:)))))) ya çok araştırmadınız yada beyaz kediler düşkünsünüz Mavi, kırmızı, beyaz-siyah, krem, duman, chinchilla, portakal renklerde, tekir, parçalı ve iki renkli; gümüş tekir, gölgeli gümüş, gölgeli altın, siyah duman, birçok renk görülebilir. alıntıdır biraz araştırın derim ne demek istediğimi anlayacaksınız ben kendimi bildim bileli hayvanlarım vardı ayrıca fiyat konusunda abartmadım ki bu güzellikler herkezde olsun
Ben safkan scottishler o renkte olur dedim, başka renk olmaz demedim, bunun shorthair'ı var, long hair'ı var, saydığınız renkler kırma türlerde görülür,
kırma bi scottish için de 500 lira fahiş bi fiyat dedim...
Zira bunu da örnekledim sanıyorum... Ben Efes'ten önce onlarca kedi baktım sahiplendirdim,sokaktan toplayıp iyileştirdiklerim, pet shoplardan alıp özgürlüğüne kavuşturduklarım,
aralarında iran siyam rus kedisi olan bi sürü kedi baktım, bu hususta özel bir ilgim ve sevgim var...
Maksadınız hakikaten yavrucaklara yuva bulmak olsa, sanki hani normalde fiyatı çok çok daha pahalıymış da siz bi güzellik yapıp indiriyomuş gibi yapmazdınız diyorum.
Yoksa pamukcukların şekerliği zaten aşikar tam bir lokma ikisi de nasıl sevilir nasıl yeyilir onlar :)
İşi ticaretten uzak edin, madem hakikaten yuva bulmak istiyosunuz kırma da olsa cins bi kediyi bayılarak almak isteyen çok olacaktır, fiyatı daha makul tutun diyorum sadece...
Yoksa sizi art niyetle falan suçlamıyorum...
İnşallah en kısa zamanda gerçekten sevilecekleri ve ölene değin orada kalacakları güzel bir yuva bulurlar..
İyi geceler...