- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Allahını seven üstüme Firdevs Yöreoğlu atsınÇünkü aşk böyle bir şey. Mantık işlemez
sen bihter ziyagilsin.aptallık etme.Allahını seven üstüme Firdevs Yöreoğlu atsın
Gayet güzel ilerliyorken boş konuşmamla saçma hareketlerimle yine her şeyi mahvettim akıl istiyorum akılEeee gelişme bolumu nerde bu hikayenin ? Neden asil onemli kısmı yazmadınız ?
aşkın esintisine kapilmisin sal gitsinGayet güzel ilerliyorken boş konuşmamla saçma hareketlerimle yine her şeyi mahvettim akıl istiyorum akıl
Şeker olan bişeyi ekşi yaptım boş konuşmalarımlaahahahah cok sekerrrr
sorun yok baby devammm
En son felç geçirmiştiAllahını seven üstüme Firdevs Yöreoğlu atsın
Benim salayım gitsin de çocuk da memleketine gidiyor elimde kalan az bi zamanda yine berbat ettimaşkın esintisine kapilmisin sal gitsin
Ona şu an o kadar ihtiyacım var ki felçli melçli bana beyni lazımEn son felç geçirmişti
sizde 15 yasimdaki halimi gördüm o zamanlar çok büyük âşıktım ve sizin gibi ona aşık olduğum için sacmaliordum.çünkü o kadar mutluydum ki yanında ne dedigimi kulaklarım duymuyordu.bence bu anin tadını çıkarın o gubler geri gelmiyorBenim salayım gitsin de çocuk da memleketine gidiyor elimde kalan az bi zamanda yine berbat ettim
O gün çok soğudum vazgeçtim düşünmek için uzaklaştım telefon falan kullanmadım ama gönül ferman dinlemediİyide sen o mevzudan soğumamışmıydın? Hani bir laf edince vaz geçmiştin açılmaktan? Yoksa ben başka şeyler olduda kaçırdımmı
İşin garibi ben sadece seviyorum aşık değilim bi de aşık olsam iyice kendimi rezil edeceğim. Yaşım 23 benim de yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben neler yapıyorumsizde 15 yasimdaki halimi gördüm o zamanlar çok büyük âşıktım ve sizin gibi ona aşık olduğum için sacmaliordum.çünkü o kadar mutluydum ki yanında ne dedigimi kulaklarım duymuyordu.bence bu anin tadını çıkarın o gubler geri gelmiyor
Olur öyle arada çok şey etmemek lazımŞeker olan bişeyi ekşi yaptım boş konuşmalarımla
Firdevs etkisi olurmu bilmem ama sen bu çocuktan pek birşey bekleme.. şayet ilgisi olsa sana çoktan belli ederdi.O gün çok soğudum vazgeçtim düşünmek için uzaklaştım telefon falan kullanmadım ama gönül ferman dinlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?