Saygısız nişanlı...

svsaskim

Sıkıldımmm
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
2.844
3
88
Sivas
Kizlar kafayi yemek uzereyim

nisanlimin kufur etmeyi cok seven bi yapisi var yani kufur etmeyi komik cok marifet biseymis zannediyo bana tabiki etmiyo ama etrafimizdaki herkese ediyo komik biseymis gibi söylüyo surekli uyariyorum ama akillanmiyo

mesela 11 yasinda kardesim var onun yaninda ediyo oda aileme anlatiyo ben laf işitiyorum yuz kere uyardim.

Şuanda kendisi askerde bugun ailemle disari cikmistik apartmana girdik aradi actim konustuk annen baban nasil dedi iyiler dedim sesimi duyuyolar mi dedi yok dedim onlarin ben bilmem napiyim diye bagira bagira kufur etti espri yaptigini dusunuyo ama benim yuzumun aldigi ifadeyi gormeliydiniz çıldırdım sinirden.

sonucta onlar benim ailem kimse laf soyluyemez artik yaptigi seyler bana batmaya basladi bi suru mesaj yazdim senin bu yaptigin terbiyesizlik saygisizlik diye ama asiri sinirliyim kusura bakmayin cok uzun oldu ama kafayi yicem

ben biraz saygi istiyorum cok mu sey istiyorum?

Üzüldüm cok yanlıs bır davranız bugun kufur eden yarın kım bılır neyapar saygı en bas gelır .Saygı olursa sevgıde devam eder yoksa ıkısıde gıder.yarın bır gun cocuklarının yanında kufur edecek ınsan 7 sınde neyse 70 de odur derledı ınanmazdın cunku benım basımada aynı seyler geldı.Ağzı okadar bozukkı ınan halası bıle ınanımıyordu en son ben ses kaydı yaptım dusun :) sen bılırsın cnm nısanı atmak var bırde ılerde dayanamayıp bosanmak var tercıh senın Allah yardımcın olsun.İyi düşün derim

cok sewiyorum ama bu davranisi beni cileden cikariyo koskoca adam olmus bu yastan sonra ben mi terbiye vericem ya

Aileye küfrün komikliği, şakası mı olur Allah aşkına nerede görülmüş ?

ay bu kkda kaç yaşıma girdim sayamıyorum vallahi!

yüzünün astarı yırtılmış adamın ailene küfür etmesi nedir yaa

şimdi bir yaptırım uygulamazsan kusura bakma evlenince sana da saydırır ağzını açıp tek laf edemezsin..
derdim gaza getirmek değil seni ama bende dayanamam küfüre, sert bir şekilde uyarmalısın.. saygısızlığa lüzum yok..

cok sewiyorum ama bu davranisi beni cileden cikariyo koskoca adam olmus bu yastan sonra ben mi terbiye vericem ya

Belkide bunun adı takıntılık ? yanı uzun surelı ılıskılerde genelde boyle oluyor.İnan senı her yerde yuceltmesı lazım dusun yanı kardesının yanında bıle bole yapması utanmadıgındandır sakın kızma sana deger verse bole yapmazkı .Dedimya hayatında herkes bır defa evlenmek ve bır omur boyu gıtmek ıster oyuzden senın kararın.Bir odaya gec eksılerını artılarını koy ılerıdekı yasantında sana katacakalrı senden alacaklarını ıyı dusun .

kendi annesine babasınada küfrediyomu.benimde en sinir oldugum durumdur bu.söyle bence ona ben senin ailene böyle senin söylediklerini söylesem arkalarından nasıl olursun diye.sanada şimdilik küfür etmiyordur belkide ilerde sanada küfür edicek belkide herkesin içinde edicek.bence ayrıl gitsin evlenince pişman olmaktansa zararın neresinden dönsen kardır.

ay canım cok sacma ben snn yernde olsam aynı seklde karsılık verebılırdım o an cunku kaldıramaz herkes böle seyleri sende kaldıramazsın yanii ne demek ya aileye kfr etmek
bunun bi özru yoktur yani daha evlenmemıs nisanlıyken azından cıkanı bılmıosa senın bununla baya ugrasman lzm canım
cok zor senı anlıyorum zoruna gider insanin ama kac yasına gelmiş bunu idrak edemıyomu arkdsları arasında kfrlu konuşşsa bi derece ama snn ailene dil uzatamaz uzattırma
kesın ve net konuş böle dvranmaya devam edersen senden sourum böle seyler benı senden soutuyo uzaklasıyorum cok saygısızsın gibi bu sekılde agır laflar söyle bence yanlış bişi yaptıgını anlamasın icin diyorum canım..
ailenın yanındayken nasıl peki

canim ailemin yaninda iyide mesela hani sinirledigi icin sevmedigi icin etmio kufur edip guluo espri yaptigini zannedio komik oldugunu zannedio ama bence hic degil aciklamasida su ben dogal davraniyorum saka yapiyorum tobe bi daha yapmam die tavir yapip beni suclu duruma dusuruo

sende onun ailesine sayt kufuru sonrada bas kahkahayi
uzgunum ama sizin çocugunuz olursa ilk kelimesi anne baba deilde bi kufur olacak...

erkekler hep mi öyledir ya sen suclu olursunda o masum olur bıanda sen anlayıssız dusuncesız olursun
kendılerın ck guzel cevırıyolar yani durumu

bide simdi o taaa askerlerden aradi ben kapatinca bole sorun cikardi olucak adim

aynen öyle canım ama bunuda halletmeden rahat olamazsn yani saygı cok önemli bı ılıskıde en buyuk yapi taşından biri bence
ve baska ortamdada böle bısı kacırsa azından ınsanlar cok farklı algılar ve mılletın azı torba diiil diilenır ustune eklenır canını sıkarlar
o yuzden sımdıden böyle bıseyın onunu al daha ii tanıyosun soncta onu bı sekılde halledılck sevıyosunuz nısanlısınz soncta kımse bıtırmek ıcın baslamaz
torpulenıcek yanı canım zamanla mecburen :))

Kizlar surekli olarak aileme kufur ettiginden bahsetmiyorum bugunki olan en yakin ve beni en şok eden örnekti genel olarak etrafimizdakilere ne bilim televizyondakilere yani yasam tarzi haline getirmis bende yanimda kufur etmesinden nefret ediyorum ya artik yaptigi fazlasiyla terbiyesizlik haline geldi

ya yanlış anlama ama sanırım böyle bi psikolojik rahatsızlık vardı,okumuştum gibi geliyo.nişanlının yaptığı sırf terbiyesizlikten ileri geliyosa bilemem.
saygı olmadı mı hiçbişey olmaz,hatırlatmak isterim.

bence kabul edilebilecek birşey değil o kim ki aileme gelip küfür edebilcek cesareti kendinde bulacak bence bir an önce düzeltmelisin düzelmiyorsa da uzaklaşmalısın bugün küfür eden yarın öbür gün neler yapar...

bence huy etmiş etraftaki kimse tınlamıyor
ama sen üstüne düşüp uyardığın için sana sardırmış
bi süre duymazdan gel bakalım umursama bişi deme
zamanla senden elçekecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…