Dilşad^cım bgun gittim boya almaya ve sea color markasını gördüm kız da önerdi çok güzel tutuyor diye burda da okumuştum u markayı. Sedef sarı aldım hem 1 kutuda 2 tüp vardı ben birde oriel aldım 1 kaşık kadar karştırdım tam diplere sürmedim bekliyorum şu an dipler çok koyu olursa oriell var elimde ztn rötüş yaparım:) bakalım nasıl bişe çıkcak:18:
ben küllü kumralını kullanmıştım hiç bir sorun çıkmadı.. merak ettim nasıl olucak resim koy mutlaka :) Birde boyanın oranlaması farklıydı dikkat ettinmi ?
canım rengi cok guzel cok tatlı olmus onun numarası kac acaba :)
cnm önden çekmedim d.pler baya açık tutturenk sedef sarı 10.0, ama bence bu kadar açan içindeki orieldi çünü 25 dk fln anck beklettim..Neyse 1 hafta sonra fn tekrar yüklerim foto bakarsınız
canım o boyada 1 tüpe 75ml oksidan koyuluyor... yani iki tüp boyaya 150ml oksidan koyacaktın.. bir kutu içinde 2 tüp boya bitanede 75ml oksidan çıkıyor bi 75ml daha kendin alıcaktın.. ben tüp boyasını kullandım kullanım talimatlarında öyle yazıyordu. 1tüpe 75ml oranında.. önceki rengin neydi senin kumraldı sanki yanlışmı hatırlıyorum ?
Cnm güzel olmuş rengin gün ışığında nasıl duruyor ben de merak ettim
fındık kabuğuna boyadım bekliyoruz garnierin, kızkardeşimin saçını da boyadık kumral garniere onunki gayet ii tuttu, bir de ben şunu farkettim normalde eskiden boyarken saçımızı tenimize yada herhangi bir yerimize sürülen boya baya zor çıkardı bu hiç leke bırakmıyo.acaba saçtan da çabuk akar mı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?