Saç Bakım Ürünleri (Schwarzkopf) Glıss Saç Bakım Ürünleri

__TanRIcA__

AfroDİt
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
7.352
10
156
Diğer
güzeller,ben glıss sıvı saç kremini yeni kullanmaya başladım diyebilirim.daha önceden sarı renkte olan sıvı saç kremini almıştım,ama kullanmadım,yalan oldu:31:
geçenlerde glıss'in,boyalı saçlar için olan sıvı saç kremini aldım.saçlarımı yumuşacık yapıyor.ben memnun kaldım.fiyatlarıda cazip,ben 8 tl ye almıştım sanırım...
saçınız için birşeyler yapmak istiyorsanız,en azından bunu kullanabilirsiniz.banyodan sonra 2 fıs fıs layıp tararsınız:12:bitti gitii:13:
kokularıda çok hoş:21:
sadece sıvı saç kremi ile sınırlandırmamak lazım,ben diğer ürünlerinide denemek istiyorum
saç bakım maskesi,ve diğer serumlarınıda:12:
envayi çeşit ürünü var.bundan sonra çoğu ürününü deniyeceğim:13:​
d0c30a75.jpg
bu bendeki ürün...
GK_SILK_RANGE_EXPRESS_REPAIR_tr_detail_01.png

8690572409442_B.jpg
DGK_NP_RANGE_detail_tr_02.png

en_ucuz_Gliss_Sac_Bakimi_Gliss_Sampuan_Nutri-Protect_Hassas,_Kuru_ve_Donuk_Saclar_Icin_400_ML__ELKOZ8690572755617___4359.jpg
32323.jpg
glisskur.jpg
19986_buyuk.jpg

Canparem, benim saçlarımı yapış yapış yapiy bu sıvı saç kremleri meleğim yaa, kullandım bir kaç çeşidini ama sevemedim kankam... :24: :25:

benm vazgeçilmezim diyebilirim.ayda kaç tane kullanıyorum sayamadım :31:
aprilim diplere degl uçlara sıksan sadece? yine de yapış yapış mı oluyor:S
ben şampuanı vs herşeyini kullanıyorum ve öneririm herbikesciklere :29:
sarı olanı bende var :16:

Uçlara sıkıyorum zaten melek kankam...:12:
Ama olmuyor olmuyor...:14: :27:
Zaten kıyacağım saçlarıma bayağı kestireceğim yakında...Uçları mısır püskülü gibi oldu uyuzların.
:41:

Canparem, benim saçlarımı yapış yapış yapiy bu sıvı saç kremleri meleğim yaa, kullandım bir kaç çeşidini ama sevemedim kankam... :24: :25:
hadi ya kankam:26:
doğrudur melekom,kişiye göre değişiyor işte:29:saç kremi kullanıpta bunu sürmüyodun ayrıca dimi gardaşım?

benm vazgeçilmezim diyebilirim.ayda kaç tane kullanıyorum sayamadım :31:
aprilim diplere degl uçlara sıksan sadece? yine de yapış yapış mı oluyor:S
ben şampuanı vs herşeyini kullanıyorum ve öneririm herbikesciklere :29:
sarı olanı bende var :16:
aşık olduğum saçlarının sırrı glıss demek:48::23:
nalçaksın pati:22:niye daha önce söylemiyosun kankana:5::27:

Uçlara sıkıyorum zaten melek kankam...:12:
Ama olmuyor olmuyor...:14: :27:
Zaten kıyacağım saçlarıma bayağı kestireceğim yakında...Uçları mısır püskülü gibi oldu uyuzların.
:41:

nayn kanka nayn:45:
buna izin vermem işte:kkk:kesme yavritom ya,azcık kendin al uçlarından
kuaförler yoluyo kuş gibi ya:47:

Son düzenleme:
ayy bayılıyorum bunlara benim banyodan sonra arap saçına dönen lanet saçlarımı çok güzel açıyo:3:

kankamın saçına lanet deme:22::63:
sırma onlar sırma:69::63:
arap saçı dedin de aklıma geldi,saçımı bi kere arap sabunuyla yıkadım,anama uyup:37:
kanka 1 hafta açamadım saçı ya:60:tövbe ettim sonra:82::52:

Son düzenleme:
gliss ürünlerini severek kullaniyorum..2-3 yil olmustur..kokulari etkileri güzel gercekten..
ama herseyin bi sonu var.. ürünleri degistirmeyi düsünüyorum :)

gliss ürünlerini severek kullaniyorum..2-3 yil olmustur..kokulari etkileri güzel gercekten..
ama herseyin bi sonu var.. ürünleri degistirmeyi düsünüyorum :)
:))) her güzel şeyin sonu olduğu gibi:1:
haha deli:9: kanka sabunla saç yıkanırmı kazık gibi yapıyo yaa:52:
anam ne biliyim ya:30: :30:
sabun olsa iyi:30:beter bişeydi hacı bu:19:

Durulanan kreminden memnun kalmadım kanka ama bunu da merak etmiyo değilim:12: bi ara kesin deneyeceğim:13:

kesin dene kanka kesin:60:
saç kremini almam,ama saç bakım maskesini deneyebilirim:23:

hadi ya kankam:26:
doğrudur melekom,kişiye göre değişiyor işte:29:saç kremi kullanıpta bunu sürmüyodun ayrıca dimi gardaşım?

nayn kanka nayn:45:
buna izin vermem işte:kkk:kesme yavritom ya,azcık kendin al uçlarından
kuaförler yoluyo kuş gibi ya:47:

