- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Ay kusura bakmayın, konuda çocuklarıma baba olacak derken ben gelecekten bahsettiğinizi düşünmemiştim. Sanki çocuklarınız varmış gibi algıladım. Çok pardon, sizde kendimi gördüm. Bence sevgisizlik değil, tahammülsüzlük bu. Genel olarak hayata tahammülsüzlük. Arkadaşlarınızla ilişkiniz nasıl?daha once evlilik yasamadim. uzun bir iliskim oldu. orada karsimdaki de dominantti ben de. benim de işim cok stresli, yogun..eve gelince sinir çıkıyor tepemden..karsimda daha olgun, benim kafami dagitabilecek birini ariyorum o da arayip canim, cicim muhabbetine girince ya da alakasiz bi konuyu konusmak isteyince delleniyorum. frekans mi tutmuyor, saygim mi yok hic bilmiyorum. biraz dinleneyim, yemegimi yiyim, sonra kendime gelip arayip Özür diliyorum, yaninaa gidiyorum, surprizler yapiyorum.
önemli degil :) arkadaslarimla cok uyumluyum yani onlara sinirimi gostermisligim yoktur. nazimi çekenlere patliyorum hepAy kusura bakmayın, konuda çocuklarıma baba olacak derken ben gelecekten bahsettiğinizi düşünmemiştim. Sanki çocuklarınız varmış gibi algıladım. Çok pardon, sizde kendimi gördüm. Bence sevgisizlik değil, tahammülsüzlük bu. Genel olarak hayata tahammülsüzlük. Arkadaşlarınızla ilişkiniz nasıl?
Kaybetme korkun yokönemli degil :) arkadaslarimla cok uyumluyum yani onlara sinirimi gostermisligim yoktur. nazimi çekenlere patliyorum hepkardesime, anneme, babama..onlar bildikleri icin huyuma giderler hep. sabah karsima hic cikmiyolar bir de mesela ben onun yanina giderken bakimli olmak icin ugrasmiyorum, suslenmiyorum..acaba beni her halde sevdigi izlenimi verdigi icin mi ki?
Senin bu durumunu yasayan bir de ben varim canim, yalniz degilsin. Ne demek istedigini cok iyi anladim. Ve sana soyleyebilecegim tek sey: tercih meselesi. Bak her seyin farkindasin. İlgili olmasinin, senin belli beklentilerini karsilamasinin, duygularina hitap etmesinin vs. Bir yandan da o sana hayran ama sen ona degilsin. Hani bir alanda da kendisine hayran biraksin istiyorsun ama o kartlari açik oynuyor...evet mesela su
hayran olamiyorum ona, imrendigim ya da kalbimi carptiracak bir tavir bekliyorum ama yok..ama adam gibi adam, yani onurlu, gururlu biri..ben dusunmeden bir cok seyimi dusunur..ailemden cok dusunur nerdeyse..sasirip kaliyorum bazen, birinin bunlari yapmasi gerekiyor senin icin diyor..hakkini veriyorum tabi ki..
ama eksik oldugunu düşündüğüm seyler; ozguveninin cok olmadigi, yaratici olmadigi, beni etkileyen kültürde biri olmadigini düşünüyorum. bazen yaptığı espriler, bana olan utangac bakislari beni rahatsiz ediyor. bunlar disinda bir sey yok bana batan..
Bence de evlenmeyin sakın çocuğun başını yakmayın..Yazık günah çocuğa..merhaba, öncelikle şunu soyleyim ben her guzel günde,aklimda bir sorun yaratan , bütün gun ona üzülen biri, simdiye kadar hic tam anlamiyla sukretmis ve kendini mutlu etmis biri değilim malesef.her seyde bir kusur mutlaka bulurum.
neredeyse bir yıldır bir iliskim var. Ailesi, kendisi o kadar iyi ki..cocuklarima baba olacak, evine sahip cikacak, beraber oldugumda sıkılmadığım, her anlamda bana denk ve beni mutlu etmek icin çırpınan biri..
Ancak sanırım ben bu cocuga saygi duymuyorum. sanirim diyorum çünkü taktir ettigim cok özelligi var, cok sabirli, güçlü duran bir adam. ama bazen konusurken ;üfff sacmalama yaa diyip sinir olmuslugum, bu ne salak bi espri diye icimden soylemisligim, ya da sesimi ona korkmadan ne bileyim incitecegimi dusunmeden yukseltip malesef azarlamisligim oluyor. sonrasinda ozur dileyip cok pisman oluyorum ama kendimi tutamiyorum kahretsin ki..evlilik karari veremiyorum ki aileler tanisti. daha onceki konumda bahsetmistim emrivaki gelisti her sey, ben biraz daha zamana yayilmasi taraftariydim..size sorum şu; saygi kendiliginden mi olusur? bu adam bu saygiyi bende olusturamamis mi? yoksa ben en ufak ayrintilari takip yine bir kulp bulup hayatimi zehir mi ediyorum? lutfen cevaplarinizi esirgemeyin..
eksik oldugunu düşündüğüm seyler; ozguveninin cok olmadigi, yaratici olmadigi, beni etkileyen kültürde biri olmadigini düşünüyorum. bazen yaptığı espriler, bana olan utangac bakislari beni rahatsiz ediyor. bunlar disinda bir sey yok bana batan..
