Scoteer meselesi

Oda cocuk ve yegenınınız almak cokta aklına gelemz ama cocuguna oyle demesıne kızardım bende aferın ney ne guzel cocuk yetıstırıyon derdım ama almasını beklemezdım cocugun her kırdıgı yerıne gelseydıı ohooo ılla kırıöıyor bıseyler cunku ben beklemezdımde bıde yegenımse yanı. Malınız cokmu kıymetlı ve bunu dıle getıren bı ınsanmısınız. Bızım gelın oyle kendı takmaz ama baskası onun bıseyını yanlıslıklada korsa ıster aldırana kaadar cop dahı olsa bende bılerek almam alacagım varsada o utanmadan al dıyor dıye almam. Sızde oyleysenız abkanızda belkı bılerek almamıstır

Oda cocuk ve yegenınınız almak cokta aklına gelemz ama cocuguna oyle demesıne kızardım bende aferın ney ne guzel cocuk yetıstırıyon derdım ama almasını beklemezdım cocugun her kırdıgı yerıne gelseydıı ohooo ılla kırıöıyor bıseyler cunku ben beklemezdımde bıde yegenımse yanı. Malınız cokmu kıymetlı ve bunu dıle getıren bı ınsanmısınız. Bızım gelın oyle kendı takmaz ama baskası onun bıseyını yanlıslıklada korsa ıster aldırana kaadar cop dahı olsa bende bılerek almam alacagım varsada o utanmadan al dıyor dıye almam. Sızde oyleysenız abkanızda belkı bılerek almamıstır
esyası zarar goren kısı ısterken utanmalı zarar veren utanmamalı hatta sırf ıstedı dıye almamalı mı yanı :KK57:

Akıllı oğlum mu? Bir de akıllı olmasa ne yapacakmış.Çocukları büyüdüklerinde bencil,arsız insanlar haline getiren biz büyükleriz.Kızsın demiyorum ama en azından uyarılır,yaptığının yanlış olduğu söylenir.Bir alkışlamadığı kalmış onu da sözleriyle yapmış aslında.Keşke siz söyleseydiniz,zor durumdayken aldım cocuk cok üzüldü.Yenisini alsın ne gıcık insanlar var

Yorumlarınıza cok tesekkur ederim ablam olduğu için acaba yanlış mi düşünüyorum bi scoteer için onu mu kiricam diye düşünüyordum dün kizim onların tabletini almış aman ayarda kırar bu çok pahalı yanında otursa izlesin dedi tamam belki aynı fiyatlarda değil ama o da benim çocuğumun bir malı dün annem verdi parasını çocuğa scoter al diye alırken bile çok utandım hatta eşim şakayla yegenime dedi ki tabletinin yarışı bizim sen scoteeri kırdın çocukta hayır vermem fln diyo ablamda öyle demeyin çok akıllı benim oğlum dedi

Merabalar 2 çocuğum var elim dar olmasına rağmen ikisinede zor bela scoter aldım ailemden uzak bi şehir de yaşıyorum 1 haftalığına onlara gittim giderkende scoterlari görürdüm ablamin oğlu scoteri kırmış (daha öncede oğlumun bir çok oyuncağını kirdi) asıl soruna gelelim ablam ne bi özür ne bi çocuğunu uyarmadı aksine akıllı oğlum benim fln dedi en çok buna bozuldum ben olsam çocuğumu uyarır üstünede scoter alır gelirdim yanlış mi dusunuyorum
Ablandan isteseydin parasını yada yeniden almasını,ben isterim şahsen sonuçta 10,20liralik birşey degil

esyası zarar goren kısı ısterken utanmalı zarar veren utanmamalı hatta sırf ıstedı dıye almamalı mı yanı :KK57:
Cocugu dogunca hanı hedıyem dıye tuz kere arayan ınsanı seb dusun o kırılan yumurtadan cıkan bı oyıncak bıle olsa ıster boyle ınsana ben almam zaten demese alırım. Yuzunede soylerım bunu soyluyorumda cunku ben yegenlerımın herseyını karsılarım ve ıço oyle yapmasa yenısınıde alrım. Utanması gereken durum bu ben kendı acımdan soyledım. Onları nasıl bır ılıskısı var bılemem. Benım evımde arkadas coxuklarım olsun yegenlerım olsun oyuncakta dahıl bır cok ev esyasıda kırılmıstır cok uzuldugum bısey bıle olsa asla lafını etmem almak ıstedıklerı zmana asla kabul etmem cocuktur olur oyle seyler sacmalama derım herkım olursa olsun. Ee dogal olarak ben boyle dusunup karsıdakıde oyle yapınca ınsan gıcık oluyor. Konu sahıbındede ben oyle bı ızlenım dusundum ha olmayabılır belkı cok farklıdır ama ben dusundugumu soyledım. Olaya farklı yere cekmeyın gercı sımdı sende baska sekılde algılamıs olabılırsın.

