum. geri dönüşü yok gibi hissediyorum.

o zaman da hiddetinden korkarim ( daha zeki ne bileyim Melisa nin dedigi gibi esprili, kültürlü, dikkan cekici olabilirdi sanki. hani macolugundan ziyade..oyle birini bu yasta beklemekte iyi risk di mi

o zaman da hiddetinden korkarim ( daha zeki ne bileyim Melisa nin dedigi gibi esprili, kültürlü, dikkan cekici olabilirdi sanki. hani macolugundan ziyade..oyle birini bu yasta beklemekte iyi risk di mi

Yasin kac canim?

Birine saygı duymuyorum ne kadar iğrenç bir cümledir ya?!
Siz kendinize aynada bakıyor musunuz acaba? Sizden daha sakin, daha iyi kalpli diye bir insana saygı duymamak nasıl bir şeydir, nasıl bir kafadır. Saygı duyulmayacak biri varsa sizsiniz, ne yazık ki adam nazik
Bende böyle biriktirdim bitti mi de asla içimde ki o duygu geri gelmedi
Düşüşünüz sert olur umarım bir insana bu kadar eziyet etmeyin yazıktır, günahtır
Sizin yerinize o utanıyor ki hakaret etmiyor

bedduaniz icin tesekkurler ama bu kadar bunalacagimi sanmiyorum bu iliski icinde bir daha..bogazima kadar sıkıntı icindeyim zaten.

bedduaniz icin tesekkurler ama bu kadar bunalacagimi sanmiyorum bu iliski icinde bir daha..bogazima kadar sıkıntı icindeyim zaten.
ben beddua etmedim olacak olanı söyledim. ama karşı tarafın bir gün sizi öyle anacağına emin olabilirsiniz. insan severken katlanıyor salak değiliz aptal değiliz kendimizce şans veriyoruz seviyoruz çünkü özü iyi diyoruz bu duyguyu kadın olarak yaşamak asla istemezsiniz o yüzden o kişiyede yaşatmayın ah almayın adamın zamanını çalmayın kimse kimseyi biri üzsün diye doğurmadı. ortada bişey yokken boğazınıza çıkarmayın o dertleri

Hmm, armudun copu uzumun sapi demelik bi yasta degilsin dogrusu.
Bu bi gercek.
Peki sence seviyomusun o erkegi?
Asikmisin sence?
Hayallerimin erkegi değil, eminim. ama garip bir bag oldu aramizda, onsuz yemek yiyemek, haber almayinca rahatsiz olmak, her aksam onu mutlaka görmek gibi..su an onun yaninda oturuyorum, yemek yaptim ona, bulasigini yikadim, birazdan utusunu yapicam ve kizilayda oturuyor, korkuyla geldim evine (( ama vicdan azabindan mi yapıyorum bütün bunlari inanin bilmiyorum. guzel vakit geçiyor, cabuk geçiyor onunla zaman..ama gelecegimde onu düşününce ya da ondan cocugum olacagini v.s dusununce kalbim carpmiyor, bu mu yani diyorum. yani gormek icin can atmiyorum ama gormeden de yapamiyorum..umarim anlatabilmisimdir

Hmm, armudun copu uzumun sapi demelik bi yasta degilsin dogrusu.
Bu bi gercek.
Peki sence seviyomusun o erkegi?
Asikmisin sence?
ha asik oldugumu sanmiyorum yoksa böyle esprileri bazi hareketleri v.s batmazdi sevimli gelirdi sanki (

O zmn bu erkek senin "arkdas"in olmus bana sorarsan. Kankan. Dert ortagin.
Ama budur gerisi yok.

Birbirini seven iki kisi birbirinde cekip hisseder. Sarilmak öpmek. Bunlardami yok?
Oyle bi hic olusmuyormu hic sende?

Canım ikinizin yaşı meslekleri tahsil durumuz nedir.
ben iki univ. okudum. birisi gayet iyi bir universite. bankada iyi bir pozisyondayim. o uzak bir memlekette okumus, muhasebe mezunu. bir sirkette bilgisayar parcasi satiyor. maaşı benim yarimdan da az, kariyer anlaminda önü tikali ama ben mudurluk sinavina hazirlaniyorum. ama inanin bunlara hic ama hic takilmadim. tanistigimizda sekreterdi hic takilmadim. cok ucurum da yok yani ben de yuksek lisans yaptim.v.s ama sonucta prof degilim. ama benden bir adim onde olmasi saygimi getirir miydi bilmiyorum ( yaslarimiz 32 ve 33

O zmn bu erkek senin "arkdas"in olmus bana sorarsan. Kankan. Dert ortagin.
Ama budur gerisi yok.

Birbirini seven iki kisi birbirinde cekip hisseder. Sarilmak öpmek. Bunlardami yok?
Oyle bi hic olusmuyormu hic sende?
yoo durup durup öperim, sarilirim, minciklarim..aman aman cinsel bir cekim hissetmiyorum ama hic bir sey de yok diyemem ama bu opmelerim arkadasca mi bilmiyorum..mesela yururken el ele yurumem sarilmak isterim..?

yoo durup durup öperim, sarilirim, minciklarim..aman aman cinsel bir cekim hissetmiyorum ama hic bir sey de yok diyemem ama bu opmelerim arkadasca mi bilmiyorum..mesela yururken el ele yurumem sarilmak isterim..?

Buda garip dogrusu.
Kanka degilsiniz o kesin. Bi cekim var.
Ama birbirlerine bakan iki cift gozlerde yok. Yani senin tarafindan yok.
Kac senedir birlikteydiniz?

Buda garip dogrusu.
Kanka degilsiniz o kesin. Bi cekim var.
Ama birbirlerine bakan iki cift gozlerde yok. Yani senin tarafindan yok.
Kac senedir birlikteydiniz?
1 sene bitti. daha once baska bir sehirdeydi o zaman özlem de vardi. gelince bitti o özlem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…