sebebi nedir yaa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin gibiler cvp vermesin diyeee..
bir kaç iyi insan var onlarla dertleşmek için..
ister konu açarım ister açmam ..
sizden başkaları da var burada ii olan..
madem rahatsızsanz benden siz niye yorum yapıyorsunz .. baktnz beni gördnz geçin cvp veröeyın
harf başına para almıyorlar, bir şey ifade etmeye çalışıyorsunuz bari biraz düzgün yazın.

o bir kişi değilim :KK48: ama bana da fenalık geliyor bazı kadınların eli belinde siteye girişlerinden. ağa gibi dalıyor konuya. kocan şerefsiz. sen vicdansız. çocuun eğitimsiz. konuyu açarsın eee napak diyen ayrı bir tayfa var zaten her derdi beğenmeyen. falan falan. daha ilginci onlara laf anlatmaya çalışan konu sahipleri.
benim de bir dünya konum var. her tipten doluşuyor içeri. gerçek hayatta söz sahibi olamadıkları her türlü konuda konuşmaya başlıyorlar. boşver kız kardeş o birkaç akıllı yorumu oku eyvallah de geç. kapat sonra forumu bir kahve yap keyfine bak. ciddiye almayın bu kadar.

*Uyelere saldirmak icin konu açmak yasak..
*Istedigin kadar konu acabilirsin, herkes de istedigini yazar; kurallara aykiri ise bildirirsin, banlanir veya banlanmaz..
*Senin bi konuna gayet guzel cevaplar yazdigimi hatirliyorum, bi konun oyle sacmaydi ki neresinden tutalim biz de sasirdik, yorumlar hosuna gitmedi, klasik tavirla basladin "yazmayın etmeyin bla bla"..
*Benim de yeni uye oldugum zamanlar oldu haliyle, ben geldiğimde de burda cook eski uyeler vardi ama kimse bana saldirmadi, cephe almadi, bir olup ustume filan gelinmedi.. Neden acaba?
Not: Yazmayacaktim, tutamadim kendimi :KK53:

Neden bu kadar hakareti umursamıyorum diye bari düşün. :)
Sen, sen engeline öyle bir takılmışsın ki, arkadaşının acısından bile kendine pay çıkarmayı başarmışsın ve bunu da "Ona üzüldüm" diyerek yapmışsın. O an onun üzerine giderek onu üzer miyim düşüncen niye yoktu? Çünkü kendi duyguların sadece "Sen" diyordu ve merak ediyordu.
Sor ona, ne olmuş, aynısı başıma gelir mi.. Ah bu yıkım ne sarsıcı, ya ben yaşarsam?
:)
Güzel bir yalan.
Buna uyandığında, bana saydığın şeylerin aslında "Sen" olduğunu da anlayacaksın.

Umarım kendini çabuk fark edersin :KK66:
dünya sizin etrafınızda dönmuyor.. bu bencil kibirli halleriniz duvara surtuldugnzde konusurz..

ya ben geçen gün bir üyenin konusuna yorum yaptım, belki okumuşsunuzdur miras konusu. orada konu açan arkadaşa birisi herkesten farklı bir yorum yapmış ve konu sahibinin hoşuna gitmemiş en sonun da yorum yapan kişi tahrik etti konu sahibi beddua etti. bende yorum yaptım diğer üye yorumlarına katıldığımı ama bir önce ki konuşmasında beddua etmesinin de çok hoş olmadığını söyledim en son bana da beddua ediyordu ve ertesi gün siteye girdiğim de ban yediğimi gördüm.

bir saygısızlık etmedim, küfür etmedim ve burası bir platform eğer herkes fikrini söylemeyecekse neden var diye çok düşündüm, hatta muneye yazdım ama cevap alamadım.

herkes istediği konuyu açıyor ama yaptığımız yorum genelin hoşuna gitmiyorsa şikayet ediyorlar, yazdıklarımı çok okudum hakaret mi var küfür mü var tahrik mi var diye ama yok. yani burada saygı çerçevesinde yorum yapılsa da ban yenildiğini gördüm.

