Sebamed mi yoksa bübchen ürünlerimi?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Selam arkadaslar....sebamed ürünlerini tavsiye edenler cok fkat bazi kişilerde bebek cildini cok hassaslastirdiğini söyledi yani ilerki yaslarda cocuk vücudu cok hassa oluyormus güneşe bile cikamiyormus..acaba dogrumu...ben sebamed ürünlerini kullanacaktim bu eleştirileri duyana kadar..şimdi birde bübchen markasinin iyi olduğunu duydum...ikisi arasinda kararsiz kaldim....
Sizce hangisi iyidir...sebamed mi yoksa bübchen mi

ben bübchenden çok memnun kaldım.zaten oldum olası alman markalarına güvenmişimdir.sebamed de öyle ama biraz pahalı.ben gerek görmedim...

ben ilk etap ta bübchen aldım yeni doğanlar için olanlarından ve bütün ürünleri kokusuz doğal katkısız yanii, bide fiyatlarıda uygun gibi her parça ürünü için 12 ytl ödedim nedense ürünlerde fiyat farketmiyoo en azından benim eldıklarım yani.ayrıca napıcann sebamed'i yaaaa zaten çok pahalı benim bunları aldığım yerde o da vardı bi yeni doğan ıslak mendili 20 küsür lira falandı valla çok gerkesizz bence, hem sonra yeterki rabbim sağsalim evlatlarımızı kucağımızı versin ne olursa kullanıcaz artık.

Son düzenleme:
bence kesınlıkle bübchen kullan derim kesınlıkle alman markaları cok kaliteli.ve kesınlıkle dogal,ayrıca onun çilekli falan kremleri var bence hem hoş kokuyo hemde bebek çilek gibi kokuyo :))

merhaba
bugün benim baktığım yerde bübchen vve sebamed arasında en fazla 2 3 tl fark vardı ve satıcı kız sebamed yerine bübcheni önerdi ...

bana herkes niveayı önerdi. içinde sodium laurıl sulfat da yok. ben nivea kullanıcam inşallah.:emir_bebek:

benim görümcem almanyadan gelirken kocaman kutuda bübchen getirdi çok bereketli çıktı şampuan olarak oğluma sebamed kullanıyorum :) 1 şişesi 10 ay dayandı

Ben Bübchen piik kreminden hiç memnun kalmadım.Nivea iyi geldi.Bübchen gibi vıcık vıcık değil daha yoğun pudralı gibi.Ayrıca Bübchen'in içinde paraben var.

Back
X