sebebi nedir yaa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bakın bende diyorum ki .. beni aşağılayan 3-5 kişi burada yorum yapan herkes değil..
yazdıgım konuların yorumlarına bakıyorum 30 kişi den 5i bi hakaret sanki beni bekliyolr gibi..
burada da çıktı o 3-5 kişi ..
bi arkadas sey dedi az önce bu yazımın altında : burada herkes bişyler yazmakta özgür saçma yada değil herkesin dert anlayısı farklı sonucta kk burası dimi ;) saçma bulan yorum yapmaz bakar gecer dedi.. sırf aşağılamak için girilip yorum yapılmaz bu hak kimse de yok..
Sizi kimler aşağıladı bilemem ,ben aşağılayıcı bir üslupta bulunmadım ,elbette paylaşım yapılır yapılmaz değil ,fakat o paylaşıma göre ,insanlar fikirlerini belirtebilir ,eleştiriye açık olmak lazım ,saygı sınırı çerçevesin de ,yaşınız kaç bilmiyorum fakat en son yazdığınız konuda yapılan eleştirilerin çoğu sizin yanlış yaptığınız düşüncesindeydi ,insanların size paylaştığınız konuyla alakalı , onayını almak gibi bir beklenti içinde değilsinizdir umarım ,zira eleştirilere hiç açık değilsiniz

Konunuzun başlangıcında söylediğiniz cümle yetiyor aslında.
"nedir bu herkesin bana olan tavrı .."
burada kimselerin sizi normal hayatınızda tanıyıp özellikle bir çabayla eleştirdiğini mi zannediyorsunuz?

bugün açtığınız konuya yorum yapmadım mesela.
çünkü aklımdan geçenleri Yokuspokus Yokuspokus çok güzel özetlemiş.

siz kendinizi çok fazla önemsiyorsunuz, sorun bu.
evet tabi ki sonsuz kere konu açabilirsiniz. mutlaka açın hatta, bütün nişanlılık süreçlerinizi çok merak ediyorum kendi adıma.

Verilen cevaplar hoşunuza gitmeyince herkesi kötü insan olarak yaftaliyorsunuz.

Rahatsız olan konu açmaz, bence siz polemikten sorundan besleniyorsunuz.
Bazı insanlar böyledir, hoşlarına gider kaos.

Neyse, benim tavsiyem kendinizi fazla önemsemeyin.

Heyecanla bekliyorum yeni konularınızı :kahve:

burada kimselerin sizi normal hayatınızda tanıyıp özellikle bir çabayla eleştirdiğini mi zannediyorsunuz?

evet tabi ki sonsuz kere konu açabilirsiniz. mutlaka açın hatta, bütün nişanlılık süreçlerinizi çok merak ediyorum kendi adıma.

Ben yazmadim daha önce bu üyenin konularına ama okudum. Dediginizde o kadar haklısınız ki. Geçen bir konusunda aileler işlere karışmasın kararı almışlar, gelmiş burada " biz böyle istedik ama kaynanada hiç birseye karismiyor" diye kadına sallıyordu. ☺

Teşekkür ederim.
Diğer konusuna da yorumum bu diğer arkadaşlar da görsün; ne çok konu açtığından ne günlük gibi kullandığından haberim var. Anlattığı olay içinde gerçekten duygusal yaklaştığını düşünmekle birlikte o kadar kendisine odaklı buldum ki empatiyi bile o an kendisi için yaptı arkadaş muhtemelen... Bu da kendini kandırmaktan başka bir şey değil, bu konunun bende uyandırdığı his:

Ben, üstünden bilinen ve ani yaşanan bir olayın, o kişiye "Bencil bir merakla" sorulup durulmasından nefret ediyorum.
Kız nişanlısı tarafından terk edilmiş o an, ağlamış, olayı niye deşiyorsunuz sıcağı sıcağına?
"Gel canım elini yüzünü yıkayalım bi, bi sakinleş, anlatmak zorunda değilsin, ama anlatmak istersen dinlerim" deyip çekilmeyi niye bilmiyor bizim millet?

"Bi sorun mu vardı?" sorusundan belli yani merak işte, sorun var ki ağlıyor kız, deşme işte.
Sonra da gidip nişanlınıza sormanız da arkadaşınızı ne kadar düşündüğünüzün(!) bir göstergesi olmuş.

Çok üzülmüşsün evet.
İnsanların, kendilerine söyledikleri yalana inanmasına hep şaşırmışımdır.

E açıkla bari, yok.
Kocaman bir konu açmayı tercih ediyor herkesi karşısına alıyor.
E bu da bu noktanın doğru olabileceğini vurguluyor.

Ben çok severim, bir laf vardır:
Bazı insanları kırmak gerekir, içinde ne olduğunu görmek için.

Bana kırıldı, herkese kırıldı, öfkelendi, hızını alamadı. Ama yanlış adres işte, bi dön kendine bak o noktada "İnsanlar niye böyle diyor ve neden bu kadar umursuyorum" :)
Neyse... Bunların hepsi tahmini.

Daha bayram temizliğim var bitmedi, boş boş oturmayayım :D

bn yönetici değilim ona aşağılayıcı glmemiş olablr..
ama herkes herkeste değil zaten..
herkes doğruları söyler ama uslub önemli guzelim....
Üslubumda hiçbir sıkıntı yok. Seninki çok daha sıkıntılı emin ol.

nedir bu herkesin bana olan tavrı ..
burada saçma sapan o kadr konu açılıyor..
yalnızım su hayatta tecrubesizim bende sizinle dertlşeiiyor sohbet ediyorum..
ama herkeste bi ego kibir...
1 kaç kişi haricinde hepiniz boşsunuz..
ben saçma sapan da olsa gereksizde olsa burada okuduklarıma yorum yapıyorum .
hepimiz buradaysak işimiz gucumuz yok demektrki buradayız..
arkadasım bi sohbet sitesi açmıştı orada herkes böyle değildi hatta sanalı reele taşımıştık.. Sonra siteyi evlendiği için kapattı ama hala görusuruz..
hepinizin derdi var kimisi küçük buyuk ama insan böyle cümleler kurmaz. .
aşağılar gibi konuşmayın insanları.. istemıyorsanz yapmayın yazdıklarımn altına yorum..
bende burada bir suru yazı okuyorum ama yine de cvp veriyorum..
Gündem olmak için daha neler yapacaksın bakalım troll seni. Her gün 5 konu. Sıktın artık gerçekten :işsiz:

Tamam da buraya konu yazıyorsanız her türlü eleştiriye açık olacaksınız.Asıl siz rahatsız oluyorsanız buraya yazmayın bu kadar basit.Burada kimse birbirini tanımıyor.Kötü bir şekilde eleştirse ne olucak ? Bunu bile kafaya takıp konu açıyorsanız ağır işsizsiniz demek ki fazla ciddiye almışsınız komik.

ya mesela şu da var çok ciddi acil cevap alınması gereken sağlıkla ilgili bir konu açılıyor bdv ye hemen ban yiyorsun mesela zehirlenme vb.
ama biri çıkıp konu bile olmadan şunu bunu hissediyorum diye saçma birsey yazıyor o ban yemiyor demek ki sitenin kuralları farklı bize göre kural türetemezler 😕
(eğer sağlıkla ilgili alana acsaydi ban yemezdi bunu biliyorum ) 😄

o gün gerçekten çok şaşırmıştım, bir saygısızlık yapsam evet ban yemeliyim haklılar ama sırf farklı düşüncelere sahibiz diye şikayet etmek neden? nerede kaldı düşünce özgürlüğü?

Üyeler, konuları ve yorumları hakkında topik açmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X