çok zoruma gitmişti de o yüzden bende bi derdimi anlatayım dedim :)
ya mesela şu da var çok ciddi acil cevap alınması gereken sağlıkla ilgili bir konu açılıyor bdv ye hemen ban yiyorsun mesela zehirlenme vb.
ama biri çıkıp konu bile olmadan şunu bunu hissediyorum diye saçma birsey yazıyor o ban yemiyor demek ki sitenin kuralları farklı bize göre kural türetemezler 😕
(eğer sağlıkla ilgili alana acsaydi ban yemezdi bunu biliyorum ) 😄

o bir kişi değilim :KK48: ama bana da fenalık geliyor bazı kadınların eli belinde siteye girişlerinden. ağa gibi dalıyor konuya. kocan şerefsiz. sen vicdansız. çocuun eğitimsiz. konuyu açarsın eee napak diyen ayrı bir tayfa var zaten her derdi beğenmeyen. falan falan. daha ilginci onlara laf anlatmaya çalışan konu sahipleri.
benim de bir dünya konum var. her tipten doluşuyor içeri. gerçek hayatta söz sahibi olamadıkları her türlü konuda konuşmaya başlıyorlar. boşver kız kardeş o birkaç akıllı yorumu oku eyvallah de geç. kapat sonra forumu bir kahve yap keyfine bak. ciddiye almayın bu kadar.
çok haklısın aslında öyle yapmak gerek tşk ederim bazı tipler var ..
bu konumun altına yorum yapan bi kaç kişi de dahil..
seni anlayan kişilere cvp vermek lazım aslında doğru söyluyorsun..

Üyenin konularını bilmiyorum ama kurallara uyduğu sürece istediği kadar konu açma hakkına sahip diye biliyorum.
Biz ambargo koyamayız yani.
Can sıkıcıysa kibleyin, saçma buluyorsanız okumayın.
Ben bazı konulara giriyorum "Yoh artıh" deyip çıkıyorum veya iki harf yazmaya başlıyorum "Amaan" deyip geçiyorum.
En güzeli...
en guzeli en doğrusunu yapıyorsun..

*Uyelere saldirmak icin konu açmak yasak..
*Istedigin kadar konu acabilirsin, herkes de istedigini yazar; kurallara aykiri ise bildirirsin, banlanir veya banlanmaz..
*Senin bi konuna gayet guzel cevaplar yazdigimi hatirliyorum, bi konun oyle sacmaydi ki neresinden tutalim biz de sasirdik, yorumlar hosuna gitmedi, klasik tavirla basladin "yazmayın etmeyin bla bla"..
*Benim de yeni uye oldugum zamanlar oldu haliyle, ben geldiğimde de burda cook eski uyeler vardi ama kimse bana saldirmadi, cephe almadi, bir olup ustume filan gelinmedi.. Neden acaba?
Not: Yazmayacaktim, tutamadim kendimi :KK53:
sana cvp vermeme gerek yok :D tiyee bile almıyorum seni :D

Belli almadigin, derdinden konu açmandan.. Burdakiler sevmiyolar seni demek, zorlama ve uzulme..
derdi konuyu sana açmadımki .. genele açtım sanane bundan :D
seni tiyeee almıyorum dedim burasından bahsetmedm ..
uzamasın konusmayalım sen kendi işine bak ben kendi işime bakayım..

Mesaj gördükçe cevap veriyorum.Yaşnmışlığım olmasa da her konuda bir fikri oluyor insanın .ben olsam Ne yardımı düşünerek her birimiz az çok yorum yapıyor .konu sahibi insanın da sıkıntısı var demekkki .Boş insan olmadığınızı açıklayana kadar özelden bi mesaj atın derdi sıkıntısı neymiş ?? Ne anlayışsız insanlar var aramızda .

Noldu neden bu kadar sinirlisin? Yorumuna kötü yazani şikayet et. Haklıysan o ceza alır zaten. Herkes her şeyi beğenmez. Ben de eskiden çok uğraşırdım aman diyorum gerek yok lafa söze.

Senin, sağlıksız ,anlamsız konun üzerine insanların da nabza göre şerbet nezdinde yorum yapma ,hakları var kimse seni aşağılamada bulunmuyor ,düşünce zihniyetinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor olamaz mı ,sen de yazılanların ,doğruluk payı olabileceğini düşünerek hareket edip ,ona göre davranışlarına çeki düzen versen ,düşünce yapını değiştirsen olmaz mı ,tekrar konu açıp tereyağı gibi üste çıkmak yerine ,azıcık düşün acaba doğru söylemiş olamazlar mı diye ,bura da konuyla alakalı herkesten tepki alıyorsan ,demekki senin bir yanlışın var ,bu kadar insan yanlış olup ,tek doğru sen olamazsın değilmi ?

