sebamed compact sabun

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
35
slm bebişlerrropuyorumnanaktan benım cildim cok yaglı sıyah noktalarım var ve gozeneklerım cok geniş..gun içinde cildim pırıl pırıl parlıyo yagdan...biçok urun kullandım ama yaglanmayı onleyemedım...sizce sebamed compact sabun işe yararmı kullanan varmı acaba??mafoldumben
 
aktardan beyaz kil al. gun aşırı yaparsan beyaz kil ile maske suratına yuzundeki yaglanma duzenlenir. sebamedi bende ergenlik doneminde kullanıyordum ama pek etkisini görememiştim. kil maskesiyle gözeneklerinde sıkılaşır ayrıca.
 
beyaz kil boyle toz halinde ve çok çok açık yeşil bır rengi var. çok farklı kıller var çünkü. benım aldıgımın kılosu 8 lıra. ve 6 7 ay gıdıyor.
bır kaba 2 tatlı kaşıgı kadar koyuyorum. içine ılık su koyup karıştırıyorum. saç boyama fırcaları varya onunla karıştırıp yuzune uygula çok pratık oluyor. kuruduktan sonrada bol su ıle durula. bunu duzenli hale getirirsen cildininde yag salgılaması duzene gırıyor.
ilk seferde 1 2 liralık kil al. önce dene. eger memnun kalırsan aynı kilden alırsın. dedigim gibi kilden kile çok fark oluyor. bendeki kil kuruyunca çok sertleşiyor. yıkayınca cilt 5 10 dk kızarıyor(bu ıyı cildin kan dolaşımını hızlandırıyor) ve yıkarken bıraz zor çıkıyor. ve cildin renk tonu duzeltiyor.
eger sivilce sorunun varsa içine aspırın kır bır tane. eger ki sıvılce izi sorunların varsada içine 3 4 damla oksıjenlı su koy.
 
ben de yeni aldım sebamed in sabununu
yumuşacık yaptı bebek cildi gibi oldu opuyorumnanaktan
daha yeni başlamama rağmen yağlanmayı geçirmeye başladı
çok memnun kaldım şiddetle öneririm kızlar yerimseniben
 
benim cildim de yağlı, siyah noktalı ve bol sivilceli. sebamed compactı aldım bugün. deneyecem bakalım nasıl olcak...
 
[Bkızlarrr konuları okurken başlık dikkatimi çekti ve yazayım dedim. ( biraz zaman geçmiş ama olsun :KK70: ) ben kullanalı 1 seneyi geçiyor her akşam yatmadan önce yüzümü sebamedle yıkıyorum. gerçekten dove, hacışakir yada diğer reklamlarda geçen sabunlar hikaye. şiddetle sebamed diyorum :)][/B]
 
Lise hayatımdan beri sivilcelerle uğraşıyorum, birçok sabun kullandım, sebamed de denedim. Şöyle söyliyim sebamed güzel, uzun süre de kullandım, kullandığım dönemde sivilcelerim daha önce olduğu gibi çok fazla çıkmadı ama tamamen de temizlenmedi. Şimdi vichy deneyim dedim, özellikle yeni çıkan 3 etkili gündüz kreminden memnunum. Bunun yanında biraz yediklerime dikkat ediyorum, yağlı yemiyorum, bol bol su içiyorum, meyve yiyorum. Bence kullandığınız ürünün yanında bu gibi küçük şeyler yaparsanız sizler de faydasını görürsünüz. Şu anda sadece önceden kalan sivilcelerimin lekeleri kaldı, onların da geçmesi uzun sürer dediler. Bakalım onlar için de başka bir çözüm bulurum inşallah :KK70:
 
Sebamedin sabunu güzel. Bir kaç arkadaşım fayda görmüştü ben de almıştım.
Bıraktım ama yeniden başlamayı düşünüyorum.
Ama denediğmden gördüğüm kadarıyla siyah noktalar için pek etkili bir çözüm deil.
 
