SAYGISIZ ADAM

Dadlimidadli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
109
180
18
33
Ona o kadar ofkeliyim ki içimde fırtınalar kopuyor neler soylemek ıstiyorum da susuyorum bir bilseniz. Soyleyemediklerim beni boğuyor hastalık olacak diye korkuyorum ve ben de buraya yazıp rahatlamak istedim.

Keşke seninle hic evlenmeseydim o kadar pişmanım ki ne hayallerimi yasayabiliyorum seninle ne de konuşabiliyorum...

Dinlemeyi bilmezsin. Anlamak değil hep anlaşılmak istersin.
Sevgili olduk hemen dokunmak istedin. Ben istemeye istemeye izin verdim bazi şeylere. Her görüşme sonrası ağladım pişman oldum nasıl bir sevgilisizlikse dicem ama başkaları da vardi benle olmak isteyen ben ne buldum sende bilmiyorum onlarla değil seninle olmak istedim.

Benim yanlisim oldun . ben bile isteye acı ceksem de seni birakamadim bunun adı aşk mıydı saplantı mıydı bilmiyorum .

Dokunmasaydin belki daha kolay ayrilirdim senden. Kendimi kirlenmiş hissettim. Evlilik temizleyecekti güya seninle evlendim mutlu olucaz sandım. Olmadı. 2 kafasi zıt insan ne kadar anlasabilirdi ki?
Beni mutlu eden ne varsa sen onlara yaklasmiyordun bile ikimizin de hayalleri vardi ama çok farklıydı...

Çocuklarımız oldu o kadar guzellerdi ki o kadar masum tertemiz sen de ben de onları sevmeye doyamadik .

Ilk yil sanki bize sihirli değnek değmiş gibi cok guzellestik ruhen ve bedenen.
Ikimiz de birbirimize daha anlayışlı daha güzel davranmaya başladık.
Sana daha cok aşık olmuştum çünkü sana babalık çok yakismisti. Bana da cok güzel davranmaya baslamistin .

Işığımız etrafa bile yansiyordu herkes bize ne mutlu cift bile diyordu.

Yine bir sey oldu 3 yil gectikten sonra.
Senin gozunde ben aşağılık , beyinsiz, mutsuz psikolojisi bir kadın oldum bunlari bana hic acımadan soyledin. Kırılır mi incinir mi demedin.
Ailemle vurdun beni defalarca o kadar canım yandı ki ...

Icimde ki o sesle ne kadar bogustum hic bir zaman bilmedin.

Cik git bu adami daha ne kadar çekeceksin. Çocukları bile ardında birak ve git. Sensiz bu adam perişan olduğunda arkana bile bakma aglattıklarına incittikletine sayarsin.

Sonra iki masum melegimin yuzune bakıp bana anne deyişleri ben tuvalete bile gittiğimde kapimda beklemeleri bana bu kadar muhtaç olan bebekleri tabiki de bırakıp gidemezdim....

Sonra akşam saatleri geldiğinde anne babam ne zaman gelecek demeleri...

Bu kadar mi zor anlaşmak ?

Sevmiyorum diyorum ya bir yerine bir sey olsa en çok ben üzülürüm. Biri dese ki kaza geçirdi belki o an kalbim durur. Yok diyorum seviyorum.
Sonra iyilikleri geliyor aklima. 4-4 lük değil ama 4-2 lik olması beni hep durdurdu.

Ağlayarak yazıyorum bunları.
Ben yatıyorum simdi uyuyorum sanıyor ama uyuyamiyorum ki gözlerimi kapattım ama uyuyamadim...

O diger odada cocuklarimizla ilgileniyor rahatsiz olmayayim diye çocukları defelarca kapıdan çevirdi...anne uyuyor diyor.

Güncelleme: son sayfadadir

Son düzenleme:
Cik git bu adami daha ne kadar çekeceksin. Çocukları bile ardında birak ve git. Sensiz perişan olduğunda arkana bile bakma aglattıklarına incittikletine sayarsin.
cocuklardan degerli bir sey var mi hayatimizda?

Belli ki, piskolojiniz cok bozuk.
ALLAH yardimciniz olsun.

