Scotısh fold cinsi yavru arayanlar buyrunnn

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
çok oyuncu çok sevecen bu bebekler biri dişi biri erkek izmirdeyim ist yollayabilirim uçakla eşim yardımcı olacak normalde çok pahalıya satılan bu yavruları ben 500 tl vericem satmak istemem ama mama masrafları aşı masrafları baya buluyor evde baya kedilerim var çünkü siyah erkek diğeri dişi 538

Son düzenleyen: Moderatör:

Yıllardır kedilerle ilgilenen ve evinde beş yıldır safkan bir Van Kedisi besleyen bir hayvansever olarak sizi eleştirmek üzerime vazife oldu kusura bakmayın.
Scottish Fold'lara özel bir ilgim var, ancak kızım Efes aşırı kıskanç olduğundan eve ikinci bir kedi alamıyorum.
S. Fold'ların orjinal rengi beyaz ve açık gridir.
Sizin fotoğraflarını paylaştığınız pamuk şekerleri -resmen- ve -apaçık- TEKİR KIRMASI.
Bir de orjinal Scottish'miş gibi 500 lira fiyat koyuyorsunuz.
Pes diyorum, başka da bir şey diyemiyorum.

Dipnot: Safkan bir Scottish'in fiyatı 300-350 dolar civarındadır, en son da bir ay önce Trabzon'da bir pet shop'ta 650 TL'ye gördüm, 30 günlük, beyaz, safkan ve erkek bir S. Fold idi...
Bilginize...

Son düzenleyen: Moderatör:

:)))))) ya çok araştırmadınız yada beyaz kediler düşkünsünüz Mavi, kırmızı, beyaz-siyah, krem, duman, chinchilla, portakal renklerde, tekir, parçalı ve iki renkli; gümüş tekir, gölgeli gümüş, gölgeli altın, siyah duman, birçok renk görülebilir. alıntıdır biraz araştırın derim ne demek istediğimi anlayacaksınız ben kendimi bildim bileli hayvanlarım vardı ayrıca fiyat konusunda abartmadım ki bu güzellikler herkezde olsun

Ben safkan scottishler o renkte olur dedim, başka renk olmaz demedim, bunun shorthair'ı var, long hair'ı var, saydığınız renkler kırma türlerde görülür,
kırma bi scottish için de 500 lira fahiş bi fiyat dedim...
Zira bunu da örnekledim sanıyorum... Ben Efes'ten önce onlarca kedi baktım sahiplendirdim,sokaktan toplayıp iyileştirdiklerim, pet shoplardan alıp özgürlüğüne kavuşturduklarım,
aralarında iran siyam rus kedisi olan bi sürü kedi baktım, bu hususta özel bir ilgim ve sevgim var...
Maksadınız hakikaten yavrucaklara yuva bulmak olsa, sanki hani normalde fiyatı çok çok daha pahalıymış da siz bi güzellik yapıp indiriyomuş gibi yapmazdınız diyorum.
Yoksa pamukcukların şekerliği zaten aşikar tam bir lokma ikisi de nasıl sevilir nasıl yeyilir onlar :)
İşi ticaretten uzak edin, madem hakikaten yuva bulmak istiyosunuz kırma da olsa cins bi kediyi bayılarak almak isteyen çok olacaktır, fiyatı daha makul tutun diyorum sadece...
Yoksa sizi art niyetle falan suçlamıyorum...
İnşallah en kısa zamanda gerçekten sevilecekleri ve ölene değin orada kalacakları güzel bir yuva bulurlar..
İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…