Sebebi neydi ki

Merak uyandıran bir durum ama yerinizde olsam umursamazdım.
Belki de niyet budur? Meraklandırmak ve ilgi çekmek...
Neden olmasın? Dünya psikopat kaynıyor...

karısı filan mu gördü dicem sistem öyle diyosun. bilemedim. üsteleme, yanlış anlaşılır.
Bir kere karısı da arabadaydı beni yurduma götürürken. Eğer bir sorun olsa o gün söylerdi. Hem ayrıca hiçbir mesaj vs yoktu. Neyse artık engelledim.
Neden paratoner gibi ne kadar salak varsa çekiyorum merak ediyorum ya :(

bir taksi için aşırı geldi bana bu ifade... taksiciyle güle oynaya gittik ne demek ya?
Geldiğim günden beri kendisini tanıdığım için muhabbet ede ede gittik (işte nereye gideceksin ne zaman geleceksin bir ay yoksun ha gibisinden) demek istemiştim, haklısınız düzeltsem iyi olabilir.

Hayır hayır asla öyle bir şey geçmedi.
Şöyle söyleyeyim Kıbrıs’ta taksiciler cep numaralarını verir yani gsm numaralarından çağırırsınız. Eğer aradığınız kişi haricinde birisi gelecekse size söyler plakasını verir. Annemle ilk gittiğimiz gün yurt müdürüne sormuştuk bize onu tavsiye etmişti çünkü güvenilir birini bulmak çok zor. Geldiğim günden beri o getirir götürür annem de tanır kendisini. Gidip gelme durumları dışında asla bir konuşma geçmedi kesinlikle. Diğer türlüsü nasıl oluyor gerçekten bilemeyeceğim.
Ha bu arada cevap verdi problem oldu gibisinden. İnşallah güvenilir ve haksız ücret almayan birini bulabilirim :KK43: orada çalışan veya yaşayan bir insan olsam çok sallamam ama öğrenci olunca güvenilir olması şart :KK43: ama neyse önemli değil ben bile gerçekten sorunlu olduğumu düşünmeye başladım

Problem oldu ne demek ki?

Problemi kendi çıkarmış zaten durdur yere.

Keyfi bilir ya, para kazanacak olan o.
Bi de sen mi peşinde koşacaksın.

Herhalde başka güvenilir taksiciler de vardır.
Türünün tek örneği olduğunu sanmıyorum.

Back
X