Şampuan ve Saç Kremleri SCHWARZKOPF BONACURE KULLANANLARR...

-banu-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
80
36
48
37
arkadaşlar schwarzkopf un bonacure serisinin (acil kurtarma) şampuanını ve bakım maskesini almayı düşünüyorum.kullanıp memnun kalanlar varmı acaba.

Canım aynı konuyu bende açıcaktım burdan yazayım bari ben bonacure nem serisini aldım lakin hiç memnun kalamadım. n11 den aldım sahte mi emin olamadım. 100 küsürde para verdim sete orjinal olup olmadığını nerden anlarım yada online bir site önerebilir misimniz?

Canım aynı konuyu bende açıcaktım burdan yazayım bari ben bonacure nem serisini aldım lakin hiç memnun kalamadım. n11 den aldım sahte mi emin olamadım. 100 küsürde para verdim sete orjinal olup olmadığını nerden anlarım yada online bir site önerebilir misimniz?
Bonacure tüm serileri vaat ettiklerini yapmıyor maalesef, kırmızı olan acil kurtarma serisi olsun, mavi renkli olan nem bombası olsun; havaya atılan para o kadar.

Ki forumda ürünü aratırsanız önceki yıllarda alanların memnun olduğunu, son 2-3 yıldır bozulduğunu görürsünüz.
Bu kişilerden biri de bendim maalesef.

Bonacure tüm serileri vaat ettiklerini yapmıyor maalesef, kırmızı olan acil kurtarma serisi olsun, mavi renkli olan nem bombası olsun; havaya atılan para o kadar.

Ki forumda ürünü aratırsanız önceki yıllarda alanların memnun olduğunu, son 2-3 yıldır bozulduğunu görürsünüz.

hadi ya ben çok övdükleri için almıştım. şuan sarımsak şampuanı almayı düşünüyorum onun hakkında fikriniz var mı?

saçım çok kabarıyor birde az
Kabarıyorsa nemi yoktur, nemsiz saç kabarır. Hindistancevizi yağı var, normalde katı kıvamlı ele alınca eriyor. Onu kullanabilirsiniz, en iyi sonuç veren marka The Lifeco firmasının, forumda ağırlıklı olarak bunu kullanıyor herkes. Maske niyetine kullanabilirsiniz, hiçbir zararı yok hatta yenebilen bir ürün.

Aynı zamanda Loreal'in bir serisi var, adını unuttum mor renkli, kabarma önleyici ona bakabilirsiniz.

Davines ürünleri çok başarılıdır, pahalıdır ama parasını hak eder, ona bakabilirsiniz.

Aynı fikirdeyim, eskiden 250 ml kullandığımız acil kurtarma şampuanı ve maskesi cidden harikalar yaratıyordu, şu an ise yeni ambalaj ile beraber içeriğindede değişme olmuş ve açıkçası ben eski ürün ile karşılaştırdığımda memnun kalmadım.Zaten fiyatlarda da düşüş var, eskiden gayet pahalıydı, şu an ise litrelikleri 50-60 lira şampuanların.

Yalnız derin temizleme şampuanını aldım, 2 defa kullandım bu hafta gerçekten başarılı Kavunum, duruma göre ihtiyacın olursa değerlendir.

O marka ile tüm bağlarımızı kopardık artık, arkadaşça ayrıldık ama görüşmüyoruz :KK48: Güle güle kullan, iyi cesaret edip almışsın. Hoppa

O marka ile tüm bağlarımızı kopardık artık, arkadaşça ayrıldık ama görüşmüyoruz :KK48: Güle güle kullan, iyi cesaret edip almışsın. Hoppa
Evet nasıl oldu ben de anlamadım, halbuki acil kurtarmadan dilim yanmıştı ama sachane'de indirimi görünce dayanamadım. Üstelik sülfatlı hahahahaha:KK48:

Back
X