Biriciğim krem sürmediğim zaman bunu sürüyordum, bunu sürmiceğim zaman krem sürüyordum...:30:
Anladın sen onu :40: :60: :60:
Aşkom benim kuaförümün eli çok korkaktır. :27:
2 parmak kes diyorum, sade kırıkları alıyor denyo :4: kıyamıyorum diyor tey Allaam...:41: :27:
Kestircem valla billa aşkitom, kötü görünüyor çok. Sevdalım da dalga geçiyor. :63:
Saçlarım da benim gibi asiymiş, her bir teli birbirinden bağımsızmış ta, suratına yapışıyomuş ta muşmuş
:60: :60: :27:

arap saçı dedin de aklıma geldi,saçımı bi kere arap sabunuyla yıkadım,anama uyup:37:
kanka 1 hafta açamadım saçı ya:60:tövbe ettim sonra:82::52:[/B]

arap sabunuyla mı :53:
aahahhahahahha koptuğum an bu andır kanka :60: :60: :60:
isyankar kadın teyzemin önerilerine kapattım kendimi bundan böyle :27: :60:
ahahahhaha
:76:

haha deli:9: kanka sabunla saç yıkanırmı kazık gibi yapıyo yaa:52:

Kanka sade sabun olsa iyi be, arap sabunuyla yıkamış benim akıllı bıdığım ahahahha :27: :27: :60:

Biriciğim krem sürmediğim zaman bunu sürüyordum, bunu sürmiceğim zaman krem sürüyordum...:30:
Anladın sen onu :40: :60: :60:
Aşkom benim kuaförümün eli çok korkaktır. :27:
2 parmak kes diyorum, sade kırıkları alıyor denyo :4: kıyamıyorum diyor tey Allaam...:41: :27:
Kestircem valla billa aşkitom, kötü görünüyor çok. Sevdalım da dalga geçiyor. :63:
Saçlarım da benim gibi asiymiş, her bir teli birbirinden bağımsızmış ta, suratına yapışıyomuş ta muşmuş
:60: :60: :27:

arap sabunuyla mı :53:
aahahhahahahha koptuğum an bu andır kanka :60: :60: :60:
isyankar kadın teyzemin önerilerine kapattım kendimi bundan böyle :27: :60:
ahahahhaha
:76:

Kanka sade sabun olsa iyi be, arap sabunuyla yıkamış benim akıllı bıdığım ahahahha :27: :27: :60:

:44: ulan eski smillerde yok:)) neyse duyguları ifade edemiyeceğim:27:
:63: :63: :63: ne bozuyon:63:
ha??
ne bozuyonnn:63::85: :84::95:
nolmuş isyankar kadına uyup saçımı arap sabunu ile yıkamışsam:84::63:tamam kabul ediyorum,apartman temizlikleri bile artık onunla yapılmıyor ama:63:napalım yani,anam dedi boynum kıldan ince:60: :60:
1 hafta evde isyan çıkardım ama kanka:))))kanka senin kuaför nerde,adres verde bende geliyim mademse:27:
sendeki asi saç hikayesi bana bişeyler hatırlattı:59: :59:

:44: ulan eski smillerde yok:)) neyse duyguları ifade edemiyeceğim:27:
:63: :63: :63: ne bozuyon:63:
ha??
ne bozuyonnn:63::85: :84::95:
nolmuş isyankar kadına uyup saçımı arap sabunu ile yıkamışsam:84::63:tamam kabul ediyorum,apartman temizlikleri bile artık onunla yapılmıyor ama:63:napalım yani,anam dedi boynum kıldan ince:60: :60:
1 hafta evde isyan çıkardım ama kanka:))))kanka senin kuaför nerde,adres verde bende geliyim mademse:27:
sendeki asi saç hikayesi bana bişeyler hatırlattı:59: :59:

:63: bozmadım ki alla allaaa :63: yapmışın bi denyolindalık baari arkasında dur kanka :63: :27:
verim valla aşkom süperdir süper :62: ayyyyyy gel beraber gideriz aaayyyyyyy heyecan yaptım la :52: :97:
ne hatırlattı kankam, kıyamadım ama...
:59:

Kızlar benim saçlarım aşırı kepekli bu Gliss'in ürünleri kepeğe de iyi geliyor mu acaba bir bilginiz var mı? Ona göre şampuanını ve sıvı saç kremini alıcam en kısa zamanda. Head&Sholders kullanıyordum bir de kepeğe etkiliymiş tam tersi iyice kepek yaptı yahu.:14:

:63: bozmadım ki alla allaaa :63: yapmışın bi denyolindalık baari arkasında dur kanka :63: :27:
verim valla aşkom süperdir süper :62: ayyyyyy gel beraber gideriz aaayyyyyyy heyecan yaptım la :52: :97:
ne hatırlattı kankam, kıyamadım ama...
:59:
arkasındayım aslanlar gibi:51:yapıcam dedim yaptım:51::60:
aman boşver kankam:59:
beraber gitmekmi:52:ay kalbim attı pır pır:69:

Kızlar benim saçlarım aşırı kepekli bu Gliss'in ürünleri kepeğe de iyi geliyor mu acaba bir bilginiz var mı? Ona göre şampuanını ve sıvı saç kremini alıcam en kısa zamanda. Head&Sholders kullanıyordum bir de kepeğe etkiliymiş tam tersi iyice kepek yaptı yahu.:14:

cano,kepeğim olmadığı için ona kefil olamam
ama kepeklenme için saçlarını banyo sonrası sirkeli su ile durulamanı öneririm canım
saçında kuruluk varsa oda kepek yapar bak.nem vericek maskeler yap saçına o yüzden:13:zeytin yağı,yumurta gibi...

Back
X