- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ki 8 sayfa okumamışımaga devamini analtsana insanlari cildirtiyosun diyalogu soyle yani ne bu anlamadim abi unuttunuz mu yasadiginiz olayi?
cildirdim 8 sayfa okuduk bos sinirden guluyorum djdkdhjdhdd
Aynen artik dizi mizi yok bosverinKonu sahibi benim size tavsiyem tv nin fişini çekin.. Herkes rahatlasın.![]()
vikinglerOkudum anlamadım, yorumları okudum yine anlamadım. Diziye ne dediniz de kavga çıktı![]()
Ee Bbastan desenize. Dizinin avukatimi arkadasi falan mi oynuyo dizide ne bu kizginlk
Önceki sayfalarda yazmıştım hanımefendi , dikkatli baksaydiniz görürdünüzYa sakladığınız bir şey var yada birbirinizden öfkenizi çıkaracak yer arıyorsunuz.
Şu sebepten kavga etmenin bahsettiğiniz konuyla alakası olması mümkün değil. Bu lafın karşılığı cahilsine nasıl geldi? Anlamak mümkün değil. Sizin kavga edesiniz varmış.
Buradaki yazış tarzınızdan da anlaşıldığı üzere sizin de iletişiminiz problemli. Bir derdi kolayca anlatmıyorsunuz, 4 sayfa sormuşlar ne dediniz diye anca cevap verdiniz. Böyle iletişim olmaz. Kendinizi daha açık ifade etmeye alışsanız iyi olur. İletişimsiz ilişki olmaz.
Yahu hangi dizi be kadın hangi ??????Bunda anlaşılmayacak ne var anlamıyorum ki. Yerli dizinin fragmanina gülerek aynı Vikingler dedim. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum
Hızlı ve cahil 3Uff çünkü neden olmasın?
Allahım sen büyüksün diyorum artık
![]()
Valla sizin sabır testi cevaplarınızı 8 sayfa boyunca tek tek okudum hiçbir şey anlamadım. Tek anlamayan da ben değilim gördüğünüz gibi.Önceki sayfalarda yazmıştım hanımefendi , dikkatli baksaydiniz görürdünüz
Ablacım senin kendine hayrın yok bizden mi moral bekliyorsunHepinize teşekkürler. Moral verici teselli edici yorumlarda bulunduğunuz için![]()
Viking ler mi aman tanrım didimvikingler
Keşke yazmasaydinizAy yazmayayım herkes yazmış dedim ama bi baktım ki cevabı ararken son sayfadayım
Benim de başımı alıp anamgile gidesim geldi yeminle. Ömür törpüsü gibisiniz diyeceğim de banlanırım diye demiyorum![]()
ya alo turkce konusuyorum abi yazar misiniz lutfen “ben su diziyi izlerken boyle dedim, esim de boyle dedi, ben de boyle dedim” diye???? ne yani bosluklari kafamizda doldurup sonra teselli edici yorum yazmadigimiz icin mi trip yiyoruzHepinize teşekkürler. Moral verici teselli edici yorumlarda bulunduğunuz için![]()
Burası moral bulma yeri değil ki. Doğru düzgün şekilde derdini anlatırsın buradakiler de tarafsız şekilde yorum yapar. Sayende biz dert sahibi olduk sen bizi teselli etHepinize teşekkürler. Moral verici teselli edici yorumlarda bulunduğunuz için![]()
Biz moral timi miyiz? KK olarak oturduk eşine üzülüyoruzAblacım senin kendine hayrın yok bizden mi moral bekliyorsun