Saygısız cahil eş ve 3 aylık hamileyim:(

Asıl siz şaka mısınız kadın derdini 13 sayfadır anlatamıyor. Bakın olay şu şekilde karı-koca dizi izliyor kadın diyor ki vikings, yabancı diziden uyarlama böyle dediği dizi hangi dizi bilmiyoruz. Kocası diyor ki niye öyle diyorsun cahil. Kadın diyor sen cahil olmasan beni üzmezdin, ben seninle değil tv ile konuşuyorum. Arada başka cümleler de var ama konu sahibi yazmamış ne olduğunu. Sonra karşılıklı bir şeyler söylemişler o bir şeylerin ne olduğu bizim hayal gücümüze bırakılmış. Biz olayı öğrenemedik ki yorum yapalım. Konu sahibi gerçek hayatta da bu şekilde kendini ifade etme yetisi olmayan bir karakterse kocaya yazık valla
Yada siz anlamak istemiyorsunuz ısrarla hemde

Ya konu sahibi ne dediğini söyledi mi merak ettim. Sayfaları atlayarak okudum hep ne dedin diye soruluyordu. Size zahmet bilen biri cevaplarsa sevinirim🙈

Konunun adını değiştirip vikings yapmalı
geliyorlar:

1615834797050.webp

Bence olay şöyle oldu kadın TRT Kanal ndaki yayınlanan Vikingler çizgi filmine laf etti lan keşke böyle biriyle evlensem offf adamlara bak falan dedi kocasına haşmetlim keşke sende böyle olsaydin dedi adamda ne diyon seni cahil dedi oda ben ODTÜ mezunuyum yapma bana bunu deme dedi birbirlerine beddua time yaptılar sonra adam evden çıkıp gitti

Bence olay şöyle oldu kadın TRT Kanal ndaki yayınlanan Vikingler çizgi filmine laf etti lan keşke böyle biriyle evlensem offf adamlara bak falan dedi kocasına haşmetlim keşke sende böyle olsaydin dedi adamda ne diyon seni cahil dedi oda ben ODTÜ mezunuyum yapma bana bunu deme dedi birbirlerine beddua time yaptılar sonra adam evden çıkıp gitti

odtü mezunu muymuş

Böyle bir adamdan 1 çocuk yetmemiş, 2 çocuk yetmemiş 3. çocuk yolda, 4 de gelir 5 de. Daha yaşınız 30 çünkü menapoza kadar durmayın.
Kocanıza "böyle bir adam" dediğim için özür dilerim ama kendisine kızmaya devam etmekteyim, 3 çocuk niye sorusuyla birlikte.

Terbiyesiz , bu nasıl laflar öyle yaa. Çevrenizdekilere aciyorum

Sizin de ilk konu okumanız mı? Anlamamak için direniyorsunuz resmen
Tüm kk üyeleri mi anlamakta direniyor?Herkesin anlaması tuhaf,sizin anlatmanız mı normal?

Bilmiyorum kalan mesajları okumadım henüz ama ben özet soruları yazmak istiyorum.
1)Hangi yerli diziyi vikinglere benzettiniz?
2)Sonrasından diyalog nasıl gelişti?
Sadece 2 soru.Bi bakim kalan mesajlarda cevabı yazıyor mu?

Ayy sinirlerim bozuldu ahsksjsjsn Hanımefendi bir kere zahmet olacak ama şunu dedim bunu dedim şeklinde değil de tam anlamıyla konunuzu yazabilir misiniz? Ben küçük bir özet geçmişim boşlukları doldurmak kalmış size. Bu kadar insan hepimiz anlamak istemiyoruz evet haklısınız ama bir kerecik olsun düzgün bir şekilde anlatmayı denemezseniz hatrım kalır ☺️

Ben olayı çözdüm galiba açılın 😂

Şimdi konu sahibinin "vikingler" kelimesini bence eş kişisi yanlış olarak algılıyor. Burdaki benim teorim çok af edersiniz ama küfür anlamına gelen "s.k.kler". Yoksa adam vikingleri izlemediği gibi onlarla ilgili herhangi bir tarihi bilgi birikimine de sahip değilmiş. Yani adam neden sırf söz konusu olan dizi fragmanı vikingleri çağrıştırdı diye kızsın ki? Çok saçma. Neyse işte adam da haliyle "neden öyle diyorsun" diye şaşırıyor. Sonra olay örgüsü anlatıldığı gibi gidiyor.

Bence konu, konu sahibi ve eş kişisi arasında olan iletişim kopukluğundan kaynaklanıyor.

