- 6 Mart 2024
- 12.029
- 23.810
- 318
- Konu Sahibi bahsizbedevi
Evlenmeden önce size karsı nasıldı
Severek mi evlendınız ?
2,5 ay olmuş daha evleneli
Severek mi evlendınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severek önceden kurumsal iş yeri değildi nedense sonradan işyeri oldu arkadaslari geldiğinde çay içmek sorun olmuyordu kurumsal olmuyordu ama nedense evlendikten sonra kurumsal oldu çekinir olduEvlenmeden önce size karsı nasıldı
Severek mi evlendınız ?
Aynen öle herkesin anladığı gibi başka karı kız getirmek için sakladığı birşeyler olduğu için tamamenÖzrü kabahatinden büyük. Hem evli olduğunuzu söylemiyor, hem de giderseniz karı kız getiriyor demelerinden korkuyor.
Aman kardeşim eğer bi adam seninle gezmekten oraya buraya gitmekten çekiniyorsa ben o evlilikte seven bir adam göremiyorum tamamen yalan dolanSebeb değil sebep.
Adam niye evlendiğini saklıyor? Ve sen hala evlendiğini karısını saklayan adamı evden kovmadın mı?
Dışarı çıkarmaktan korkan bi adammi tanistirip evlendiğini dile getirecek bir insanın kocası yanındayken başka kadınlarda gözü olursa ne anlarsinSöylesin o zaman çevresine evli olduğunu sizi de tanıştırsın ne diye saklıyor? Ne kadarlık evlisiniz?
Bencede mide bulandiriciyüzüğü yok mu? o kadar bakan iki parmakta yuzugu de zoomlar görür gozleriyle
bungalov evlerde mi calisiyor?
oyleyse kötü bu adamdan - boyle konusan adamdan - evliligini de gizleyen adamdan hele ki boyle bol yatakli bir yerde calisiyorsa guzel birsey cikmaz
Birde biz evlenmeden önce işyerine kruvasan alıp gidiyordu çok seviyormuş ne hikmetse evlendik evleneli kahvaltıya bı kruvasan almadıBence cahillik değil tamamen beni istememesi orada gozune kestirdiği yada konuştuğu biri olmasi
Utanacak bişeyim olsa amennaDirek söylüyorum kendimden biliyorum karısından utanıyordur
Belkide dediğin gibi kendi yediği haltlardan utaniyodurNasıl yani daha neler o zihniyette olduğu için kendinden utansın
Evlendiğini saklıyor mu hala. Belki daha önce flortlestigi birileri vardır o ortamda.Bilmem neymiş çevrede yeni görenler evli olduğumuzu bilmediği için karı getiriyor götürüyor dermiş buda yetmezmis gibi bide yine çevredeki çoğu insan evlendigimizi bilmiyormua
herkes öğrenir hem deseydın çat dıye gıderdım ben ummadığı andaBilmem neymiş çevrede yeni görenler evli olduğumuzu bilmediği için karı getiriyor götürüyor dermiş buda yetmezmis gibi bide yine çevredeki çoğu insan evlendigimizi bilmiyormua