Erkek İnfertilitesi SAYI ve HIZ sorunu olanlar çakşır suyunu deneyin kesinlikle

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adını unuttum
Her aktarda aynısı satılıyor zaten
Sanirim 4 şişe
Bizimki siyah cam 500 ml şişede reklam olur ceza alırım die isim vermiyorum ama 4 şişe sanki az biraz daha deneseydiniz keşke
Gerçi bizde o kadar vitaminden fayda görmedik bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ama şükür bundan gördük

denemediğimiz şey kalmadı canım
çocuk olmayınca dolu sebep oluyor
bize hep dr lar eşinin spermi hareketsiz morfolojisi düşük dediler

sende hersey cok normal dediler

ben kendı araştırmalarım sonucunda aslında daha dolu sorun olduğunu öğrendim
hersey gebe kalmayı etkılıyor

rahımdeki miyom
pcos

mesela esıme genetık test yaptırdık
kan testi
sonucunda kromozom bozukluğu cıktı o da mesela bebek yapmaya engelmiş vs vs

Sizin bence kesinlikle hormonel bi durum var lh düşük E2 yüksek kaan hocaya gittiniz mi sordum mu hatırlamıyorum
Celalettin peru hocada tedavideyiz cnm 3 ay olcak daha öncesine bir yıl bulundugumu sehirde bir ürologa tedavi olduk bizim hipogonadizm hastalıgın adı fsh ve lh hormonu 0 dı 1 yıl önce ignelerle yukseldi

Kızlar drhakan ozkulu tanıyan varmı peki?nasıl maçun ve bitkilerle tedavi uyguluyor insgramda gordum sizce güvenilirli????

Aslında genetik test benimde aklımda ama şuan sorun belli iken onunla ugramaktan yaptırmayı düşünmedik bizde sayı az gerçi şuan yükseldi biraz şükür

Aslında genetik test benimde aklımda ama şuan sorun belli iken onunla ugramaktan yaptırmayı düşünmedik bizde sayı az gerçi şuan yükseldi biraz şükür
Biz de sorun belli dedik ama bu da sorunmus iste
Asıl sorun buymus hatta
Sayıyı nasıl yükselttiniz?

Merhaba. Bizimde çocuğumuz olmuyor eşimde hız sorunu var. Bulunduğum yer ilçe aktardan bulamadım. Acaba sizin aldığınız yerden spariş verebiliyor muyuz

Faydası oldu mu sizlere

Allah hepimizin yardımcısı olsun evet inşallah bir şifaa

bizde 2,5 aydır çaksır suyu kullanıyoruz biz günde bir cay bardagının 1/3 ü kadar caksır üzerine su ile içiyor eşim işallah bizede faydası olur
Faydası oldu mu sizlere
Canım hangi marka kullandınız çaksır suyunu
Faydası oldu mu sizlere
Merhaba. Bizimde çocuğumuz olmuyor eşimde hız sorunu var. Bulunduğum yer ilçe aktardan bulamadım. Acaba sizin aldığınız yerden spariş verebiliyor muyuz
Faydası oldu mu sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…