1 Çocukları birakmanizi anlayamadım.
2 zorla neden kendinize defalarca dokundurdunuz
3 çocuklar olmadan da çok musuzmussunuz şimdi cocuklar için gitmiyorum tarzi yazmissiniz o zaman neden gitmediniz
4 çocukları bırakmayı dusunuyorsaniz bosanabilirsiniz ama çocukları alın.
5 gerçekten 4 2 lik mi sizce anlattığınızdan öyle gozukmuyor ama siz bilirsiniz

Acilen tedavi olmalısın. Biz bayanlar erkeklerin çok üstüne gidiyoruz bazen . Romantizm istiyoruz bizim gibi düşünsün duygusal olsun istiyoruz. Adamlar calisiyor amirinden baski görüyor. Is stresi geçim stresi her şeyi düşünüyor katlanıyor. Erkekler kadın gibi düşünemez. Ona senin yön vermen gerekir. O kötüyse sen iyi ol . Sorun ne belirtmemişsiniz ama eşini sen yonlendirmelisin. Çocuklarına babalık ediyorsa sana da eş görevini yapıyorsa daha ne istiyorsun. Ayrıca herşey 4-4lük olursa bu sefer yine boşluğa düşeceksin belki. Hangimizin hayatı gül gülistan?

Sağlıkla büyütün inşallah bebe... ay pardon cahilliğinizi.
Kac kere okudum ama eş icin oldugunu gormedim. Umarim ben yanlis anlamisim.
Çocukları bile ardında bırak çek git demiş. Cocuklar için soylemis yani
Çocukları bırakıp çek git evet ama sensiz perişan olduklarında dediği kısım eşine, kendi yokluğunda bizi ağlattığına sayarsın demek istemiş.
Yoksa çocukların perişanlığından bahsetmiyor demek istedim.

Bazen bir şeyleri yanlış yapıyorum ben de insanim dalgın olabiliyorum. Bakın bunu kabul ediyorum ama böyleyim diye bana sen beyinsizsin zeka özürlü kafanda var mi senin diyor.
Mesela güncel olaylardan bahsedim size deprem oldu cin virusu olayları oldu ben de ister istemez ölüm korkusu kaplıyor içimi hadi bize de gelirse diyorum. Senin psikolojin bozuk git psikoloğa diyor. Belki guzel konussa ben zaten o korkuyu yenicem .sarilsa ben yanindayim dese hepsi geçecek ama o hemen bu kadını nasil uzebilirim diye düşünüyor aşağılayıcı cümleler kuruyor. Sırf susturmak için yapıyor bunları.

Çocukları bırakıp çek git evet ama sensiz perişan olduklarında dediği kısım eşine, kendi yokluğunda bizi ağlattığına sayarsın demek istemiş.
Tabi perişan kısmı eşine birakma kısmı hem es hem çocuklar.
İlk alintin ne öyle ya guldum guzel laf😃😃

Tabii ki perisan kismi eşine hitap edilmis ama cocuklari birak git cocuklara yazilmis. Yani cocuklari birak git , adam sen gittin diye perisan olsun.

Bazen bir şeyleri yanlış yapıyorum ben de insanim dalgın olabiliyorum. Bakın bunu kabul ediyorum ama böyleyim diye bana sen beyinsizsin zeka özürlü kafanda var mi senin diyor.
Mesela güncel olaylardan bahsedim size deprem oldu cin virusu olayları oldu ben de ister istemez ölüm korkusu kaplıyor içimi hadi bize de gelirse diyorum. Senin psikolojin bozuk git psikoloğa diyor. Belki guzel konussa ben zaten o korkuyu yenicem .sarilsa ben yanindayim dese hepsi geçecek ama o hemen bu kadını nasil uzebilirim diye düşünüyor aşağılayıcı cümleler kuruyor. Sırf susturmak için yapıyor bunları.
He depremden virüsten korkanin psikolojisi bozuk yanı hı. Sor bakalim insanlığı neresine kaçmış.

Çocuklarım perişan olsun ister miyim? Allah korusun.
Insan bazen her şeyden kacmak ister ya bir kişi onun tüm hayat enerjisini aldığı için bazen öyle oluyorum. Ama benim masum meleklerimin bakışları bile beni durduruyor demek istiyorum

Back
X