Saygısız Komşu

siz bizim apartman olarak ondan ne çektiğimizi biliyor musunuz da yargılama hakkını kendinizde buluyorsunuz
bir kısmını anlattım siz ne bilip de ne konuşuyorsunuz acaba
beğenmiyorsanız yazmazsınız olur biter bana insanlık dersi vermek sizin haddiniz değil
adam akıllı okusaydınız neden kapıya gidip sıkıntımı söyleyemediğimi anlardınız ama amacınız saldırmak olduğu için o kısımla ilgilenmemişsiniz bile
Buradaki bazı üyeleri gerçekten anlamıyorum, hangi mantıkla yorum yaptıklarına aklım ermiyor. Geçen sene benzer durum benim başıma geldi, ben polis çağırmıştım, geldikleri halde ilgilenmeyip geri gitmişlerdi. Buraya da konu açmıştım hani siz de polis çağırınca aynı muameleyi mi görüyorsunuz, sizinle de mi ilgilenmiyorlar ya da gürültü ile başka bir birim mi ilgileniyor da ben yanlış mı aradım falan gibisinden, insanların deneyimlerini merak etmiştim. Bana yazılan bazı cevaplar şunun gibiydi:

-Sen ne biçim insansın/komşusun gidip kendin uyarsaymışsın
(Gecenin o saatinde bangır bangır müzik açan insanlar normal olmadıkları için kapısına uyarmaya gelen insana ne yapacakları belli değil, komşusunu öldüren var bu yüzden. Ben canımı sokakta bulmadım)

-Sen polisi neden böyle birşey için meşgul ediyorsun?
(Polisin işi bu, ben vatandaş olarak polisten yardım isteyemeyeceksem kimden isteyeceğim?)

-Bir gece de uykusuz kalıver nolacak?
(Bu lafın üzerine ERROR verdim :KK70:)

Ve daha bir sürü saçma sapan şey, bunlar normal üsluplarla söylenmiş şeyler değil bu arada, bu yorumlar hakaretvari bir şekilde yapıldı. Bugün Kazen bile üyelerin IQ seviyesi ile alakalı bir konu açmış, yani bence size saldıranları boşverip çözüm önerisi sunan yorumlara odaklanın, hiç vakit kaybetmeyin derim.

Back