Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok oyuncu çok sevecen bu bebekler biri dişi biri erkek izmirdeyim ist yollayabilirim uçakla eşim yardımcı olacak normalde çok pahalıya satılan bu yavruları ben 500 tl vericem satmak istemem ama mama masrafları aşı masrafları baya buluyor evde baya kedilerim var çünkü Eki Görüntüle 715060 Eki Görüntüle 715059 siyah erkek diğeri dişi 538
Yıllardır kedilerle ilgilenen ve evinde beş yıldır safkan bir Van Kedisi besleyen bir hayvansever olarak sizi eleştirmek üzerime vazife oldu kusura bakmayın.
Scottish Fold'lara özel bir ilgim var, ancak kızım Efes aşırı kıskanç olduğundan eve ikinci bir kedi alamıyorum.
S. Fold'ların orjinal rengi beyaz ve açık gridir.
Sizin fotoğraflarını paylaştığınız pamuk şekerleri -resmen- ve -apaçık- TEKİR KIRMASI.
Bir de orjinal Scottish'miş gibi 500 lira fiyat koyuyorsunuz.
Pes diyorum, başka da bir şey diyemiyorum.
Dipnot: Safkan bir Scottish'in fiyatı 300-350 dolar civarındadır, en son da bir ay önce Trabzon'da bir pet shop'ta 650 TL'ye gördüm, 30 günlük, beyaz, safkan ve erkek bir S. Fold idi...
Bilginize...
:)))))) ya çok araştırmadınız yada beyaz kediler düşkünsünüz Mavi, kırmızı, beyaz-siyah, krem, duman, chinchilla, portakal renklerde, tekir, parçalı ve iki renkli; gümüş tekir, gölgeli gümüş, gölgeli altın, siyah duman, birçok renk görülebilir. alıntıdır biraz araştırın derim ne demek istediğimi anlayacaksınız ben kendimi bildim bileli hayvanlarım vardı ayrıca fiyat konusunda abartmadım ki bu güzellikler herkezde olsun