sebebi nedir yaa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana yaptığım yorumun ne kadar doğru olduğunu gösterdi konu açman.
İnsan yalanına fena halde yapışınca böyle oluyor, birileri doğruları söylemeye başlayınca itiraz büyüyor ve herkesi karşısına alıyor.

Siz kendinizden bir geçin, ondan sonra buradakilerin ne dediğini daha güzel anlarsınız, herkese öfkelenmezsiniz. Çünkü kendinizi bilirsiniz.

Sana yaptığım yorumun ne kadar doğru olduğunu gösterdi konu açman.
İnsan yalanına fena halde yapışınca böyle oluyor, birileri doğruları söylemeye başlayınca itiraz büyüyor ve herkesi karşısına alıyor.

Siz kendinizden bir geçin, ondan sonra buradakilerin ne dediğini daha güzel anlarsınız, herkese öfkelenmezsiniz. Çünkü kendinizi bilirsiniz.
ben kendmi biliyorum kendi bilmezlerin böyle buyuk buyuk kibir aşağılanmalarına tepkiliyim..
nasılda biliyorum sizin yprum yapacagınızı :) şaşırtmadnz .. çünkü öyle bi yapınız var ki sizin gibilerin .. biri bişiy yazsın da aşağılayayım karaktere sahipseniz..
benm öfkem sizin gibi burnu kalkıklara...

ben kendmi biliyorum kendi bilmezlerin böyle buyuk buyuk kibir aşağılanmalarına tepkiliyim..
nasılda biliyorum sizin yprum yapacagınızı :) şaşırtmadnz .. çünkü öyle bi yapınız var ki sizin gibilerin .. biri bişiy yazsın da aşağılayayım karaktere sahipseniz..

kabalaşıyorsunuz gitgide. Arkadaşın avukatı değilim ama uslup çirkin.

ama senin yazdığın yazıya , düşündüğü hissettiği cevabı yazıyor nasıl sana mantıklı geliyor ona da mantıksız geliyor ona göre yazıyor.
Sen istediğin konuyu acıyorsan o da küfür vb. Olmadan istediği cevabı yazar :KK39:

ya ben geçen gün bir üyenin konusuna yorum yaptım, belki okumuşsunuzdur miras konusu. orada konu açan arkadaşa birisi herkesten farklı bir yorum yapmış ve konu sahibinin hoşuna gitmemiş en sonun da yorum yapan kişi tahrik etti konu sahibi beddua etti. bende yorum yaptım diğer üye yorumlarına katıldığımı ama bir önce ki konuşmasında beddua etmesinin de çok hoş olmadığını söyledim en son bana da beddua ediyordu ve ertesi gün siteye girdiğim de ban yediğimi gördüm.

bir saygısızlık etmedim, küfür etmedim ve burası bir platform eğer herkes fikrini söylemeyecekse neden var diye çok düşündüm, hatta muneye yazdım ama cevap alamadım.

herkes istediği konuyu açıyor ama yaptığımız yorum genelin hoşuna gitmiyorsa şikayet ediyorlar, yazdıklarımı çok okudum hakaret mi var küfür mü var tahrik mi var diye ama yok. yani burada saygı çerçevesinde yorum yapılsa da ban yenildiğini gördüm.

çok zoruma gitmişti de o yüzden bende bi derdimi anlatayım dedim :)

Benim yorumumdan sonra bu konunun geleceğine neredeyse emindim, çünkü duygusalsın (O konunda bunu çözmesi zor olmadı), kendini kandıracak kadar.
Sizi bilmem, eski konularınızda ne yazdığınıza dair pek bir fikrim yok, bakabilirsin yorumum var mı diye; aklımda olan bir karakter değilsin; son konuna belki de ilk yorumumu yaptım.

Ve nokta atışı. :)
Niye diye bir düşünsene?

gerekli şikayeti yapıyorum ve bamlanıyor zaten..
ama gıruyorumki sonu yok bunların hepinzmi aynısınız acaba ?
en azından kimseyi küçümsemiyorum...

