Saygısız nişanlı...

Bence nişanlının yaptığı hiç hoş değil.Yani ailene veya bir başkasına küfür etmesi heleki bunu şaka görmesi çok kötü.mesela benim eşim küfür etmez ama dalga geçer ki toplum içine girince çok sıkıntı oluyor.tavrını çok net belli etmen lazım.ben öyle yapmıştım artık yapmıyor.ama küfür olayı çok nahoş.ileride sorun yaşayabilirsin.

Tatlım senin nişanlının psikolojisinin bozuk olduğunu hatta doktora giderse günümüz insanlarında çok sık görülen bir rahatsızlık olarak teşhis konulacağını düşünüyorum. Adam içindeki nefreti küfürle maskeliyor. Yarın senin boğazını keser bu.

Ben de senin ananı, babanı, bacını ...... hahahahhh deseydin
Deli midir nedir ayol?!
Bugün espri ile alıştırır, yarın ciddi ciddi sayar söver beraber güler misiniz
ağlar mısınız bilemem valla

Biraz once annesi geldi herseyi anlattim kadin şok oldu ben bole birini tanimiyorum diyo

dedim canim artik bilmeleri gerekiyodu yanii kufur edio dedim

iyi demişsin tatlım bilmeleri gerek zaten..daha sonra madem rahatsızdın bize ndn söylemedin dile getirmedin die seni suçlıcaklar.siz uyarınızı yapmışsınız..annenide tebrik ediyorum valla ne güzel resti çekiyorsunuz doğru olanda bu toplasınlar artık kafalarını..

ayy banada yazik walla napim artik duzelsin sen naaptin bebegim

Şaka gibi koca adam küfürü şaka sanıyor.
İleride evlenince tartışımalarınızda ana avrat size söverse hiç şaşırmayın bence.

ayy banada yazik walla napim artik duzelsin sen naaptin bebegim

çok haklısın canım.herkesin derdi başka valla.. bizde çok şükür öyle küfür olayı yok olsada tahammül edemem herhalde dicem ama benim çektiklerimide kimse tahammül edemez herhalde.. :26:
akşam yazdım diğer topikten sana canım fazla uzun oldu ama detaya girdim ondan
birazdanda tekirdağa gidicez kalkıp hazırlancam yarın döncem cepte net paketim bu aralar bitiyordu bitmemiş olursa eğer girerim cepten yne yazarım tatlım ama bitmişse giremem yarın gelince artık yeni gelişmeleri bildiririm

okudum tatlim iyi yolculuklar bi gelisme olursa bizede anlatt

okudum tatlim iyi yolculuklar bi gelisme olursa bizede anlatt

tmm canım sağol öpüldün çokça
kendine ii bak ve sende tavrını koy yada aynı şekilde karşılığını ver dicem ama sen kızma die oda pek sesini çıkarmaz güler geçer belki :26:

Bazen okuduğum yazılar şaka heralde diye düşünüyorum ben gerçekten..
Vallahi kusura bakma da hiç canımmm olur mu öyle şey terbiye etmek sana düşer tabiki diyemicem.Madem ailene küfretcek ve sende bunu yutcak kadar geniş bi ilişkiniz var sende ona küfret.
O da seni aradığında şu an da beni duyan biri var mı de.Yok mu dedi bas küfrü.Ben senin bilmem ne bilmem ne diye saydır madem.Küfürleşerek anlaşırsınız sizde.Bakalım bu onun hoşuna gidicek mi.

Bariz ayrılma sebebi.
İlerde yetiştireceği çocuğu düşünemiyorum. :26:
Doğal davranıyorum deyip üste çıkmasıda çok basit bir davranış.
Sanırım marifet olarak görüyor küfürlü konuşmayı.
Çevremde bunun bi kaç örneği var.
Ben muhattap almamayı tercih ediyorum genelde net tavrımı koyup.
Eş,sevgili olarak tahammül edemem kesinlikle böyle birine.

ben yol yakınken ayrıl derim sana saygısı olmayanla neden yürüteceksin ki bu ilişkiyi ailene ne hakla küfredebilir ki o şuan senin yerine ben bile sinirlendim sevgi saygı en başta gelen şeylerdir eger bu ikisi olmazsa huzur olmaz zaten ben de nişanlıyım ama nişanlım inanın kendi annesi babasından çok benim ailemle iyi anlaşır saygıda kusur etmez ki annem babam aynı şekilde küfürden bile nefret eden birisi her zmaanda bana önce insanın kendisine saygısı olması gerekir der.bence yol yakınken dön derim

bunun şakası olmaz bence mesafeli davran sebep olarak bu huyunu bırakmasını iste annesi babası yerinde olan kişilere küfür etmek neyin nesiymiş

Son düzenleme:
gece seninle beraber olacak, sabah kalktığında annene sayacak.. bunu kaldırabilecek misin canım?

valla böyle şey duymadım o nedemek ya bide beni duyuyolar mı diye soruyo canım kusura bakma ama bence o şaka yapıyorumun arkasına sığınıyo pisikolojik sorunu olabilir yani ne alaka ya durup dururken öyle küfür edilir mi..ya kendiyle sorunu var ya ego problemi küfür ederek ve şaka diyerek kendini rahatlatıyo..ama kaldırılacak şey değil.. iyi düşün ileride sana daha pahalıya patlar bu şakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…