• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebeb

Özrü kabahatinden büyük. Hem evli olduğunuzu söylemiyor, hem de giderseniz karı kız getiriyor demelerinden korkuyor.

Evlenmeden önce size karsı nasıldı
Severek mi evlendınız ?

2,5 ay olmuş daha evleneli
Severek önceden kurumsal iş yeri değildi nedense sonradan işyeri oldu arkadaslari geldiğinde çay içmek sorun olmuyordu kurumsal olmuyordu ama nedense evlendikten sonra kurumsal oldu çekinir oldu

Söylesin o zaman çevresine evli olduğunu sizi de tanıştırsın ne diye saklıyor? Ne kadarlık evlisiniz?
Dışarı çıkarmaktan korkan bi adammi tanistirip evlendiğini dile getirecek bir insanın kocası yanındayken başka kadınlarda gözü olursa ne anlarsin

yüzüğü yok mu? o kadar bakan iki parmakta yuzugu de zoomlar görür gozleriyle

bungalov evlerde mi calisiyor?
oyleyse kötü bu adamdan - boyle konusan adamdan - evliligini de gizleyen adamdan hele ki boyle bol yatakli bir yerde calisiyorsa guzel birsey cikmaz
Bencede mide bulandirici

Bence cahillik değil tamamen beni istememesi orada gozune kestirdiği yada konuştuğu biri olmasi
Birde biz evlenmeden önce işyerine kruvasan alıp gidiyordu çok seviyormuş ne hikmetse evlendik evleneli kahvaltıya bı kruvasan almadı😁😁artık hangi kaçıncı sevgilisi kruvasan seviyorsa

Yazdıklarınıza göre 3 ayda görücü usulü evlendiniz heralde, sanki biz konuyu açmışız da siz bize yorum yapıyorsunuz gibi bu ne ahahahahhaha
2.5 aylık evlilikte bir adam bu kadar değişmez, zaten öyledir siz evlenmek için görmezden gelmişsinizdir şimdi nikahın verdiği yetkiye dayanarak
zorunuza gitmeye başlamıştır.

Soruyu sormussunuz ,cevabi vermissiniz.
Ne kadar rahat konuşuyorsunuz. Madem boyle bir supheniz var bunu esinizle konusmalisiniz.

Ben 15 yillik evliyim esimin is yerine 1 kere gittim. Ama aklimdan boyle bir sey gecmedi.
Gidilebilecek bir yer degil, olsa belki giderdim..Gidilse boyle bir cevap veremez bana yani.
Soylesin herkese esim diye.
Ayrica birisi yeni evlenince, koca is yerinde herkes ogreniyor genelde .

Bilmem neymiş çevrede yeni görenler evli olduğumuzu bilmediği için karı getiriyor götürüyor dermiş buda yetmezmis gibi bide yine çevredeki çoğu insan evlendigimizi bilmiyormua
Evlendiğini saklıyor mu hala. Belki daha önce flortlestigi birileri vardır o ortamda.
Yıllar önce biriyle tanismistim ben de iş yerini merak etmiştim kıskançlıktan değil. Adam ısrarla istememesti bu ve buna benzer şeylerden işkillenip bir daha konuşmadım.
Sizinki eş bazı arkadaşların dediği gibi utanıyor da olabilir her şekilde çekinmesi gereksiz bence.

Yorumlara verdiğiniz cevaplardan, sizin de pek rahatsız olmadığınızı sezdim. Ben olsam o bungalovlari o adamın başına yıkmıştım. Ya da hiç uğraşmaz valizini kapıya koyardım. Böylece bungalovlari da sonsuza kadar mutlu mesut yaşayabilir.

Tanidigim bie ciftden örnek veriyim: evliler, ama adam evlilik yüzükleri istemedi (kadin istiyordu). Ikisi ayni soyadini tasiyor tabi ama is yerinde fazla yan yana durmamaya gayret ediyorlar. Halbuki herkes evli olduklarini biliyor. Bunu hep erkek yapiyor, kadin uyuyor sadece. Bunun sebebi: 1. Kadinla sevdigi icin degil, hayatima uyuyor diye evlenmesinden. Ve 2. Disariya kendini daha "serbest" gösterebilmek icin. Yoksa diger kadinlarla nasil flört etsin orda. Kac kisinin sözde "wok husband/work wife" var. Ve 3. Kadini ile gurur da duymuyor..seven insan iliskisini saklamaz. Gururla gösterir. Esini tanistirirken sevinir. Böylelerde o yok.

Verdiğiniz cevapları başkasının konusuna yazar gibi dönüp baktim konu acan kişi sizsiniz ama vasmaisna akil verir gibi yazıyorsunuz . Diğer hesaptan mi cevap yazacaktiniz unuttunuz

Back
X