- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
Çok yardım etmek istiyorsanız bacağı temizletin bundan dolayı olabilir... sorunlu evi kiraya vermeyeceksiniz... kendiniz tasinmiyorsunuz ama ihtiyacı olan insana zorluk cikartiyorsuniz... saygısız olan insan sizsiniz ne biliyormisinz ihtiyacı olan insana ettiğiniz sözde yardımı o insanın kalbini kırarak yapıyorsunuz... Ya insanlara yardım etmeyin ya yüzüne vurmayin... Durumu olsa zaten zehirlenme pahasına olursa evde durmazdi...Cevap karisti alinti yaparken gercekten dikkatli okumayanlar var. Bu soba problemi maalesef bu sene cikti yani soba yakmasinda sorun yoktu bizim eve duman bu sene dolmaya basladi
Sobada evde binada hicbir sorun yoktu. Dogalgaz yerine soba kullanimini tercih etti bundan 9 sene once yani 9 yildir kiracimiz kendisi :)Ki sıfir sorunsuz bir dairede bile olmadık sorunlar cikabilir. Anlayıs kıtlığınız icin tsk selametle.
Böyle aciklamadik celiski de yok sadece gerildim. cozum sunarken dusunememisiz evet hatalarimi kabullendim dedigim halde nicin uzuyor ki konu ? Sonuca da bagladik daha uzamasinKadıncağıza da böyle saygısızca yaklaştıysanız çok normal işi inada bindirmesi.
20 sayfa mesaj var hanımefendi, açın okuyun. Çelişkili açıklamalar yapan sizsiniz. Ben sizi tanımıyorum ki şahsi bir garezim olsun.
9 senelik kiracıya babanızın oğlu gibi kontrat yapmadıysanız sizin suçunuz. Evde sorun varsa ve bunu bilerek kiraya verdiyseniz de sizin suçunuz. Kiraya verirken sorun yoktu ve şimdi çıktıysa tadilat yaptırmamanız da sizin suçunuz. Kadına "Üst kata taşının, zihinsel engelli çocuk balkon demirinden sekerek geçer" dediyseniz de sizin suçunuz.
Bunları söyleyince biz mi suçlu olduk?
Öfkene yenılme , annenı de babanı da ikna et.. tebrık ederım seni.. bu aradan kiracının eşi var mı ?hanimefendi bacayla ilgili sorun ayrı dogalgaz tesisatiyla ilgili sorun ayri. tasindiginda baca ve sobayla ilgili hicbir problem yoktu yani orda demek istedigim dogalgazsiz bir evi tercih etmesi kendi istegi ile. izah ederken skntı yasamis olabilirim cnku üzerime cok gelindi gerildim cvplarim birbirine girdi.
Son olarak şunun bilinmesini istiyorum ki o komşuya veya cocuguna sacma ve akil disi cozumler yerine maddi yardimda bulunup baska daireye tasindirmak daha makul.
Ikna edicem ailemi diger bina sahipleri umrumda degil sorumsuzluk ediyorlar ama yardim etmek konusunda ve sinirime ofkeme yenilmemem konusunda bana hatirlatmalarda bulundugunuz icin hepinize tesekkur ederim.
Sinirim yatışınca daha sağlıklı düşünmeye başladım ve evet hatalarımızı görüyorum ama vicdansız vurdumduymaz değilim hele annem hiç değilAnnenize karşı çok hassas olduğunuz için kadını anlamakta zorluk çekmiş olabilirsiniz.
Zihinsel ve bedensel engelli çocuk sahibi olmak demek yıllarını , her anının tamamını feda etmek demektir. Yorulmuştur. Sinirleri yıpranmıştır.
O meleği merdivenden çıkarmak çok zordur. Ayrıca soğukta kalamaz ki , nasıl kalsın. Ne yapsın doğalgaz yoksa.
Evet var ve calismiyor adam, sanirim ya iş bulamiyordu ya da bir rahatsizligi vardi tam söylemedi kadin eşinden bahsetmeyi sevmiyor.Öfkene yenılme , annenı de babanı da ikna et.. tebrık ederım seni.. bu aradan kiracının eşi var mı ?
Böyle aciklamadik celiski de yok sadece gerildim. cozum sunarken dusunememisiz evet hatalarimi kabullendim dedigim halde nicin uzuyor ki konu ? Sonuca da bagladik daha uzamasin
Çünkü tamirci baca tamir olsa baska yerlerden sızar sorun binada oluşmuş dedi o nedenleKonu sahibi anlamadigim nokta şu:
Neden bacayi tamir ettirmek yerine insanlari tasinmaya zorladiniz?
Ki bu insanlarin evlerinde engelli bir birey varmış. Üst katlara taşınmaları ve yaşamaları çok sıkıntılı olur.
Anladim. Zaten ev yaza yıkilacak demissiniz mecbur cikacaklar ve birdaha baca sorunu yaşamazsiniz. Kadının durumunu da biliyorsunuz çık git demek yerine karsilikli özür dileyip olayı tatlıya bağlasanız?Çünkü tamirci baca tamir olsa baska yerlerden sızar sorun binada oluşmuş dedi o nedenle
KesinlikleKonu sahibine o kadar çok yüklenilmişki hemde sonraki mesajlarında sinirle yanlış ifade ettim diye defalarca belirttiği halde.
Kim annesine bağırılmasına sinirlenmez üzülmezki? Herkesin annesi en kıymetlidir. Benim annemede kimse sesini yükseltemez dünyayı yıkarım.Eminim herkes içinde böyledir.
Diğer taraf içinde tabiki zor bir durum engelli bir evlat maddi zorluklar Allah yardımcıları olsun..
T tolstoyevski umarım konu her iki taraf içinde en iyi şekilde kimse üzülmeden hallolur. Anneciğinle sakin kafayla tekrar güzel bir şekilde konuşursunuz komşunuzla ve bir yol bulursunuz eminim.
Kesinliklebende annemin acısından göremedim hiçbir şeyi tam bir empati kuramadım.
Hatta kendimi öfkesine yenilip engelli yeğenine yardım etmeyen demet akalın gibi hissettim :/ Karşımıza çıkan bu gibi durumlar bence imtihanımız.
Burada kalbini kırdığım üye varsa özür dilerim bilsinler ki annemin acısı ve sinirle yazdıklarımdı onlar. Benim de üzerime gelindi ama konuda affediyorum kimse üzerinde hakkım kalmasın kimsenin de bende kalmasın.
Güzel yürekli bir insansın, inşAllah iki taraf için de mutlu sonuçlanır. Hep iyi niyet kazanırKesinliklebende annemin acısından göremedim hiçbir şeyi tam bir empati kuramadım.
Hatta kendimi öfkesine yenilip engelli yeğenine yardım etmeyen demet akalın gibi hissettim :/ Karşımıza çıkan bu gibi durumlar bence imtihanımız.
Burada kalbini kırdığım üye varsa özür dilerim bilsinler ki annemin acısı ve sinirle yazdıklarımdı onlar. Benim de üzerime gelindi ama konuda affediyorum kimse üzerinde hakkım kalmasın kimsenin de bende kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?