Schafer çeyiz setim sizce nasıl?

yesil_ela

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.271
2.354
263
37
85 parça 12 kişilik yemek takımı
31 parça kahvaltı takımı
90 parça çatal kaşım bıçak takımı
22 parça çelik tencere takımı
24 parça 6 kişilik yuvarlak günlük takımı....

hepsi toplam 1800 Tl 6 taksit elden ödeme ile aldım sizce nasıl

Son düzenleyen: Moderatör:
nerden aldın canım? bir de bu içindekilerden başka seçme olanağımız var mı hani eş değeri ürünlerden yanii

nerden aldın canım? bir de bu içindekilerden başka seçme olanağımız var mı hani eş değeri ürünlerden yanii

evet canım setini kendin olusturabiliyorsun balıkesirden aldım ama schafer satılan her yerde var bu kampanya biraz pazarlıkla halledebiliyorsun :)

ben de kare istiyorum takımımı karaca emsan ve schafer kampanyalarına baktım.kareyı bulaşık makınesıne yerleştrmek zor deseler de içimden kara almak geliyor :) iyi musmutlu günlerde kullan tatlım.çok hoşlar :)

Hepsi çok güzelmiş şimdiden hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla kullanması nasip etsin.

Kesinlikle kare derim canım :) cok tesekkur ederim cnm :)

Bende ayni setten aldim 4 lu setti ayni markanin farkli modellerini secebiliyoruz ben tencereyi kirmizi sapli tercih ettim henuz kullanmak nasip olmadı 9 ay var daha dugunume. Cok karli bir set bence tek tek almak daha pahaliya geliyor. Gule gule kullanman dilegiyle:))

Balıkesir miiiii bende balıkesirdeyim hangi mağaza o seti görmüştüm ben ama günlük yemek takımı dahil olan ilk defa gördüm güle güle kullan ins :)

Çok uyguna almışsın bence, ben baya pahalı almışım sana göre Güzel günlerde kullan..

Güle güle kullan canım desenleri çok güzel ama kalite olarak ben Schaferı hiç beğenmemiştim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…