sebebi nedir yaa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
nedir bu herkesin bana olan tavrı ..
burada saçma sapan o kadr konu açılıyor..
yalnızım su hayatta tecrubesizim bende sizinle dertlşeiiyor sohbet ediyorum..
ama herkeste bi ego kibir...
1 kaç kişi haricinde hepiniz boşsunuz..
ben saçma sapan da olsa gereksizde olsa burada okuduklarıma yorum yapıyorum .
hepimiz buradaysak işimiz gucumuz yok demektrki buradayız..
arkadasım bi sohbet sitesi açmıştı orada herkes böyle değildi hatta sanalı reele taşımıştık.. Sonra siteyi evlendiği için kapattı ama hala görusuruz..
hepinizin derdi var kimisi küçük buyuk ama insan böyle cümleler kurmaz. .
aşağılar gibi konuşmayın insanları.. istemıyorsanz yapmayın yazdıklarımn altına yorum..
bende burada bir suru yazı okuyorum ama yine de cvp veriyorum..

nedir bu herkesin bana olan tavrı ..
burada saçma sapan o kadr konu açılıyor..
yalnızım su hayatta tecrubesizim bende sizinle dertlşeiiyor sohbet ediyorum..
ama herkeste bi ego kibir...
1 kaç kişi haricinde hepiniz boşsunuz..
ben saçma sapan da olsa gereksizde olsa burada okuduklarıma yorum yapıyorum .
hepimiz buradaysak işimiz gucumuz yok demektrki buradayız..
arkadasım bi sohbet sitesi açmıştı orada herkes böyle değildi hatta sanalı reele taşımıştık.. Sonra siteyi evlendiği için kapattı ama hala görusuruz..
hepinizin derdi var kimisi küçük buyuk ama insan böyle cümleler kurmaz. .
aşağılar gibi konuşmayın insanları.. istemıyorsanz yapmayın yazdıklarımn altına yorum..
bende burada bir suru yazı okuyorum ama yine de cvp veriyorum..
Siz burayı günlük olarak kullanıyorsunuz. Insanlar saçma sapan konularinizdan bıktık diyor. Siz cevabı yeni konu açarak veriyorsunuz. Bir insan karşısındakileri ancak bu kadar haklı çıkarabilir. Tebrik ederim.

Niye bukadar kızdınız ki herkesin düşünce yapısı konuşma tarzı ahlaki aynı değil kafaya takmayın :KK59:

Valla güzelim tutup birkaç kişi hariç hepiniz boşsunuz dersen, o itham ettiklerin de yorum yapar. Saygısızlık etme. Burada olumlu olumsuz eleştiriye açık değilsen de konu açma. İsteyen kurallar çerçevesinde istediğini yazar. Yazma deme hakkın yok.

Siz burayı günlük olarak kullanıyorsunuz. Insanlar saçma sapan konularinizdan bıktık diyor. Siz cevabı yeni konu açarak veriyorsunuz. Bir insan karşısındakileri ancak bu kadar haklı çıkarabilir. Tebrik ederim.
bende diyorum ki bir tek ben gunluk olarak kullabmıyorum.. aşağılayıcı cvplar vererek aslında sizde kim olduğunuzu gösterıyrsunuz bi yuksekte bakma durumu var hepinizde.. baska yapınca bişiy yok ama bi benmsemişsiniz saldırıyorsnz.. sonucta açık bı yer burası özgurce yazar yada yazmayz ..

Sen gereksiz şeyleri dert ediyorsun. Hatta gereksiz bile değil, yani olmayan şeyleri dert ediyorsun. Arkadaşıma şu oldu bana da olur mu diye nişanlımı darladım, eee ne yazsın buna insanlar? Kimsenin konusuna yorum yapma zorunluluğun da yok, bunu maharetmiş gibi anlatmaya da gerek yok. Dediğin gibi boştayız, canımızın istediğine yazıyoruz.

Niye bukadar kızdınız ki herkesin düşünce yapısı konuşma tarzı ahlaki aynı değil kafaya takmayın :KK59:
haklısınız belki de ama sürekli böyle madem farklı dusunuyosun sıkıldın benden aşağılayıcı cvplarda verme hiçbirşey yazma .. sırf aşağılamak için cvp veriyolr..

