Sazan Lonely

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin garibi ben sadece seviyorum aşık değilim bi de aşık olsam iyice kendimi rezil edeceğim. Yaşım 23 benim de yaşıtlarım nelerle uğraşıyor ben neler yapıyorum
insanin icinin kıpır kıpır olmasinin yasla ilgisi yok .35 te de olur 45 te de 70 te de

Önce ki konuları bilmiyorum fazla ilgi gösterince şımarangiller familyasından mı?
İçinden geldiği gibi davran ya aman boşver taktikle ilişki mi yaşayacaksın

Gayet güzel ilerliyorken boş konuşmamla saçma hareketlerimle yine her şeyi mahvettim akıl istiyorum akıl
Hicbirsey mahvolmamis ki. Sanki biz sevgilimizle her gun atomu mu parcaliyoruz?
Ne guzel, yarin gel de demis. Git işte.
Ne yapsan guzel olacakti? Zaten 1 haftadir konuşmamissin,cagirinca da gitmese miydin? Neden ? "Uff istemiyroum iste seni" mesaji vermek icin mi?
Nedir bu taktik sevdasi, coolluk arzusu? Icinden geldigi gibi yasa iste. Zaten kalp kalbe karsi oluyor genelde. O da bunu seviyordur. Ben mesela soguk, havali duran, ilgisini belli etmeyen erkeklerle yapamam. Istemem de.

En baştan beri sıcak samimi davranıyorum. Hiçbir şey olmadığını anlayınca da uzak kalmak istedim bi baktım gerçekten özlüyor. Demek taktik yapabilsem belki olacaktı bu iş. Belki de gerçekten cool kadinlardan hoşlanıyordur bilemedim. Yorumlarınızı çok mantıklı buluyorum ama katılmasam bile okuyunca rahatlattınız beni :)

Güzel güzel konusuyoduk yine sazanlık yaptım sassy. Bodoslama dalıyorum biliyosun

yahu ne sazanligi asik olmak sazanlik mi

ben benimkiyle flort ederken “seni yarin evden aliyim mi, seni yarin suraya yemek yemeye goturuyim mi, bana cupcake alir misin” diye darliyordum. biksa o bikardi. insanda mantik diye bir sey kalmiyor ki

bence gayet olumlu gidiyor her sey. guzelce hazirlan git.

O zaman sana yazıyorum özelden

Buluşmaya gidemedim ailemle işimiz çıktı. Taa bana öğlen 2de yazıyor, napiyosun geldin mi yoksa diye. Kendi de başka yerdeymiş zaten. Bunu bekleyen insan sabahtan yoklar dimi. Geldiysen hemen yanına geleyim dedi. Yok dedim öyle konu kapandı.

neden gelemiyorum demedin lonely yahu sen icten ice cocuga neden trip atiyorsub ahshshah sormus isteee neden bu kadar karamsarsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…