Saygısı biten bir evlilik bitmeye mahkum mudur ?

Pitipiti adlı üye bi tek benim aklıma mı geldi acaba:KK48: Konuya gelince yanınızda konuşmuyor,size herhangi bir kötü etkisi olmuyor,sizin birlikte geçireceğiniz zamandan çalınmıyor, bırakın istedigini yapsınEn Büyük TÜRKİYEkendimi sizin yerinize koyunca kızar mıydım evet kızardım eşinizin yerine koyunca ise siz beni kısıtlamaya çalıştıkça bu konuda sırf inadımdan daha çok konusur,giderdim bunun bi sonu yok yani birbirinizle anlaşıyorsanız gerisini bırakın ya ne önemi var üç günlük dünya:KK49:

gözümden düşüyor böyle yaptıkça takıyorum kafaya ve bu bizi etkiliyor ister istemez.
mesaj attım az önce cumada olduğunu unutarak ....

bu evlilik bitmiş bundan sonra hiç bişey süpriz olmasın sana diye ..

gözümden düşüyor böyle yaptıkça takıyorum kafaya ve bu bizi etkiliyor ister istemez.
mesaj attım az önce cumada olduğunu unutarak ....

bu evlilik bitmiş bundan sonra hiç bişey süpriz olmasın sana diye ..
Etki olarak kastettiğim hani sizinle bi planı varken ailesinden dolayı gidemezsiniz, yapamazsınız veyahut sizle konuşmaz ama ailesiyle konuşur ne bilim ailesi dolayısıyla sizinle gelip kavga eder hani direk bi etki yok sizi seviyor iyi anlaşıyorsunuz mutlusunuz bununla birlikte siz sadece niye onlara gidiyo konuşuyo diye dert edinip kendinize ve ona zindan ediyosunuz evliliği bir düşünün bi anda eşinize birşey olsa ne kadar boş sebeplerle tartışmışız diyeceksiniz keşke olmasaydı falan filan aldatma şiddet hakaret ve gerçek anlamda eşler arasında saygısızlık olmadığı sürece boşanma ağza alınmamalı ki siz birbirinizi de seviyorsunuz bu büyük bir artı zaten sizin evliliğinizde yapmayın lütfen

Etki olarak kastettiğim hani sizinle bi planı varken ailesinden dolayı gidemezsiniz, yapamazsınız veyahut sizle konuşmaz ama ailesiyle konuşur ne bilim ailesi dolayısıyla sizinle gelip kavga eder hani direk bi etki yok sizi seviyor iyi anlaşıyorsunuz mutlusunuz bununla birlikte siz sadece niye onlara gidiyo konuşuyo diye dert edinip kendinize ve ona zindan ediyosunuz evliliği bir düşünün bi anda eşinize birşey olsa ne kadar boş sebeplerle tartışmışız diyeceksiniz keşke olmasaydı falan filan aldatma şiddet hakaret ve gerçek anlamda eşler arasında saygısızlık olmadığı sürece boşanma ağza alınmamalı ki siz birbirinizi de seviyorsunuz bu büyük bir artı zaten sizin evliliğinizde yapmayın lütfen
Bizi yanyana tutan tek şey sevgi kaldı zaten . biriyle uzun uzun konuşmaya ihtiyacım var . bilmiyorum

Ah canım diğer konunda da yorum yazmıştım..
Benim evliliğimde tamamen aynı sebeplerden aynı aynı şeylerden ben bitirdim o da bitirdi..
Yaklaşık tam 1 aydır anne evindeyim!
Ne bir arama ne birşey...
Şiddette varsa;
Kısacası saygı bitmişse sevgi de yoktur.
Hepsini yaşadım!
Anası kardesleri doldurusa getirsin getirmesin o iş adam da biter!
O da onlar seçti...
Beni de kaybetti canım...
Bir adamı asla değiştiremezsin asla...
Hakkında hayırlısı olsun