Sorun sende bende yaklaşık bu yapıdayım fazla dik yetişmişizmerhaba, öncelikle şunu soyleyim ben her guzel günde,aklimda bir sorun yaratan , bütün gun ona üzülen biri, simdiye kadar hic tam anlamiyla sukretmis ve kendini mutlu etmis biri değilim malesef.her seyde bir kusur mutlaka bulurum.
neredeyse bir yıldır bir iliskim var. Ailesi, kendisi o kadar iyi ki..cocuklarima baba olacak, evine sahip cikacak, beraber oldugumda sıkılmadığım, her anlamda bana denk ve beni mutlu etmek icin çırpınan biri..
Ancak sanırım ben bu cocuga saygi duymuyorum. sanirim diyorum çünkü taktir ettigim cok özelligi var, cok sabirli, güçlü duran bir adam. ama bazen konusurken ;üfff sacmalama yaa diyip sinir olmuslugum, bu ne salak bi espri diye icimden soylemisligim, ya da sesimi ona korkmadan ne bileyim incitecegimi dusunmeden yukseltip malesef azarlamisligim oluyor. sonrasinda ozur dileyip cok pisman oluyorum ama kendimi tutamiyorum kahretsin ki..evlilik karari veremiyorum ki aileler tanisti. daha onceki konumda bahsetmistim emrivaki gelisti her sey, ben biraz daha zamana yayilmasi taraftariydim..size sorum şu; saygi kendiliginden mi olusur? bu adam bu saygiyi bende olusturamamis mi? yoksa ben en ufak ayrintilari takip yine bir kulp bulup hayatimi zehir mi ediyorum? lutfen cevaplarinizi esirgemeyin..
Aynen sevdligi icin .Ayrilirsan pisman olursunönemli degil :) arkadaslarimla cok uyumluyum yani onlara sinirimi gostermisligim yoktur. nazimi çekenlere patliyorum hepkardesime, anneme, babama..onlar bildikleri icin huyuma giderler hep. sabah karsima hic cikmiyolar bir de mesela ben onun yanina giderken bakimli olmak icin ugrasmiyorum, suslenmiyorum..acaba beni her halde sevdigi izlenimi verdigi icin mi ki?
Evet maasim onun iki katindan fazla..egitim durumumuz o da ben de lisans mezunuyuz ama ben iki üniversite okudum, yuksek yaptim v.s. baslarda aklima geliyordu hatta bizi tanistiran kisi ikimizin yaninda; hadi iyisin h..., kızın gelecegi parlak demisti..onda sadece gülmüştü..ama tanidikca maasimi v.s onemsemedigini anladim. yani tv de gördüğü bir ornekte soyle dedi mesela; bu nasil erkek kadinin parasiyla ev gecindiriyor utanmaz.. sonucta beraber gevindiricez ne alaka dedim;evimi gecindiririm maasina ne istersen yaparsın dedi, ama evlenince ne olur bilemem. ha ailesi konusunda ben de bu konuda mutlu olduklarini biliyorum. hatta annesi sunu derken duydum; kacirmayalim kizi bir an once bi yüzük takalim..egitim durumu etkiler mi bilmiyorum ama, keske dunyaya bakis acisi, olaylari yorumlayisi benden daha genis olsaydiBak bunlar güzel şeyler aslında. Son bişey sorucam soruldu mu bilmiyorum. Özür dilerim ikinci kez soruyorsam. Senin ondan kariyer veya maddi üstünlüğün var mı? Benim bir erkek arkadaşım vardı yıllar önce. Çok duygusal çok iyi benden önce beni düşünen şöyle böyle işte. Büyük hatalarım oldu. Tabi k yüz kızartıcı şeyler değildi ama başkası olsa alıp karşısına iyice haddini bildirirdi. Ama o bana susuyordu, görmemiş bilmiyor gibi... Benim ondan kariyer ve maddi olarak üstün olmam ailesine karşı daha hoşnut ediyordu onu ve çok emrivaki bir şekilde ailesini ilişkinin içine sokuyordu. Annesi benim anne-baba-abi dememi bekliyordu aile üyelerine. Sık sık aramak aranmak istiyordu. Sonra benim ailem de girince işin içine olmayacağı anlaşıldı ve bu iyi adam ailemle ilgili kötü düşüncelerini, benim hatalarımı bir bir saydı bana. Elbette senin erkek arkadaşınla mukayese edilecek şeyler değil bunlar. Senin erkek arkadaşın çok daha normal davranışlar sergiliyor. Bi taraftan da her ihtimali göz önünde bulunduralım istiyorum karar verebilmen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?