Saygısızlığın Bu Kadarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune konuyu kapatır mısınız daha fazla uzamasın sakız gibi . Ben suçlu olduğum tarafları da gördüm eleştirilerle ; çözüm yolu sunanların, samimiyetle objektif yaklaşanların fikirlerini de dikkate aldım . Gerisini izah etmeme gerek yok,konu çok gereksiz uzadı.
 
Giriş katın penceresinden bacayı dışarı versinler dicem ama ozaman da , duman sokaktan bizim eve giriyor dersiniz bilemedim... sizin hatanız ev bu haldeyken kadıncağıza kiralamanızz.. şimdi nerden baksan bi ev kiralasa emlakçısıydı, depozitosuydu bi sürü masrafı war
 
Gerçekleri duymak hoşuna gitmedi sanırım üzgünüz ama duymak istediklerini yazmak benim vicdanıma sığmaz.. inşlh kadıncağız sorununu halleder
 


Benim buradan anladığım sobanın sıkıntılı olduğu ama ev sahiplerinin sıkıntıyı kiralık dairede zannettiği. Kendi dairelerinde çıkınca sorun, kiracıyı taciz ettikleri.
Ama hanımefendi başka bir şey kastettiğini iddia ediyor. Orasını bilemeyeceğim. 9 senedir banlanmadım, banlanmaya da niyetim yok.
 
Baca temizletmek de cok zor degil sanırım cagırıp temızletebılırdınız evinizde duman dolmazdı. Cok cok eski binalarda soba yakan insanlar var ve her sene baca temızlıgı yaptırıyorlar.
 
Sobada evde binada hicbir sorun yoktu. Dogalgaz yerine soba kullanimini tercih etti bundan 9 sene once yani 9 yildir kiracimiz kendisi :)Ki sıfir sorunsuz bir dairede bile olmadık sorunlar cikabilir. Anlayıs kıtlığınız icin tsk selametle.
 
Komşumuzu sokaga atmak ya da baska binaya tasinirken zor durumda birakmak gibi bir niyetimiz yok annemle konusucam maddi yardim yapicaz tasinmasi konusunda. Simdi konumdan uzaklasir misin vicdan bekcisi??????
Evet vicdan bekçisiyim maalesef .. bu konularda çok hassasım çünkü
 
Konunun basinda dogalgaz yakilamiyor o katta diyorsunuz
Simdide kendi tercih etti diyorsunuz
Herseye bir cevabiniz var tamam da en azindan onceki soylemlerinizi gormezden gelmeyin bari
 
Benim aklıma bi fikir geldi bilmiyorum ne dersiniz? Ramazan zekatlarını vermeyenler bu kadıncağıza verelim hep birlikte.. güzel bir eve çıksın ne diyorsunuz.. konu sahibi de hesap numarasını bize yollar sanırım..
 

Banlanırsın diyorum :) yardım toplamak yasak
 
Simdi nasil kendi tercih etmis kadin soba yakmayi
Bu sizin soyleminiz buyrun bakin
hanimefendi bacayla ilgili sorun ayrı dogalgaz tesisatiyla ilgili sorun ayri. tasindiginda baca ve sobayla ilgili hicbir problem yoktu yani orda demek istedigim dogalgazsiz bir evi tercih etmesi kendi istegi ile. izah ederken skntı yasamis olabilirim cnku üzerime cok gelindi gerildim cvplarim birbirine girdi.

Son olarak şunun bilinmesini istiyorum ki o komşuya veya cocuguna sacma ve akil disi cozumler yerine maddi yardimda bulunup baska daireye tasindirmak daha makul.

Ikna edicem ailemi diger bina sahipleri umrumda degil sorumsuzluk ediyorlar ama yardim etmek konusunda ve sinirime ofkeme yenilmemem konusunda bana hatirlatmalarda bulundugunuz icin hepinize tesekkur ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…