saziye Burun Estetiği Ameliyatı

saziye

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
5
0
16
İstanbul
3 mayıs ta DR.Hasan Fındık burun ameliyatımı yaptı..şuan sadece bant var burnumda nefes alabiliyorum.. ameliyattan sonra ağrı kesici ilaçları bile kullanmama gerek kalmadı çünkü,ağrım yoktu... Hasan bey inde dediği gibi artık bir burnum oldu.. çok mutluyum harika ve doğal bir burnum oldu..artık kimse bana 'burnun yamuk farkındamısın ' diyemeyecek..4 ay öncede annemle babamın gözaltı torbaları ve göz kapağı ameliyatını yaptı hasan bey çok güzel oldu..arkadaşım göğüs küçültme ameliyatı oldu çok memnun çok mutlu .içten samimi laf olsun diye konuşmuyorlar esprili herkes ..HASAN bey e ve ekibine çok teşekkür ederim... ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim gözünüz kapalı her konuda güvenebileceğiniz biri..

merhaba bende burun ameliyatı olacagım ama benim ki ilk ameliyat değil daha önce cok basarısız bir ameliyat gecirdim ve burun ucum egildi doktorunu tavsiye edermisin??

merhaba bende burun ameliyatı olacagım ama benim ki ilk ameliyat değil daha önce cok basarısız bir ameliyat gecirdim ve burun ucum egildi doktorunu tavsiye edermisin??

benim ameliyatımda ilk değildi..96 yılında kötü yapılan bir ameliyatı düzeltti HASAN bey sil baştan yepyeni bir burnum oldu.. nefes alamıyordum ve burnumu yamuk yapmışlardı..moralim bozuluyordu yıllardır herkes burnun yamuk deyip duruyordu.. sağ göğsümün altından yaklaşık 4 cm bir kesikle kaburga dan kıkırdak alınıp konuldu burnuma..şuan bant bile yok burnumda sadece şişlik var geçmeside aylar sürebilir çünkü, çok meşaketli bir operasyondu benimki.. en önemliside doğal bir burnumun olması şuan ifadenizin değişmemesi çok önemli..

Back
X