Kimse sizi tanımaz etmez.
Kişisel olarak algilayacaginiz bir durum yok ortada.
Eski konularınızı bilmiyorum.
Bugün saçma sapan bir şey yazdınız, insanlar da ona gore yorum yazdı.

Ciddi yorum mu istiyorsunuz?
Bencil ve şımarıksınız.
Dünya kendi etrafınızda dönüyor zannediyorsunuz..
Artık kendinizi nasil hayatın merkezinde görüyorsanız,
Arkadaşınızın derdini bile kendinize yontup,
Ben ben ben peşine düşmüşsünüz.
Bir de bunu tutup nisanliniza dile getirmissiniz. Sonucunu da dusunmeden, ailesini zan altinda bırakmışsınız.
Yok yere çocukluk, ortalığı karıştırma.. aferin mi diyeydik?

Ben ağır yorum yapmamak için hafif geçiştirdim geçen konunuzda. Ama Madem onu bile aşağılama olarak algıladınız, buyrun buradan okuyun.

Kimse sizi tanımaz etmez.
Kişisel olarak algilayacaginiz bir durum yok ortada.
Eski konularınızı bilmiyorum.
Bugün saçma sapan bir şey yazdınız, insanlar da ona gore yorum yazdı.

Ciddi yorum mu istiyorsunuz?
Bencil ve şımarıksınız.
Dünya kendi etrafınızda dönüyor zannediyorsunuz..
Artık kendinizi nasil hayatın merkezinde görüyorsanız,
Arkadaşınızın derdini bile kendinize yontup,
Ben ben ben peşine düşmüşsünüz.
Bir de bunu tutup nisanliniza dile getirmissiniz. Sonucunu da dusunmeden, ailesini zan altinda bırakmışsınız.
Yok yere çocukluk, ortalığı karıştırma.. aferin mi diyeydik?

Ben ağır yorum yapmamak için hafif geçiştirdim geçen konunuzda. Ama Madem onu bile aşağılama olarak algıladınız, buyrun buradan okuyun.
herkes kendi karakterini belirler... sorun yok...
tşkler..

toplu cevap vermek için yeni konu mu açtınız :halay: :işsiz:kişisel günlüğünüze yazmanız gerekenleri, sorun olmayan, dert olmayan ,garip fikirleri/anekdotları/gün içinden kesitleri yazıyorsun.ayrıca madem konu açtın her yorumu kabullenmeyi bil, eleştirilmeyi kabullen.Sen yazma , o yazmasın, sen gereksizsin sen kötüsün sen şusun busun deme hakkını kendinde nerden buldun?

Benim yorumumdan sonra bu konunun geleceğine neredeyse emindim, çünkü duygusalsın (O konunda bunu çözmesi zor olmadı), kendini kandıracak kadar.
Sizi bilmem, eski konularınızda ne yazdığınıza dair pek bir fikrim yok, bakabilirsin yorumum var mı diye; aklımda olan bir karakter değilsin; son konuna belki de ilk yorumumu yaptım.

Ve nokta atışı. :)
Niye diye bir düşünsene?
fikriniz yok ama bilmediğiniz konularda pek bi aşağılayıcı konusmayı seviyorsunz..
herseyın ben bildim havası herseyde ben buyugum tipli insanlar hp var haklısnz..
düşünmemi gerektirecek bi karakterde değilsinz saygılar...

gerekli şikayeti yapıyorum ve bamlanıyor zaten..
ama gıruyorumki sonu yok bunların hepinzmi aynısınız acaba ?
en azından kimseyi küçümsemiyorum...
taktik maktik yok bam bam bam :halay: " banlatıyorum" ben de öyle daha güzel oluyor.Herkes kötü bir sen iyisin öyle mi? Hmmm.Peki hiç düşündün mü yüzlerce yorum/kişi anyaya ben konyaya niye gidiyorum, acaba bende mi bir ihtimal bir sorun var diye?

toplu cevap vermek için yeni konu mu açtınız :halay: :işsiz:kişisel günlüğünüze yazmanız gerekenleri, sorun olmayan, dert olmayan ,garip fikirleri/anekdotları/gün içinden kesitleri yazıyorsun.ayrıca madem konu açtın her yorumu kabullenmeyi bil, eleştirilmeyi kabullen.Sen yazma , o yazmasın, sen gereksizsin sen kötüsün sen şusun busun deme hakkını kendinde nerden buldun?
bana diyolrlsa demekki bende diyeilirim.... herkes konu açıyor gunluk gibi ben mi battım :D
aşağılayıcı konusanlara tepkim ve konu da da haklı gördugumu gördum..

neden üzerin,ze alındınız.. bana uzun zamandır böyle böyle yorumlar yapılıyor.. bende suan bana gelene öyle gittim..

