Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu iyice karışmasın diye
Konu sahibi benim size tavsiyem tv nin fişini çekin.. Herkes rahatlasın.![]()
Konuda kapansın ilk okuyan herkes ayni soruyu sorucak kısır döngü dön babam dön sonu yok
Bu konuya verilebilecek en iyi tavsiyeyi verdim bence
Anlaşıldı tamam..Yerli dizinin fragmanını izlerken gülerek Vikingler dedim :)
Allah razı olsun sizden, beni anladığınız içinOlabilir boşver sen muhatap olma kendi kendine kudursun . Çocukların da etkilenir bu huzursuzluktan onlarla ilgilen bişey hissettirme .
Niye böyle diyorsun lafında bir şey yok olayı büyüttü denecek. siz niye ben sanamı dedim tvye dedim filan dediniz ki. İnsanı çileden çıkarmış olabilir misiniz?O da yok niye böyle diyorsun falan dedi olayı büyüttü işte
Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorumYa da burda 50 defa ne dedin diye sordurduğu gibi evde de adama sordurmuş delirtmiştir.
Ayy allahım evlerden ırak bu ne ya vallahi sinir oldum ya
aga devamini analtsana insanlari cildirtiyosun diyalogu soyle yani ne bu anlamadim abi unuttunuz mu yasadiginiz olayi?Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum
Ay valla ben buna çok güldümKonu sahibi- aa vikings degil mi?
Esi- o ne
Konu sahibi- Cahil adam ne bileceksin
KAVGA
Ya da
Konu sabibi-Vikings degil mi?
Esi- sen o acik sacik dizileri izlemeye utanmiyo musun izlenmicek demedim mi blablabla
Konu sahibi-Cahil adam
KAVGA
Sizler icin iki senaryo da ben dokturmek istedim