Merhaba hanımlar. Ne yapacağım nasıl davranacağım nasıl dayanacagimi bilemiyorum. Bu akşam bir dizinin fragmanı çıktı (dizinin adını yazmıyorum) ben de gülerek ve TV ye bakarak bişi dedim . Eş olacak adam hemen fittirdi vay efendim niye böyle diyorsun da falan da filan da. Yok cahil falan dedi ,ben de; ama seninle bu konuda muhatap olmadım ki TV ile konuştum falan dedim ve cahil olmasan dizi yüzünden hamile halimle beni böyle uzmezdin, bana böyle şeyler demezsin dedim ve daha fazla sesini duymamak için balkona çıktım. Baktım peşimden gelmiş balkon iç kapısında duruyor ( farketmedim onu) sonra içeri girdiğim gibi baktım orda durmuş hala da konuşuyor üzerime geliyor. Tabi o konuştu ben konuştum tartışma büyüdü ve iki çocuk var evde , onların gözü önünde demedigini bırakmadı:KK43: şimdi de defolup anasına gitti. Ben nasıl dayanacam böyle dengesiz cahil bir adamla.
Valla üşenmedim, 16 sayfa boyunca tüm mesajlarınızı alıntıladım. Yoruldum ama değdi. :KK70: Belki anlattıklarınıza toplu bakınca doğru düzgün anlatamadığınıza ikna olusunuz.
Yarın da kontrolüm var onunla gitmek istemiyorum, ya yalnız gidecem diyeceğim ya da gelmiyorum seninle diyecem . Çünkü bebek onun umurunda olsaydı bu abuk sabuk şeylerden dolayı beni bu kadar üzmezdin.

Valla yeni yeni huylar çıkıyor. Eskiden öyle değildi, iyice zivanadan çıktı.

Valla gülerek küçük bir dalga geçtim. Hani nefret eder gibi değil yani esprili bir şekilde dedim

Yok anam normalde çıkmıyor ki evden , sürekli dibimde. Keşke çıksa da bu kadar birbirimizden sikilmasak

🥺😢😢O kadar kırıldım ki onunla değil de yalnız gitmek istiyorum

Aslında iki defa boşanma aşamasına geldik sonra aileler araya girip barıştırdı. Bayağı düzelmişti yani ama arada dengesizliği tutuyor işte. Hep evde ve çalışmadığı için yardım eder ,ev işleri olsun yemek olsun ama çalışmadığı için bana sarıyor galiba

Yerli bir diziyi yabancı dizi özentisi yapmışlar dedim

Yerli dizinin fragmanını izlerken gülerek Vikingler dedim :)

Valla olay böyle yaşandı. O kadar saçma ki sizler bile inanamıyorsunuz . İşte bazen çok iyi bir kişi bazen de böyle abuk şeyler yüzünden bu hale getiriyor bizi

O da yok niye böyle diyorsun falan dedi olayı büyüttü işte

Alakası yok , çünkü o diziyi izlemiyor

Konu iyice karışmasın diye

Yok yaaa izlemiyor bile. Ondan şaşırdım işte

Yemin ederim konu bu. Bence de inanmamakta haklısınız. İşte böyle biri ile yaşıyorum

🥺😓Evet çok saçma size hak veriyorum ama böyle oldu. İnanması güç değil mi?

Allah razı olsun sizden, beni anladığınız için 🥺

Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum

Önceki sayfalarda yazmıştım hanımefendi , dikkatli baksaydiniz görürdünüz

Hepinize teşekkürler. Moral verici teselli edici yorumlarda bulunduğunuz için 😒

Keşke yazmasaydiniz

Yanlış anlamışım demek ki, burası lincleme yeriydi, değil mi?

Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Sırf yorum yazayım diye yorum yazmayın lütfen

Arkadaş nasıl ortamlarda yaşıyorsunuz, sizin gözünüzde herkes yalancı mı?

Yani normalde de tartışma olur da böyle bir şey yüzünden İlk defa oldu. Ben de şaşırdım

Tanımadığınız kişilere bile nasıl da kinlisiniz yazık

Kafa güzel çalışıyor 🙄👍

Sizin de ilk konu okumanız mı? Anlamamak için direniyorsunuz resmen

Bravo size, okumadan nasıl anladınız yaa👍👍

Anlamak istemiyorlar çünkü. Başka yerlere çekiyorlar

İnanmak zorunda değilsin canım

Neden bu kadar kırıcı oluyorsunuz? Sen kimin hıncını alıyorsun acaba

Yok tarih dizisi ile alakası yok

İşte benim eş de olur olmadık şeylerde büyük kavgalar çıkarır. Ailesine de öyle

Back
X