kızlar sebamedin klasik yeşil renkli sabunu yaglı ve sıvılcelı cıltler ıcın tek kelımeyle çare dıyebılırım arkadas grubumdan 4-5 kız ve ben memnunuz. benım gozeneklerımde cok genıs.. sabunum bıtıp yenısını almaya gıttıgımde eczaNemde yeşil kalmamıs onun yerıne beyaz compact sabunu verdı oda guzel aama sıvılcelı ve sorunlu bır cıldınız varsa kesınlıkle yeşil sebamed sabundan şaşmayın derım. beyaz olan pek etkılı gelmedı bana acıkcası. antıbakterıyel olan bu yeşil sabun bence fıyat olarakta uygun kucuk boyu 8-10 tl , buyuk boyu 13-15 tl sanırım.
bu arada lıkıt face-body sabununuda banyo jelı olarak kullanıyorum omuzlarımdakı boynumdakı ve gogus dekoltemdekı pütürlükleri yağlanmayıda goturdu. onunda fıyatı 15-20 tl cıvarı. deneyın derım pısman olmayacaksınız.
 
sebamed kompaktı kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim. yeşil olanını kullanıyorum (beyazı da olduğunu bilmiyordum zaten). yağlı olan cildimi pürüzsüz yapıyor, ayrıca çok güzel bir özelliği de göz makyajınızı da yüzünüzü yıkarken gözlerinizi de kapatıp sebamed sürmek suretiyle temizleyebilmeniz. sanırım başka yüz temizleyicilerin böyle bir özelliği yok, zira hepsinin içi çeşit çeşit kimyasal dolu.

on tane farklı yüz temizleyici kullanmışımdır ki bunların içinde 150 liralık olan da vardı ne yazık ki ama sebamed en memnun kaldığım oldu.
 
sebamed kompaktı kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim. yeşil olanını kullanıyorum (beyazı da olduğunu bilmiyordum zaten). yağlı olan cildimi pürüzsüz yapıyor, ayrıca çok güzel bir özelliği de göz makyajınızı da yüzünüzü yıkarken gözlerinizi de kapatıp sebamed sürmek suretiyle temizleyebilmeniz. sanırım başka yüz temizleyicilerin böyle bir özelliği yok, zira hepsinin içi çeşit çeşit kimyasal dolu.

on tane farklı yüz temizleyici kullanmışımdır ki bunların içinde 150 liralık olan da vardı ne yazık ki ama sebamed en memnun kaldığım oldu.

katılıyorum:128:
 
sebamed compact sabun,ki sabun içermez :KK70: , içinde bi ton kimyasallar olan jellerin losyonların toniklerin yapamadıgını yapabilen bir ürün. siyah noktalara faydalı olmayan diyenler için söylemek gerekir ki, sebamed göznekleri derinlemesine temizler. fakat önceden gözenekleriniz yağ ile tıkalı ise şlk kullanımlarda ancak bu yağ katmanını yumuşatabilir. çok önerilmiyor belki ama ben sebamedle yüzümü yıkadıgım günün ertesinde burun çevremdeki gözenekleri sıkıyım dedim çünkü sabundan sanırım baya büyük gözüküyorlardı. daha önceden hiç bu kadar siyah nokta çıkmamıştı burnumdan. çok iyi temizledi. ve hala düzenli olarak kullanıyorum. siyah nokta problemimden eser yok.
 
kızlar bende aldım bu yeşilden 3 4 gündür kullanıorum sdece sabahları aksam üşeniorum:KK4: bide sabah sebamedle yıkayıp medicasol hematen bepanten karısımı kremı suruorum hc olmadgı kdr fzla sıvılce cıktı su 2 gün içinde kremden oldugunu dsunmuorum cnku bundan once aktardn aldıgım sabunu kullanıodum sebamed kullandgım beri sivilcem cogaldı agrılı ckmıolar cok sukur:KK52: ama patlicak kıvamda ckıolr dkunsan patlıck ve kucuk :KK43: sabun mu yaptı ki ya ? olan sivilcelerimi mi cıkartıyor ki ? usanmadan devm edicemEn Büyük KK:KK4::KK1:
 
eskiden ben de kullanırdım, şimdi kokusu burnuma geldi bu sabunun konuyu okuyunca, ne güzel kokusu vardır ya
 
Bn de sebamed kullanıyorum hiç değilse yüzü kurutmuyor dolayısıyla da karışıklıklar gecıkiyor
 
X