Yorumlarınıza cok tesekkur ederim ablam olduğu için acaba yanlış mi düşünüyorum bi scoteer için onu mu kiricam diye düşünüyordum dün kizim onların tabletini almış aman ayarda kırar bu çok pahalı yanında otursa izlesin dedi tamam belki aynı fiyatlarda değil ama o da benim çocuğumun bir malı dün annem verdi parasını çocuğa scoter al diye alırken bile çok utandım hatta eşim şakayla yegenime dedi ki tabletinin yarışı bizim sen scoteeri kırdın çocukta hayır vermem fln diyo ablamda öyle demeyin çok akıllı benim oğlum dedi
Ozman yorumumu gerı alıyorum sen haklısın ablan benım sende dushndugum tıpmıs. Kendı malına kıymet veren baskasınada veermelı. Bence sende aynısını yap verırken dıkkat et kırılmasın de yada verme

Sizin ablaniz sorunlu bence böyle yetiştirmeye devam etsin o çocuk ilerde başına bela olacak söz geciremeyecek ona.

bır scoteer ıcın ablamımı kırıcam dıye dusunenın sız olmanız zaten tuhaf olan kısım
normalde sızın cocukların scooterı kırıldı napcam ben yenı almıstık cok ıstemıslerdı dıye dusunecek vakıt kalmadan ablanızın veya x kısısının faketmez, ya canım cocuklar ıste bızım kadar dıkkatlı olamıyorlar bugun esıme soyleyeyım yaptırsın barı cocukların hevesı kırılmasın demesı gerektı. kısıler ısteyerek veya ıstemeyerek verdıklerı zararı karsılamak ya da duzeltmek zorundalar . benım cocugum uslu veya cocugum yapmaz dıye bırsey yok oyle bır dunya yok cocugu nasıl ogrenecek mala zarar vermemek gerektıgının onemını

esınız aslında ıyı demıs hanı bak bır mala zarar verdın bız aman yanında oynasın demedık bıle, ama sen esyanı sakınıyorsun bak bızden mınvalınde konusmus anlasınlar dıye ben oyle anladım ıyı demıs yanı

Cocugu dogunca hanı hedıyem dıye tuz kere arayan ınsanı seb dusun o kırılan yumurtadan cıkan bı oyıncak bıle olsa ıster boyle ınsana ben almam zaten demese alırım. Yuzunede soylerım bunu soyluyorumda cunku ben yegenlerımın herseyını karsılarım ve ıço oyle yapmasa yenısınıde alrım. Utanması gereken durum bu ben kendı acımdan soyledım. Onları nasıl bır ılıskısı var bılemem. Benım evımde arkadas coxuklarım olsun yegenlerım olsun oyuncakta dahıl bır cok ev esyasıda kırılmıstır cok uzuldugum bısey bıle olsa asla lafını etmem almak ıstedıklerı zmana asla kabul etmem cocuktur olur oyle seyler sacmalama derım herkım olursa olsun. Ee dogal olarak ben boyle dusunup karsıdakıde oyle yapınca ınsan gıcık oluyor. Konu sahıbındede ben oyle bı ızlenım dusundum ha olmayabılır belkı cok farklıdır ama ben dusundugumu soyledım. Olaya farklı yere cekmeyın gercı sımdı sende baska sekılde algılamıs olabılırsın.
ha tamam sımdı anladım oncekı mesaja bır şok oldum cunku :D suan yazdıklarınıza bakılırsa haklısınız tabıkı

Merabalar 2 çocuğum var elim dar olmasına rağmen ikisinede zor bela scoter aldım ailemden uzak bi şehir de yaşıyorum 1 haftalığına onlara gittim giderkende scoterlari görürdüm ablamin oğlu scoteri kırmış (daha öncede oğlumun bir çok oyuncağını kirdi) asıl soruna gelelim ablam ne bi özür ne bi çocuğunu uyarmadı aksine akıllı oğlum benim fln dedi en çok buna bozuldum ben olsam çocuğumu uyarır üstünede scoter alır gelirdim yanlış mi dusunuyorum
Cok yanlıs özr dilenmesi gerek ve durumu varsa yenisini alması gerek

Daha öncede babam bayram hediyesi çocuklara oyuncak aldı yeğenim kendi oyuncağını kırdı oğlum kırmadı sonra bi kavga anında bilerek oğlumun oyuncağını kırdı oğlum çok ağladı ablam niye kırdın oğlum demek yerine seninki de çok mızmız az bisey kırılmış ne var bunda bu kadar ağlayacak dedi

Yanı yanlış anlaşılmasın yeğenim benim canım çiğerim o çocuktur ben ona bisey demiyorum benim kırdığım nokta ablam kusura bakma bile demedi ben ona çok bozuldum

Daha öncede babam bayram hediyesi çocuklara oyuncak aldı yeğenim kendi oyuncağını kırdı oğlum kırmadı sonra bi kavga anında bilerek oğlumun oyuncağını kırdı oğlum çok ağladı ablam niye kırdın oğlum demek yerine seninki de çok mızmız az bisey kırılmış ne var bunda bu kadar ağlayacak dedi
gercekten cok sıkıntılı bır ınsan
hanı su eve gelmesını ıstemedıgımız mısafır ve cocugu olur gelır evı savas alanına döndurur keyıf bırakmaz keske gelmeseydı dedırtır ınsana
o tıp bırı gıbı gorunuyor
annenız en azından cocugunu uyarmalı kızım bak boyle seylere dıkkat et kım olursa olsun kımse zarar gormesın esyası zarar gormesın cocuk bunu normal gormesın demelı , bılmıyorsa da yakını ogretmelı kı oda cocuguna ogretsın

bunları konusun aynen boyle konusun kırılırsa da kırılsın bu kadar kolaysa kırıp dokmek onun ıcın sızde sozlerınıze yansıtın buna bır netlık getırılmesı gerek cok zor ya

Ablanız kesinlikle hatalı. Tavrı çok itici ve çocuk yetiştirme şekli çok yanlış.
Öncelikle kendi başıma gelse, ablam almaya kalksa bile aldırmazdım. Benim çocuğum kırsa muhakkak yenisini alırdım.

Bu arada yeğeniniz kaç yaşında? Öfke problemi, saldırganlık var çocukta sanki.

Abla bu çocuk bi gün senin kafanı kırarsa yine de akıllı oğlum filan diyecek misin? Saçm sapan yetiştirmesen mi acaba şu çocuğu derdim?? Çocuğun olmadığı bi ortamda tabi 😂

Back
X