Göz Çevresi Bakımı Sebamed sper kzlar

25 yaşındayım ben de ilk kez göz altı kremi kullanmaya başladım. bir şikayetim yok ama nemlensin ilerisi için yatırım olsun dedim aldım indirimdeki biodermayı :) ama bu sebamedin kremini annem için almayı düşünüyorum. ne dersiniz arkadaşlar önerir misiniz?

28 yasındayım. bana da guzellık uzmanı bu kremı onerdı. bnde memnunum. gece yatarken kulllanıorm :64:

yorgunluk uykusuzluk stres derken göz altları mosmor :(

sebamed'in verdiği güven ve sizlerin yorumlarıyla bende alıp kullanayım umarım aynı etkiyi görürüm...

bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar.

ben de 26 yaşındayım artık göz kremi kullanmaya başlamak istiyorum. göz çevrem çok kuru ve minik çizgiler belirmeye başladı. sebamed almayı düşüüyorum umarım ben de faydasını görürürüm :)

ben sebemed i eczanede görüp güvenmiştim sonra her kuytu köşedeki kozmetikçilerde satılmaya başlamış bir güneş kremini kullandım daha çok kızardım ve yağ gibi oldu vücudum. sebamed 'tem menun kalmadım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sebamed in ürünlerinden hep memnun kalmışımdır, güneş kremim , kızım için aldığım şampuan, bebe kremleri,bebe yagları çok güzel göz çevresi için olan kremini de aldım göz çevrem de hafif kırışıklar oluşmaya başladı kullanıcam bakalım faydasını görürüm umarım..

Back
X