Bu konuda önemli olan senin mutluluğun. Sen mutluysan esinle kal. Mutsuzsan kalma. Sana bir örnek anlatayım. Çalıştığım okulda bir bayan vardi. Eşi de tam bir ana kuzusu. Kızı ezmeye calismislar akillarinca. Kiz resti çekti adamı boşadı. Su anda ikinciye evli ve çokta mutlu. Kv derdi yok. Kp derdi yok. Eşine ve eşinin ailesine boşanma sebebini acikladiginda eklemiş; ben bir bireyim nasıl eşim için siz degerliyseniz ve sizin içinde eşim degerliyse. Benim ailemde çok degerli ben de ailem için çok değerliyim. Değer görmediğim yerde durmam buna alışkın değilim çünkü demiş. Eşi ve eşinin ailesi biliyor ki kızın kimseye eyvallahi yok. Kendine saygısı var ve saygısızlıgi sineye çekecek bir kiz değil. Su anda esiyle de eşinin ailesiyle de arasi maşallah çok iyi. Yani boşanmak evlenmek kadar doğal bir süreç. Mutsuzsan orada durmayacaksin. Ama düzelir diyorsan denenebilir bir daha.

Bizi yanyana tutan tek şey sevgi kaldı zaten . biriyle uzun uzun konuşmaya ihtiyacım var . bilmiyorum
Bence de o aklı başında objektif biriyle konuşup eksileri artıları (iki tarafın da) ile bi değerlendirme yapmanız gerekiyor çünkü sağlıklı düşünemiyor insan bazen.Biz burdan ne kadar boşan veya boşanma desek de ilerde mutlu veya mutsuz olacak sizsiniz ha bana sorsanız ben yukarda da dediğim gibi aldatma yok şiddet yok sevgi var ve siz ne kadar öyle düşünmesenizde saygı da bitmiş değil boşanmak için bir neden yok derim.Bırakın ailesiyle ne yapıyorsa yapsın size karşı olan tutumunda bi soğukluk, sevgisizlik veya ilgisizlik yoksa kendi mutluluğunuza bakın önemsemeyin ailesi ile olan ilişkisini. Bir deneyin ailesini kafaya takmayın yokmuş gibi davranın sizin yanınıza onları dışarda bırakıp geliyosa bir süre sonra o azaltır siz umursamamaya başlarsınız kısır döngü de ortadan kalkmış olur:KK52:

Ah canım diğer konunda da yorum yazmıştım..
Benim evliliğimde tamamen aynı sebeplerden aynı aynı şeylerden ben bitirdim o da bitirdi..
Yaklaşık tam 1 aydır anne evindeyim!
Ne bir arama ne birşey...
Şiddette varsa;
Kısacası saygı bitmişse sevgi de yoktur.
Hepsini yaşadım!
Anası kardesleri doldurusa getirsin getirmesin o iş adam da biter!
O da onlar seçti...
Beni de kaybetti canım...
Bir adamı asla değiştiremezsin asla...
Hakkında hayırlısı olsun

sanırım bende değişmiyceğini kabullendim....
1 aydır ordaymışssın bende gittim ilk zamanlar oda istemiyordu
sonra peşimde afedersin köpek oldu
çok sözler verdi yerini değerini anladım dedi
ben kandım sakın olursa sneinkide öyle yaparsa inanma ....
keşke dönmeseydim

sanırım bende değişmiyceğini kabullendim....
1 aydır ordaymışssın bende gittim ilk zamanlar oda istemiyordu
sonra peşimde afedersin köpek oldu
çok sözler verdi yerini değerini anladım dedi
ben kandım sakın olursa sneinkide öyle yaparsa inanma ....
keşke dönmeseydim

Asla canım..
Ben affetmem ki kendimi geçtim ailemin karşısına çıkıcak yüzü yok artık!
Ben birşeyler değişir umuduyla tekrar gitmiştim bana kapıyı açmamıstı ve bende artık kendi yolumu çizdim...
Geçmiş bir tozdur üfle gitsin..
Biz kadınlar güçlü olmayı hak ediyoruz! Güçlüyüz ve güçlüyüm.
Hayırlısı herşey de canım...
Kalbinin sesini dinle
Şunları da düşün ama sana benden tavsiye ve tecrübelerimden;

