Sebeb

nerede calisiyor ve sizi götürüp ne yapacak?
yani sevgilinin/ eşin iste ne isi olabilir ki? cikisa falan gelir bekler anlarim ama niye ofisine cagirsin ki?
gecen bir konu vardi karisi samimi mesaj atti diye kıskandıgi icin o is arkadasinin yanina goreve giderken karısını da tasiyan biri sacma gelmisti.
bence isine es gelmese de olur ama hayatin olagan akislarinda yolunuz oraya duserse de panik olmasi vs sacma. ya da simdi yaptigi gibi ortada birsey yokken sizi istemediğini dile getirmesi.

*ben de esimin isine gitmem neden gideyim. ama bir gösterisi olmustu sevgiliyken beni de davet etmişti o zaman cicegimi alip izlemeye gitmistim tanışmıştim herkesle. bir de izinli olduğu bir gün bürokratik bir problemi çözmüştü, telefonla haber vermek istemedi yuzyuze söylemek istedi beraber oldugumuz icin ben de gittim ama sadece birkac amirin calistigi - koca yerin boş olduğu bir gündu. onda da sadece oyle denk geldi, beraberiz diye gittim.
yoksa sacma geliyor yani neden gideyim? gitsem de hoşuna gitmez bence eger tam cikis saati degilse çünkü devamli gözünü üstünde tuttugu cocuklar var. oyle isyerinde beni gezdirecek keyfi vakti yok - telefon bile kullanmaz asla. eger ariyorsam aşırı onemli bir sey oldugunu bilir saatiyle cevaplar iki saniye kapatir.

Erkekler kendilerine toz kondurmazlar asla dışardaki gözlerine daha güzel gelir daha alımlı gelir her erkek aynı değil tabi
Öyleleri erkek sıfatını haketmiyor daha neler ya. Gece gece sinir oldum. Aynı şeyi kadın yapsa ortalığı ayağa kaldırırlar

Beraber is yerine gitmekten çekindiğini söylediğinde tam olarak neden çekindiğini sordunuz mu? Yani mutlaka bir açıklaması olmalı. Sadece çekiniyorum dediyse de sizin mutlaka sormuş olmanız lazım kim olsa sorar çünkü.

Çok fazla erkeğin olduğu bir ortamsa kıskanıyor olabilir, fazla kurumsal bir yerse üstlerinden çekiniyor olabilir vs biraz daha detay vermeniz lazım

Kadınlar var erkeklerde var tabi bongolo evlerinin olduğu bir yer

Bilmem neymiş çevrede yeni görenler evli olduğumuzu bilmediği için karı getiriyor götürüyor dermiş buda yetmezmis gibi bide yine çevredeki çoğu insan evlendigimizi bilmiyormua
Söylesin o zaman çevresine evli olduğunu sizi de tanıştırsın ne diye saklıyor? Ne kadarlık evlisiniz?

Bilmem neymiş çevrede yeni görenler evli olduğumuzu bilmediği için karı getiriyor götürüyor dermiş buda yetmezmis gibi bide yine çevredeki çoğu insan evlendigimizi bilmiyormua
yüzüğü yok mu? o kadar bakan iki parmakta yuzugu de zoomlar görür gozleriyle
Kadınlar var erkeklerde var tabi bongolo evlerinin olduğu bir yer
bungalov evlerde mi calisiyor?
oyleyse kötü bu adamdan - boyle konusan adamdan - evliligini de gizleyen adamdan hele ki boyle bol yatakli bir yerde calisiyorsa guzel birsey cikmaz

Söylesin o zaman çevresine evli olduğunu sizi de tanıştırsın ne diye saklıyor? Ne kadarlık evlisiniz?
Bence ne soylerseniz söyleyin o iş yeri sessiz sakin bir yer misafir gelmediği sürece eşinizle ailenizle çay demleyip yemek yapılıp yenilecek biyer eğer bir insan vakit geçirmek istiyorsa her şekilde eşiyle vakit geçirir 2bucuk aylik

Bir erkek işyerine karisiyla gitmekten neden çekinir ve bunu neden dile getirir
Öncelikle ne kadar evlisiniz ilk bir bunu belirtin normalde eşim kurumsal bir yerde çalışıyordu o hep gel derdi ben gitmezdim gerek yok diye iş çıkışı belki giderdim ama sizin acaba orda başka biri mi var yoksa sizden mi çekindiği bazı şeyler mi var ilk bunu araştırın normalde hal ve hareketi davranışları nasıl onların belirtmemişsiniz sizin görmenizi istemediği birşey olduğu kesin gizli gitme şansınız var mı? Sakladığı şeyler olabilir

Sebeb değil sebep.
Adam niye evlendiğini saklıyor? Ve sen hala evlendiğini karısını saklayan adamı evden kovmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…