D defnecere Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2012 130 0 46 Manisa 3 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi defnecere #1 arkadaşlar sea color saç boyası kullanan var mı çilek kırmızısı akosunki gibimi oluyor merak ediyorum
arkadaşlar sea color saç boyası kullanan var mı çilek kırmızısı akosunki gibimi oluyor merak ediyorum
them_at Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2011 192 32 118 Ankara 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi defnecere #2 Bn kullandım ama zemin rengine bağlı benmki ilk boyadğmda braz koyu olmştu ama snra rengi açılnca bi dha yaptm ve çok seksi bi ton olmuştu profilmde var yazdğm konular arasnda fotoğraf, bakabilrsinz..
Bn kullandım ama zemin rengine bağlı benmki ilk boyadğmda braz koyu olmştu ama snra rengi açılnca bi dha yaptm ve çok seksi bi ton olmuştu profilmde var yazdğm konular arasnda fotoğraf, bakabilrsinz..
E Elestin Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2012 2 0 16 Eskişehir 24 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi defnecere #3 Ben de bir ay evvel Sea Color' un Hürrem Bakırı isimli boyasını kullandım. Hem çok güzel tuttu, hem de rengi akmadı.
Ben de bir ay evvel Sea Color' un Hürrem Bakırı isimli boyasını kullandım. Hem çok güzel tuttu, hem de rengi akmadı.
iu11410 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2012 6 0 16 İzmir 2 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi defnecere #4 bu buyanın mavi siyahı nasıl acaba ? deneyen var mı ?