1. İlerisini düşün ayrıldıgında boşanma aşamasına gelince onu geçirdiğiniz kötü günler dışındaki iyi günleri özleyecekmisin?
2. Olumsuz yönleri düşün. İlerisini düşün. Devamı gelirmi diye düşün..
3. Şiddet, saygısızlık, küfür vs var mı? Bunlarla yuvanı devam ettirebilecek misin?
4. Ailesiyle bu şekilde bu tarz da huzurlu mutlu olucak mısın?
5. Kalbinin sesini dinle...
Ve pişman olucaksan bunlara da katlan zamanla düzelir vs diyorsan bekle sabret biraz daha.. huyuna suyuna git..
Ama;
Ona karşı en ufak bir sevgin yoksa ünlem işaretleri soru işaretleri varsa kafanda o evlilik artık yürümez...

Diyceklerim bunlar canım :/ :/

Asla canım..
Ben affetmem ki kendimi geçtim ailemin karşısına çıkıcak yüzü yok artık!
Ben birşeyler değişir umuduyla tekrar gitmiştim bana kapıyı açmamıstı ve bende artık kendi yolumu çizdim...
Geçmiş bir tozdur üfle gitsin..
Biz kadınlar güçlü olmayı hak ediyoruz! Güçlüyüz ve güçlüyüm.
Hayırlısı herşey de canım...
Kalbinin sesini dinle
Şunları da düşün ama sana benden tavsiye ve tecrübelerimden;

1. İlerisini düşün ayrıldıgında boşanma aşamasına gelince onu geçirdiğiniz kötü günler dışındaki iyi günleri özleyecekmisin?
2. Olumsuz yönleri düşün. İlerisini düşün. Devamı gelirmi diye düşün..
3. Şiddet, saygısızlık, küfür vs var mı? Bunlarla yuvanı devam ettirebilecek misin?
4. Ailesiyle bu şekilde bu tarz da huzurlu mutlu olucak mısın?
5. Kalbinin sesini dinle...
Ve pişman olucaksan bunlara da katlan zamanla düzelir vs diyorsan bekle sabret biraz daha.. huyuna suyuna git..
Ama;
Ona karşı en ufak bir sevgin yoksa ünlem işaretleri soru işaretleri varsa kafanda o evlilik artık yürümez...

Diyceklerim bunlar canım :/ :/

sevgim çok fazla ona ....
bugün biraz mesajlaştık bize zaman ver dedi ...
çok kararsızım

valla siz böyle yazınca ....
bunların hiç biri yok :/ .

2 gün önce bi konu açmıştım ana kuzusu eşim ile ilgili , ki artık eşim bile demek istemiyorum .
biz galiba bittik okeye dönüyoruz.
ana kuzuluğunun dışında saygımızda bitmiş bunu fark ediyorum .
dün bana ' Senin gözünde adam olup olmadığım benim için önemli değil dedi , ben beni adam görenlerle mutluyum dedi ( yani anası ve kardeşi) ..
bende onlarla mutluluklar dedim.

diğer konuya devam etmek istemiyorum buda ayrı bi dert olarak açtım ...
saygı biten bi evlilik er yada geç bitmeye mahkumdur değil mi *
biz çok şeyi yitirmişiz bunu anladım .

eşime pazara kadar düşün pazar konuşur gereğini yaparız dedim....

bu akşam eve gitmeyi düşünmüyorum . Allah yar ve yardımcım olsun iyice çıkmazdaydım :KK61:
Tarafların yapısına göre değişir bu... Size bağlı yani. Siz istemezseniz ya da eşiniz istemezse bitmez. O evlilik kafadan bitik ama arasında zerre saygı olmayan çiftler boşanmayabiliyor... Eşinizi seviyorsanız boşanmayın... Oturup konuşun halledin sorunlarınızı. Aranızdaki saygıyı yeniden tesis etmeye çalışın... Ama aşık değilseniz de bir dakika durmayın derim ben...

Back
X