canım uyumuşum kusura bakma yeni açtım bilgisayarı.
bizim durumları biliyosun zaten. bu ay aşılama öncesi kendime dedim ki ha gayret kızım

son bi gaza geldim.
morfoloji zaten kötü diye önceleri eşime bi gün yanaşıyosam bi gün uzak duruyodum. zaten düzenli ilişkimiz yoktu canımız ne zaman isterse
ama bu sefer atıyorum hesaplayıcı yumurtlamayı çarşamba gösterdiyse pazar gününden her akşam ilişkiye başladık. pazar pazartesi ilişki oldu salı da hem ağrı hem de akıntıdan hissettim yumurtamın çatladığını.(bir gün önce yumurtladım yani bu ay) salı çarşamba perşembe de ilişki oldu. sonra tatile gittik kafamıza göre ilişki yaşadık. o 5 günden biri tuttu ama hangisi bilmem. aslında benim hiç umudum yoktu o kadar çabaya rağmen tatilde hiç bebek yokmuş gibi davrandım hiç tutacağı aklıma gelmedi. tabi sonra test pozitif çıkınca pişman oldum. belki de tatilin de etkisi oldu insan düşünmeyince oluyomuş gerçekten.
asıl en önemliyi en sona sakladım.anlatayım. o 5 gün ilişkiden sonra 15-20 dk mum duruşu yaptım. bi tane spermi dışarı akıtmadım sonra da uyudum duş almadan. duşumu sabah aldım. bence bunun çok etkisi oldu. kalçanın altına yastık koymak vs iyi de yeterli değil iyice kaldırmak lazım kalçayı. mum duruşu çok ideal. bi de ayaklarımı salladım birbirine vurdum falan içeri akıttım spermleri. belki çok saçma gelecek ama yaptım.insan çaresiz kalınca hiçbişey saçma gelmiyo.
canım adetlerin düzenliyse yumurtlaman da 3 aşağı 5 yukarı düzenlidir. Ben bir ay ovülasyon testi kullandım 10. gün yumurtluyomuş öğrendim. ondan sonra bi daha kullanmadım. 10 olur 9 olur o civar yumurtluyorum işte dedim. zaten akıntıdan ağrıdan bi ay anlamasan bi ay anlıyosun yumurtladığını.
Dediklerimi bi dene canım çok dua ediyorum sana Allah sana da en hayırlı ve en kısa zamanda nasip etsin inşallah