Erkek İnfertilitesi SAYI ve HIZ sorunu olanlar çakşır suyunu deneyin kesinlikle

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bir melek gelsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
2.401
1.306
83
40
1,5 senedir ne yaptıysak hangi vitaminleri kullandıysak sayımız bir türlü ml de 1-3 milyonu geçmedi
Solgar l arginine solgar l carnitine
Solgar q10 solgar çinko solgar folic solgar e vitamini emodex ımprly neofortil trental endol evicap proxed hepsini kullandık aralıklarla düzenli olarak ama hiç bir artış olmadı
En son çakşır suyunu içti eşim 9.şişede test verdik sayımız ml de 10 milyon ileri hızımı%60 oldu
Bu bizim için çok iyi bi sayı bazılarına düşük gelsede
Bende maddi açıdan sorun olan arkadaslar bu ilaçlara para harcamaktansa çakşır suyunu herhangi bi aktardan alıp denesinler die bu başlığı açtım
Umarım artışımız devam eder ve gebelik elde ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhablar bizde kaan aydosa gittik benim eşiminde 1 milyon dan az ve daha bişey kullanmaya başlamdık siz doktora gittinizmi peki tekrar test verdik ve bekliyoruz dna analiz yapılca ilaç tedavisi çakşır suyunu nekardır kullndınız ve nasıl

Bizde kaan hocanın hastasıydık 7-8 aylık bir tedavimiz sürdü dna hasarı vardı onu düşürdü kaan hoca ama sayı tedaviye başlarken de 1-3 milyon arasıydı ml de biterken de bize sperminiz sağlıklı tüp bebek için acele etmeyin dedi ama bu sayı ile zor tabiki tedavi biterken neofortil verdi ama ben daha önce kullandığımız fayda görmediğimiz için almadım.topiklerde çakşır suyunu okudum denemek istedim kaan hocaya sormadan nisan 7 da başladık kullanmaya 26 mayısta test verdik 7 hafta falan kullandık sayı ml de 10 milyon olmuştu
Ramazandan önce günde 3 kez sabah öğle akşam bir çay bardağının 1/3 kadar çakşır suyu üzerine normal su ekleyerek genelde yarı tok kullandık ama Ramazanda 2 ye düştü

çok teekkür edrmmm çokk..bizim sonraki testim 0 geldi en son kaan hocaya giitk o yaprtdı 2 adet sperm hücresi gözükmekte yziyor bu sperm varmı yokmu demdk

anladım canım inşallah hayırlısı olsun siz şimdi hangi evredesiniz canım kaç ay oldu gideli tedavi sonuç veriyormu sizce doğru yoldamıyız?
Biz geçen yaz agustosta gittik martta tedavimiz bitirdi hoca
Doğru yoldamıyız bilmiyorum ama sonuna kadar her yolu denemeliyiz aklımızda acabalar kalmasın die şuan en tanınmış alanında iyi olan bi hekim denemekten başka çare yok Allah onu bi vesile kılıcak belkide

Siz başka doktora gittinizmi bu ılıcalar çok pahalımı biz bu yolda ilerlmelimiyiz yoksa başka doktoramı en kısa yoldan yönelmeliyiz bilemedim

Canım ben seninle konuşmak istirum ama tel nomi özelden nasıl aticam bilmiyorum yada sen baa at arım dertleselim

Siz başka doktora gittinizmi bu ılıcalar çok pahalımı biz bu yolda ilerlmelimiyiz yoksa başka doktoramı en kısa yoldan yönelmeliyiz bilemedim
İlaçlar pahalı karne geçmiyor özel alıyoruz ama denemekten başka çaremiz yoktu nitekim vitaminlerden de bi fayda göremedik bi ara ayda 700 lira verdiğimi bilirim keşke fayda sağlasaydı da parası önemli değildi
Kaan hoca dna hasarı düşürmemizde fayda sağladı Allah razı olsun vitaminde önerdi ama onlar sayıyı artırmadı ben çakşırı topiklerde okurken gördüm öylesine bi denedim solgarlar fayda etmedi o mu fayda edicek die de aklımdan geçti hatta ama şükür o fayda etti şuan heee ilerde ne olur bilmiyorum kullanmaya devam ediyoruz artarsa ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…