- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi Bir melek gelsin
-
Biz 1 milyondan 10 milyona cıktık 7 haftada ama yine düştü başka ilaç ekleyince şimdi ara verdikFaydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Faydası oldu mu sizlere
Teşekkür ederimBiz 1 milyondan 10 milyona cıktık 7 haftada ama yine düştü başka ilaç ekleyince şimdi ara verdik
Sayıyı artırdı bizde denemekte fayda var deneyin benceTeşekkür ederim
Bizim sorunumuz yok
Etki eder mi sizce yine de
Canım merhaba bizim ileri hızımız %1 di bizde 4 şişe bitirdik ama eşim hala sonuç alamadığımız için bıraktı sadece çakşır suyuyla mı hızınız %60 a çıktı önümüzdeki ay yine test verecek merak ediyorum bende acaba etki etti mi diye bi de biz Mecitefendinin çakşır suyunu kullandık fark var mıdır?Sayıyı artırdı bizde denemekte fayda var deneyin bence
Teşekkür ederimSayıyı artırdı bizde denemekte fayda var deneyin bence
Bende onu aldımCanım merhaba bizim ileri hızımız %1 di bizde 4 şişe bitirdik ama eşim hala sonuç alamadığımız için bıraktı sadece çakşır suyuyla mı hızınız %60 a çıktı önümüzdeki ay yine test verecek merak ediyorum bende acaba etki etti mi diye bi de biz Mecitefendinin çakşır suyunu kullandık fark var mıdır?
Şifa arıyoruz canım inşaallah da buluruz e vitamini ve çinko hapı kullanıyorlarmış yanında bu sefer de öyle mi kullansak diyorum Rabbim şifaya ulaşacak en doğru yolu nasip etsinBende onu aldım
Bilmem kiŞifa arıyoruz canım inşaallah da buluruz e vitamini ve çinko hapı kullanıyorlarmış yanında bu sefer de öyle mi kullansak diyorum Rabbim şifaya ulaşacak en doğru yolu nasip etsin
Bende senin gibiyim canım çokta bi dermanım kalmadı yeni şeyler denemeye hayırlısı :)Bilmem ki
Pek umudum yok açıkçası :))
Baya bi yol denedim
Hayırlısı diyorum :))
:)) gına geldi evetBende senin gibiyim canım çokta bi dermanım kalmadı yeni şeyler denemeye hayırlısı :)
En iyisi :):)) gına geldi evet
Kendimi zayıflamaya verdim kafam dağılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?