Kavga sebebi nedir:tv ye ters laflar ettim
Galiba bir anlık akıllı adam bir anlık mutlulukla bu çocuklar dünya ya geliyor hoppp sonra bir dizi bir fragman ile aptal cahil adamlar çıkıyor
Hastaneye gitme sebebiniz bebek eşiniz ile olan probleminiz degil kime kızıp kimi cezalandırıyorsunuz
Evet ama adamın bu kadar neye sinirlendigini anlayamadık ki...Valla gülerek küçük bir dalga geçtim. Hani nefret eder gibi değil yani esprili bir şekilde dedim
Biz de kizip anamiza gideriz diyeAğzınızdan cımbızla laf alıyoruz yahu alt tarafı ne dediğinizi söyleyeceksiniz
Oy anam oyValla gülerek küçük bir dalga geçtim. Hani nefret eder gibi değil yani esprili bir şekilde dedim
Uff çünkü neden olmasın?Neden böyle “cahil” adamdan üçüncü çocuk?
Aslında iki defa boşanma aşamasına geldik sonra aileler araya girip barıştırdı. Bayağı düzelmişti yani ama arada dengesizliği tutuyor işte. Hep evde ve çalışmadığı için yardım eder ,ev işleri olsun yemek olsun ama çalışmadığı için bana sarıyor galibaİnanmıyorum ya konu bi dizi fragmanından nasıl buralara geldi? Ona neymiş ki ne yorum yaptığından? Bu arada bu adamlar böyle bi günde evrim geçirip canavara dönüşmüyor hadi birinci ikinci çocuğu yaptın üçüncü niye böyle birinden? Çok merak ettiğim için soruyorum gerçekten.
Aynen başka bir açıklaması yokBu kadar söyleyemeyeceğin bir laf ettiysen eşin haklı galiba
Ah be canım kız kardesim.
"Ben nasıl dayanacam boyle dengesiz cahil bir adamla" cumleni 3.cocuguna gebeyken degil de cok daha once düsüneydin.
Ne desek elde kalır artik.Ne diyelim ki..
Devlet sırrı zaarBiz de kizip anamiza gideriz diye
Goncamdan bile yakusuklu dediyse olabilir anaya gitmelik tamFragmandaki oyuncuya offff ne yakışıklı adam mi dedi acaba
Alternatif senaryo üretiyorum şuan.. Eşim fragmanda tokat yiyen kadına haketmişsindir dese bi de seni muhattap almadımki tvye dedim dese mesela ben de kavga ederim. Neden gereksiz gizem yaratıyorsun yok diziyi söylemem yok ne dedim söylemem? Hiçbir şeyi söylemiceksen nasıl yorum yapıcaz
Yerli bir diziyi yabancı dizi özentisi yapmışlar dedimAğzınızdan cımbızla laf alıyoruz yahu alt tarafı ne dediğinizi söyleyeceksiniz
Iyide neyine kizdi:ssssYerli bir diziyi yabancı dizi özentisi yapmışlar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?