Valla güzelim tutup birkaç kişi hariç hepiniz boşsunuz dersen, o itham ettiklerin de yorum yapar. Saygısızlık etme. Burada olumlu olumsuz eleştiriye açık değilsen de konu açma. İsteyen kurallar çerçevesinde istediğini yazar. Yazma deme hakkın yok.
bana aşağılayıcı konusnlar bamlanıyo pek kurallar gereği olmuyo o ...
bana gelindiği gibi saygımı gösterıyorum guzelim..
saygısızlık edene ederim.

Sen gereksiz şeyleri dert ediyorsun. Hatta gereksiz bile değil, yani olmayan şeyleri dert ediyorsun. Arkadaşıma şu oldu bana da olur mu diye nişanlımı darladım, eee ne yazsın buna insanlar? Kimsenin konusuna yorum yapma zorunluluğun da yok, bunu maharetmiş gibi anlatmaya da gerek yok. Dediğin gibi boştayız, canımızın istediğine yazıyoruz.
bu kadar rahatsızsanz bi kaç kişi sizde yorum yapmayın bana .. bu sitenin yonetıcısı sen misin. o rahatszısa bamlar beni .. aşağılayıcı konusmak size mi kaldı.. bu nasıl bi karaktere sahip oldugunuzu gösterr

Bence bu kadar buyutmeyin kafanizda, sanal dünya yalan dunya.daha önceki konularınızi bilmiyorum ama bazen tartışmalar ya da olumsuz yorumlar olabiliyor.

bende diyorum ki bir tek ben gunluk olarak kullabmıyorum.. aşağılayıcı cvplar vererek aslında sizde kim olduğunuzu gösterıyrsunuz bi yuksekte bakma durumu var hepinizde.. baska yapınca bişiy yok ama bi benmsemişsiniz saldırıyorsnz.. sonucta açık bı yer burası özgurce yazar yada yazmayz ..

Yazarsin tabiki. Insanlarda yazar ama. Bende yüksekten bakma durumu var biraz evet. Sizden, sarimanolyadan, canimyavrumdan vb. uyelerden başka bir dünyada yaşamak isterdim. Yuzunuze ayna tutuluyor burada. Görmeyi sevmediğiniz şey aslında kendinizsiniz.

Burda olman mesele değil ki, açtığın konulara bir bak. Ana sayfada gezerken en az üç tane konunu gördüm. İçeriklere bakınca ayrı olay. Dalga mı geçiyorsun
hyr dalga gecmıyorum herkesin hassasiyet oldugu konu farjlıdır diyorum..
aşağılamaya gerek yok diyorum yorumlarla..
cvp yazmaz yada yorum yapmazsanz olur bıter dıyorum..
ve arka arkaya bir tek konu açan ben değilim diyorum..

haklısınız belki de ama sürekli böyle madem farklı dusunuyosun sıkıldın benden aşağılayıcı cvplarda verme hiçbirşey yazma .. sırf aşağılamak için cvp veriyolr..
ama senin yazdığın yazıya , düşündüğü hissettiği cevabı yazıyor nasıl sana mantıklı geliyor ona da mantıksız geliyor ona göre yazıyor.
Sen istediğin konuyu acıyorsan o da küfür vb. Olmadan istediği cevabı yazar :KK39:

Konuyu anlamadım da üyeler hakkında başlık açmak yasak diye biliyorum,yani eskiden öyleydi.

Yazarsin tabiki. Insanlarda yazar ama. Bende yüksekten bakma durumu var biraz evet. Sizden, sarimanolyadan, canimyavrumdan vb. uyelerden başka bir dünyada yaşamak isterdim. Yuzunuze ayna tutuluyor burada. Görmeyi sevmediğiniz şey aslında kendinizsiniz.
hayatım boyunca kimseyi aşağılamadım yada saçma bişiy söyledi diyeee yukarıdan bakmadan dinledm cvp verdim karakter meselesi sende haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X