- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
5 7 1 Yakışıklı, iri yapılı, sakallı, gamzeli ve zengin olsun. Amin
instagramı nedir acaba ?Ben Bedia hanimi takip ediyorum instagramdan hem çok komik hem de çok faydalı bilgiler veriyor, agrilarda ise yariyo 520 ise yaradı. 10 gün oldu ben keşfedeli yüzden daha çok deneme şansım olmadı
bediakahyakilicinstagramı nedir acaba ?
Ben Bedia hanimi takip ediyorum instagramdan hem çok komik hem de çok faydalı bilgiler veriyor, agrilarda ise yariyo 520 ise yaradı. 10 gün oldu ben keşfedeli yüzden daha çok deneme şansım olmadı
Kimse size geri kafalı demedi, her şeyi üstünüze alınıp atlamayın. Sırf polemikten besleniyorsunuz, belki de bu yüzden geri kafalı olduğunuz söyleniyordur.biz dua edince geri kafalı oluyoruz sayi sayanlara ne diyorduk
size demedim tanimam etmem. burda bir kac defa söylendi polemik istemiyorsaniz yazmazdinizKimse size geri kafalı demedi, her şeyi üstünüze alınıp atlamayın. Sırf polemikten besleniyorsunuz, belki de bu yüzden geri kafalı olduğunuz söyleniyordur.
Biz yazdık sayıları gırgır amaçlı, tabii ki inananlar da vardır ama yazdığınız mesajda biz dua edince geri kafalı oluyorsak siz ne oluyorsunuz iması bize alttan hakaret içeriyor.size demedim tanimam etmem. burda bir kac defa söylendi polemik istemiyorsaniz yazmazdiniz
gırgır amaçli yazdiysaniz neden üstünüze alındınız? kimseye hakaret ettıgım yok belki bende gırgır amaçlı yazmisimdırBiz yazdık sayıları gırgır amaçlı, tabii ki inananlar da vardır ama yazdığınız mesajda biz dua edince geri kafalı oluyorsak siz ne oluyorsunuz iması bize alttan hakaret içeriyor.
polemik yok muneHanımlar rica ediyorum polemik olmasın lütfen.
tek tek soyluyosunBen anlayamadım, 571 olarak mı yoksa 5-7-1 olarak ayrı ayrı mı söylüyoruz
Çok teşekkürler, peki bir ritüeli var mı bunun yoksa herhangi Bi zamanda söylenebiliyor mu ve belli bir sayı kadar mı söylemek lazımDua, sayı ets
tek tek soyluyosun
Merhaba nasıl yapılıyor acaba? Biraz bilgi verebilir misiniz?Evet sayi sekansi ben de denemistim. Sevmedigim enerjimi dusuren bi kiz vardi ve bir sureligine bazi gunler ayni ortamda olmak zorundaydik. Olumsuz durum ve kisilerle arana perde cekmek icin olan sayi sekansini tekrarlamistim surekli icimden. Kiz yanima hic gelmedi o gunlerde ve kavga gurultu cikmadan zaman doldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?