Saygısı biten bir evlilik bitmeye mahkum mudur ?

minikaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
103
36
13
35
2 gün önce bi konu açmıştım ana kuzusu eşim ile ilgili , ki artık eşim bile demek istemiyorum .
biz galiba bittik okeye dönüyoruz.
ana kuzuluğunun dışında saygımızda bitmiş bunu fark ediyorum .
dün bana ' Senin gözünde adam olup olmadığım benim için önemli değil dedi , ben beni adam görenlerle mutluyum dedi ( yani anası ve kardeşi) ..
bende onlarla mutluluklar dedim.

diğer konuya devam etmek istemiyorum buda ayrı bi dert olarak açtım ...
saygı biten bi evlilik er yada geç bitmeye mahkumdur değil mi *
biz çok şeyi yitirmişiz bunu anladım .

eşime pazara kadar düşün pazar konuşur gereğini yaparız dedim....

bu akşam eve gitmeyi düşünmüyorum . Allah yar ve yardımcım olsun iyice çıkmazdaydım :KK61:

2 gün önce bi konu açmıştım ana kuzusu eşim ile ilgili , ki artık eşim bile demek istemiyorum .
biz galiba bittik okeye dönüyoruz.
ana kuzuluğunun dışında saygımızda bitmiş bunu fark ediyorum .
dün bana ' Senin gözünde adam olup olmadığım benim için önemli değil dedi , ben beni adam görenlerle mutluyum dedi ( yani anası ve kardeşi) ..
bende onlarla mutluluklar dedim.

diğer konuya devam etmek istemiyorum buda ayrı bi dert olarak açtım ...
saygı biten bi evlilik er yada geç bitmeye mahkumdur değil mi *
biz çok şeyi yitirmişiz bunu anladım .

eşime pazara kadar düşün pazar konuşur gereğini yaparız dedim....

bu akşam eve gitmeyi düşünmüyorum . Allah yar ve yardımcım olsun iyice çıkmazdaydım :KK61:

İyice düşünün ,evlilik bu ! kaç yıllık evliydiniz hemen kestirip atmayın..

Bence üzülme adam seni bitirmiş kafasında,hakkında hayırlısı olsun en azından bir çocuğun yok.

Bir kaç hafta birbirinizden uzak kalsanız? Bir de sizin konunuz muydu tam bilmiyorum,eşin ailesine sorunlarınızı anlatıp laf mı taşıyordu? O konu sizinse boşanın kesinlikle

Bence üzülme adam seni bitirmiş kafasında,hakkında hayırlısı olsun en azından bir çocuğun yok.

değil mi ?
inanın annemle konuştum bugün kızım etkilemek yorum yapmak istemiyıorum ama herkes ayrılmanı bekliyor dedi .
geleceğin günü dört gözle bekliyoruz dedi
orda geçirdiğin her gün biz mutsuzuz dedi
bir anne kızına böyle der mi?
varın siz düşünün bu evliliği

bence adam seni bitirmemiş sadece ailesiyle ilgili yaklaşımını sindirtmeye çalışıyor ...yani ben buyum gibilerinden ....insanın eşinin içinde senin haricinde birilerini daha fazla barındırdığını düşünerek kendini yıpratırsın ,saygı bizdede bir süre bayağı inişli çıkışlı bir yol izledi ama ben şu an ona karşı saygılıyım o da bana ....

İlginç...
Öyle pazara kadar tarih vermek garip geldi bana.
Anlaşamıyorsanız niye uzatıyorsunuz ki?

evet canım benimdi
Düzelecek şeyler vardır,dediğim gibi birbirinizden uzak kalsanız belki bir şans daha verilebilir ama ailesine laf taşıması kişilik meselesi. O düzelmez.2 kişinin özelini başkasına anlatan kişi adam değildir benim gözümde

bence adam seni bitirmemiş sadece ailesiyle ilgili yaklaşımını sindirtmeye çalışıyor ...yani ben buyum gibilerinden ....insanın eşinin içinde senin haricinde birilerini daha fazla barındırdığını düşünerek kendini yıpratırsın ,saygı bizdede bir süre bayağı inişli çıkışlı bir yol izledi ama ben şu an ona karşı saygılıyım o da bana ....

belkide dediğin gibi..
hatta dün sen böyle yaptıkça beni ordan çıkartamazsın dedi
bende zaten ordan çıkmadığın için bu haldeyim dedim.

fesat dedi bana .. ne kadar zoruna gidiyor oraya gitmem dedi .
kaldıramıyorum . yapamıyorum . direncek gücüm sanırım kalmadı

Pitipiti adlı üye bi tek benim aklıma mı geldi acaba:KK48: Konuya gelince yanınızda konuşmuyor,size herhangi bir kötü etkisi olmuyor,sizin birlikte geçireceğiniz zamandan çalınmıyor, bırakın istedigini yapsınEn Büyük TÜRKİYEkendimi sizin yerinize koyunca kızar mıydım evet kızardım eşinizin yerine koyunca ise siz beni kısıtlamaya çalıştıkça bu konuda sırf inadımdan daha çok konusur,giderdim bunun bi sonu yok yani birbirinizle anlaşıyorsanız gerisini bırakın ya ne önemi var üç günlük dünya:KK49:

devam etse ne olacak ki.

ancak ve ancak, her iki taraf da hatasının farkına varır ve düzeltme yolunca gayret gösterirse elbette imkansız diye bir şey yoktur.

Back
X