Yazdıklarınızı üzerime alınmıyorum bile fakat şu cümlenize takıldım burdaysak işimiz gücümüz yok diyorsunuz ya o öyle değil cnm...
Herkes çalışıyor kimi dışarda kimi evinde (ev hanımlığı, annelik en saygı duyulması gereken bir iş)...
Insanlar konu acarken alacakları tepkileri göz önünde bulundurmuyorsa açmayacak olay bundan ibaret esasen... :KK69:

Senin, sağlıksız ,anlamsız konun üzerine insanların da nabza göre şerbet nezdinde yorum yapma ,hakları var kimse seni aşağılamada bulunmuyor ,düşünce zihniyetinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor olamaz mı ,sen de yazılanların ,doğruluk payı olabileceğini düşünerek hareket edip ,ona göre davranışlarına çeki düzen versen ,düşünce yapını değiştirsen olmaz mı ,tekrar konu açıp tereyağı gibi üste çıkmak yerine ,azıcık düşün acaba doğru söylemiş olamazlar mı diye ,bura da konuyla alakalı herkesten tepki alıyorsan ,demekki senin bir yanlışın var ,bu kadar insan yanlış olup ,tek doğru sen olamazsın değilmi ?
neyin ne şekilde yazıldıgını biliyorum.. kimisi hakaret boyutunda aşağılıyıcı boyutunca şikayetımı ediyorum ama gun gectıkten snra gene aynısı oluyor.. ne olursa olsun yanlışta olsa saygının bozulmaması gerektiğini dusunuyorum. ve ben buraya öyle kafamdan uydurarak bişy yazmıyorum neyse o.. sadece3-5 kişi den tepki alıyorum. o an şikayette bulunuyorum tekrr geldiklerinde yine bende dayanamadım fazla buradan çıksın ne çıkacaksa dedim..
şimdi iyice emin oldum ve gene şikayet ettim.. rahatszısan yorum yapmazsın olur bıter.. sana göre sağlıksız olan bana gçre yada bi başkasına göre değildir buna sen karar veremezsn ki .. sağlıksız anlamsız buluyosan yorum yapmazsın..

neyin ne şekilde yazıldıgını biliyorum.. kimisi hakaret boyutunda aşağılıyıcı boyutunca şikayetımı ediyorum ama gun gectıkten snra gene aynısı oluyor.. ne olursa olsun yanlışta olsa saygının bozulmaması gerektiğini dusunuyorum. ve ben buraya öyle kafamdan uydurarak bişy yazmıyorum neyse o.. sadece3-5 kişi den tepki alıyorum. o an şikayette bulunuyorum tekrr geldiklerinde yine bende dayanamadım fazla buradan çıksın ne çıkacaksa dedim..
şimdi iyice emin oldum ve gene şikayet ettim.. rahatszısan yorum yapmazsın olur bıter.. sana göre sağlıksız olan bana gçre yada bi başkasına göre değildir buna sen karar veremezsn ki .. sağlıksız anlamsız buluyosan yorum yapmazsın..
Ben tek başıma karar vermiyorum ki ,yazılan yorumların yüzde %90 aleyhin de bu kadar insan haksız olamaz demek istediğim bu ,sen de madem konu açıyor düşüncelerini paylaşıyorsan veya diyelim yanlış anlaşılmalara neden oluyorsan o zaman fikirlerini değiştir %90 aleyhine tutum sergileyen insanların sayısını hiçe sayda %100 kendi düşüncene sahip olan insanları bul, madem ,bu kadar basit ,doğruluk payın varsa ispatla kendini ,çok zor değil ,düşünürsen bulabilirsin

Ben tek başıma karar vermiyorum ki ,yazılan yorumların yüzde %90 aleyhin de bu kadar insan haksız olamaz demek istediğim bu ,sen de madem konu açıyor düşüncelerini paylaşıyorsan veya diyelim yanlış anlaşılmalara neden oluyorsan o zaman fikirlerini değiştir %90 aleyhine tutum sergileyen insanların sayısını hiçe sayda %100 kendi düşüncene sahip olan insanları bul, madem ,bu kadar basit ,doğruluk payın varsa ispatla kendini ,çok zor değil ,düşünürsen bulabilirsin
bakın bende diyorum ki .. beni aşağılayan 3-5 kişi burada yorum yapan herkes değil..
yazdıgım konuların yorumlarına bakıyorum 30 kişi den 5i bi hakaret sanki beni bekliyolr gibi..
burada da çıktı o 3-5 kişi ..
bi arkadas sey dedi az önce bu yazımın altında : burada herkes bişyler yazmakta özgür saçma yada değil herkesin dert anlayısı farklı sonucta kk burası dimi ;) saçma bulan yorum yapmaz bakar gecer dedi.. sırf aşağılamak için girilip yorum yapılmaz bu hak kimse de yok..

Bdv,sohbet bolumu degil ki.Sen aklina geleni yaziyorsun buraya.Kac yuz bin uye var 700 bin
Mi ne .Herkes aklina geleni yazsa nolur bu bolum ? Canin sıkılıyosa eglence bolumleri var.Orda takil ama sen gunluk rutinini buraya tasiyorsun devamli.Haliyle bizlere sacma gelmesi kadar dogal bir durum olabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X