üzerime alınmadım.

sana öyle gelene sende öyle gidiyorsan seninde beğenmediğin üyelerden farkın yok diye düşünüyorum.

Genele yazılan bir konu olduğu ve genelin içinde bende olduğumdan yorum yapma gereği gördüm.

taktik maktik yok bam bam bam :halay: " banlatıyorum" ben de öyle daha güzel oluyor.Herkes kötü bir sen iyisin öyle mi? Hmmm.Peki hiç düşündün mü yüzlerce yorum/kişi anyaya ben konyaya niye gidiyorum, acaba bende mi bir ihtimal bir sorun var diye?
3-5 kişi çünkü o kişiler kendilerini biliyor..
herkes öyle değil..
banlayınca daha ii anlaşılıyor ama sonra geri geliyolr ve yinee..
ben konya yolundan döndurmeye calıstıkça bana takmıslar gibi 3-5 kişi.

nedir bu herkesin bana olan tavrı ..
burada saçma sapan o kadr konu açılıyor..
yalnızım su hayatta tecrubesizim bende sizinle dertlşeiiyor sohbet ediyorum..
ama herkeste bi ego kibir...
1 kaç kişi haricinde hepiniz boşsunuz..
ben saçma sapan da olsa gereksizde olsa burada okuduklarıma yorum yapıyorum .
hepimiz buradaysak işimiz gucumuz yok demektrki buradayız..
arkadasım bi sohbet sitesi açmıştı orada herkes böyle değildi hatta sanalı reele taşımıştık.. Sonra siteyi evlendiği için kapattı ama hala görusuruz..
hepinizin derdi var kimisi küçük buyuk ama insan böyle cümleler kurmaz. .
aşağılar gibi konuşmayın insanları.. istemıyorsanz yapmayın yazdıklarımn altına yorum..
bende burada bir suru yazı okuyorum ama yine de cvp veriyorum..
e oraya git o zaman boş kafayla dolu şeyler yazdığını sanıyorsun

fikriniz yok ama bilmediğiniz konularda pek bi aşağılayıcı konusmayı seviyorsunz..
herseyın ben bildim havası herseyde ben buyugum tipli insanlar hp var haklısnz..
düşünmemi gerektirecek bi karakterde değilsinz saygılar...

Neden bu kadar hakareti umursamıyorum diye bari düşün. :)
Sen, sen engeline öyle bir takılmışsın ki, arkadaşının acısından bile kendine pay çıkarmayı başarmışsın ve bunu da "Ona üzüldüm" diyerek yapmışsın. O an onun üzerine giderek onu üzer miyim düşüncen niye yoktu? Çünkü kendi duyguların sadece "Sen" diyordu ve merak ediyordu.
Sor ona, ne olmuş, aynısı başıma gelir mi.. Ah bu yıkım ne sarsıcı, ya ben yaşarsam?
:)
Güzel bir yalan.
Buna uyandığında, bana saydığın şeylerin aslında "Sen" olduğunu da anlayacaksın.

Umarım kendini çabuk fark edersin ;)

Üyenin konularını bilmiyorum ama kurallara uyduğu sürece istediği kadar konu açma hakkına sahip diye biliyorum.
Biz ambargo koyamayız yani.
Can sıkıcıysa kibleyin, saçma buluyorsanız okumayın.
Ben bazı konulara giriyorum "Yoh artıh" deyip çıkıyorum veya iki harf yazmaya başlıyorum "Amaan" deyip geçiyorum.
En güzeli...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X