Sebeb

Ben doğum yapana kadar hergun gittim geldim (doğum için yürüyüş yapıyordum eşim istedi belirteyim de), ha ofis kendimizin calisan çocuklar yabancı değil orası ayrı, kek yaptıysam götürdüm birlikte yedik, canım sıkıldı bı kahve içelim diye gittim, oğlumu parka çıkardım ugradim..
İsin durumuna iş yerinin durumuna göre uğranir yani, sürekli gitmek değil ama bı bahane olur gidilir.
Seninkinin iş yeri sıkıntılı olur gidilmeyecek bir yerdir anlarim ama evli olduğunun bile bilinmesinden rahatsizsa orada bı sıkıntı var.
 
Son düzenleme:
İş yerindekiler neden eşinizin evlendiğini bilmiyormuş?
Kendisi ciddi sıkıntılı bence ama sürekli iş yerine gidilmesi de bana gereksiz geliyor.
Eski çalıştığım yerde müdürün eşi markete çıksa kocasının yanına geliyordu. İş yerleri de eşlerin kendilerini eyleme yeri olmamalı.
 
patlatın bi tiramisu ziyarete geldim süpriz diye gidin , iş yerine gittiniz die boşayacak değil sizi
Yani tartışırsınız en kötü
Ama böyle düşünmektense tartışmayı göze alırdım neymiş bunun derdi die
 
Bilmem neymiş çevrede yeni görenler evli olduğumuzu bilmediği için karı getiriyor götürüyor dermiş buda yetmezmis gibi bide yine çevredeki çoğu insan evlendigimizi bilmiyormua
nasıl bilmiyor ya hadi bilmiyorlar x bir kadınla geldi diye konuşmaya başlayana hayır o x in karısı derler, demek ki senin kocan başka kadınlarla görüşüyor yarın bir gün duyarsan da seni görmüşlerdir diyecek.
 
Eşimin 1 tane hariç tüm isyerlerine gittim. İnsan sürpriz yapmaya ne bileyim bi öğlen yemeğine çıkarmaya bile olsa gidiyor yani. İlla gelme de gelme dese inadına giderim yani deli midir nedir benden mi utanacak yoksa benden mi bir sey saklıyor derim.
 
Yeni evlenmişsiniz, eşiniz düğüne iş yerinden kimseyi davet etmedi mi? Evli olduğunu nasıl bilmezler. Hem maaş için bile bildirmesi gerekiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…