- 28 Mart 2020
- 4.105
- 16.747
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun için tartışma çıkmaz,inanmadım.Yerli bir diziyi yabancı dizi özentisi yapmışlar dedim
Belki adam yabanciyabancı dızıye ozenmısler dedınız dıye tutupda saatlerce kavga etmez sızınle
tam olarak ne oldu
ayy allah askına anlatsanıza ? nıye tane tane tek tek anlatıyorsunuz![]()
Allah allah çok garip...ne var şimdi bunda.Yerli bir diziyi yabancı dizi özentisi yapmışlar dedim
Kesin Melihsah'a laf ettin onunda milliyetçi damarları şaha kalktıO da yok niye böyle diyorsun falan dedi olayı büyüttü işte
bu konu sayesınde 878937 senaryo cıkarBelki adam yabanci
Sesli güldümsabır looding...
Hayal gucumuzu genisletecek bir konubu konu sayesınde 878937 senaryo cıkar
uyeler anlamlandırabılmek ıcın hayal guclerının sonsuzluguna dogru ısınlanıyorlar
Alakası yok , çünkü o diziyi izlemiyorBence söylediği şeyin eşine dokunacağını bildiğinden söylemiş, o yüzden bize yazmıyor
Manyak zaarValla olay böyle yaşandı. O kadar saçma ki sizler bile inanamıyorsunuz . İşte bazen çok iyi bir kişi bazen de böyle abuk şeyler yüzünden bu hale getiriyor bizi
Kesin adam yorumu duymadi ne dedin birdaha sole ne dedin bayan da solemeyince al sana tartismaMıy mıy mıy mıy bu ne ya vallahi ömür soldurur sizin gibiler.
Ben şuan adama hak verdim iyi yapmış.
Beni 4 yorumla sinir ettiğinize göre adam neler çekiyor allah bilir.
Olabilir boşver sen muhatap olma kendi kendine kudursun . Çocukların da etkilenir bu huzursuzluktan onlarla ilgilen bişey hissettirme .Aslında iki defa boşanma aşamasına geldik sonra aileler araya girip barıştırdı. Bayağı düzelmişti yani ama arada dengesizliği tutuyor işte. Hep evde ve çalışmadığı için yardım eder ,ev işleri olsun yemek olsun ama çalışmadığı için bana sarıyor galiba
Ya da burda 50 defa ne dedin diye sordurduğu gibi evde de adama sordurmuş delirtmiştir.Kesin adam yorumu duymadi ne dedin birdaha sole ne dedin bayan da solemeyince al sana tartisma
Kesin diriliş selçukluFragmanı çıkan dizi Akıncı mıydı ?
O yüzden mi Vikingler dediniz![]()
Aynen sonucta tahminlerimiz bu yönde ne dedigini bir solese koca donecekYa da burda 50 defa ne dedin diye sordurduğu gibi evde de adama sordurmuş delirtmiştir.
Ayy allahım evlerden ırak bu ne ya vallahi sinir oldum ya
Ayyy o da olabilir. Adam sen benim atalarıma nasıl vikingler dersin dediyseKesin diriliş selçuklu
Bak şimdi her şey daha inandırıcı olduKesin adam yorumu duymadi ne dedin birdaha sole ne dedin bayan da solemeyince al sana tartisma